Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

slm arkadaşlar
nasılsınız
ben buğün pek iyi değilim moralım sıfır
nesutayi cnm sen nasılsın
vallah iş bitmiyo eh buğün paraz olunca dahada çok iş olyo
aslında çok işim var ama burasıszda olmuyo
hepinize güzel bir gün dilerim

burası dağ köyü diye umursamıyor kimse burayı herkes aklına eseni yapıyor.çocuklarımın geleceğini düşünmekten kendimi unuttum artık.burda büyürlerse benim bütün emeklerim hiç olacak.dışarıya yarım saat çıksa çocuklar öğrendikleri tek şey küfür oluyor.eve hapis edememki ben yavrularımı.elimden geleni yapıyorum oyunlar oynuyorum konuşuyorum neden çocuklardan uzak tuttuğumu anlatıyorum ama bir yere kadar ondan sonra çocuklarda bunalıma giriyor bende.allah sonumuzu hayır getirsin ama burda yaşamaya devam edersem bende yavrularımda kafayı yeriz.

allah sana sabırlar versin:teselli: canım çok zor bi durum..
ama mükafatını görececeğinden eminim a.s.

slm arkadaşlar nasılsınız inş iyisinizdir.
benim canım baya sıkkın oğluşumun öğretmenini değiştirmişler.daha çocuk 1. sınıfta yaa nasıl yaparlar bunu çok alışmıştı öğretmenine.şimdi bocalayacak yavrum.üstelik stajyer öğretmenmiş gelen öğretmende.şimdi bana daha çok yük bindi öğretmeninden daha çok çabalayacağım.deliricem artık yaaa

canım seni çok iyi anlıyorum, öğretmen değişikliği çocukları olumsuz yönde etkiliyor
ama yolun daha çok başındasınız, gelen öğretmen stajer diye hiç endişe etme
yeni mezun öğretmenler daha istekli ve azimli çalışıyorlar:eek:
ben de stajerken beni, okul müdürümüz 1. sınıfı okutmak için görevlendirmişti
çok güzel bir yıl geçirmiştik öğrencilerimle, hala o günlerli unutmam:asigim:

bu arada küçük oğlum çok hasta, bütün gece ateşler içinde yandısenağlamaateş düşürücü verdim, fitil verdim nafile:a015:
sabaha kadar inledi
şimdi de kucağımda sızdı uyudu, umarım uyandığında daha iyi olur:emir_bebek::çok üzgünüm:

burası dağ köyü diye umursamıyor kimse burayı herkes aklına eseni yapıyor.çocuklarımın geleceğini düşünmekten kendimi unuttum artık.burda büyürlerse benim bütün emeklerim hiç olacak.dışarıya yarım saat çıksa çocuklar öğrendikleri tek şey küfür oluyor.eve hapis edememki ben yavrularımı.elimden geleni yapıyorum oyunlar oynuyorum konuşuyorum neden çocuklardan uzak tuttuğumu anlatıyorum ama bir yere kadar ondan sonra çocuklarda bunalıma giriyor bende.allah sonumuzu hayır getirsin ama burda yaşamaya devam edersem bende yavrularımda kafayı yeriz.

cnm bukonuda bende üzgünüm
bende 1.5 yıl oldu bu oturdğum yerde malesef
burdakı çocuklarda oldukça ağiza alınmayacak küfürlü
konuşuyolar
bende oğluma onlarla oynama diyorum ama ne yazkı dinletemiyorum
bende evden çikmasini istemiyorum ama olmuyo işte cnm allaha yardimcimiz olsun bu zamanda çocuk yetiştrmek çok ve emek istiyor
allaha yardımcın olsun senin durumun dahada zor cnm

Son düzenleme:
çokoprens çok geçmiş olsun
arkadaşim acıl şifalar dilerim

sıkma canını nesutayi yeni ögretmene alışır çünkü daha yolun başıda sayılırlar iyi olmamış degiştirmeleri ama yapacak birşey yok çokoprens canım sirkeyle kınayı kar çocugun ayagına yak 5 - 10 dakikada ateş filan kalmıyor bende geçen sene ögrendim çok faydasını gördüm oglumun ateşini soguk kompleks yapmama ragmen 40 dereceden düşürüremiyorduk tabi ilaçlarda dahil geçmedi ama dedigim karışım anında ayak altına çekti ateşi bidaha ateşlenmedi dene bence canım allah şifa versin yavruna

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim.
çokoprens canım allah yavruna acil şifa versin.inş.tez vakitte iyileşir.
umutfurkan canım benim tavsiyeni bende aklımın bir köşesine yazdım.dağın başında dr bulabilmek ne mümkün.çocuklar hasta olacaklar diye çok korkuyorum.benim büyük aslanda çok ateşlenir iyi oldu bunu öğrendiğim.
kahve deliiiiim canım benim mükafatım sizlersiniz sizde olmasanız ben burda tımarhanelik olurum.
frezya canımm çok teşekkür ederim bitanem.allah bizim durumumuzda olan bütün anne babalara yardım etsin.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

oğluşum bugun daha iyi teyzeleri, ateşimiz gitti, galiba diş geliyor damağı kabarmış yavrumun

çokoprenscim çok şükür canım evet diş çıkarırken çok ateşleniyorlar ve ateşi kesinlikle düşmüyor.
yaaa bugün çok güzel bir haber aldım oğluşumun öğretmenini tekrar vermişler.çok sevindim.
ama yavrum bugün gidemedi okula.çok hasta yarında göndersemmi bilmiyorum.aksi gibi küçük aslanımda hasta oldu bende yatak döşek yatacak vaziyetteyim ama annelik işte onlara bakim derken kendimi unuttum.ailecek dökülüyoruz.babamızda urfaya iş icabı gitti ödüm kopuyor bişi olurda dra yetiştiremem diye.hayırlısı olsun inş.allah bu günlerimizi aratacak gün vermesin.elhamdülillah.

good-morning_0-19-6228.gif

hihoyyythihoyyythihoyyyt

slm arkadaşlar nasılsınız
aslanlarınız nasıl
inşallah herkesler iyiidir
benim aslanim şimdi dersaneye gitti
görüşmek üzere herkese iyi akşamlar dilerim

nesutayi tekrar öğr. kavuşmanıza sevindim ,gözünüz aydın...sana ve çocuklarına geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider.sağlıklı günler diliyorum.çokoprens'cim senin ufaklığın yeni dişi hayırlı olsun inş. hepsini sağlıklı sıhhatli tamamlar.bu dönemler hem anne ,hem bebekler için zor geçiyor. tüm çocuklara sağlıklı gelecekler temenni ediyorum:enbuyukkk:

nesutayicim çok sevindim tatlım, öğretmeninize kavuştuğunuz için, oğluna başarılar diliyorum

nihalcim çok teşekkürler iyi dileklerin için

kahvedelisi, frezya, egem,btrklc sizlere de selamlarrr

arkadaşlar kimse yok mu? nerdesiniz cevap yazın lütfen....ben küçük oğlumu almak için okula gitcem görüşmek üzre. ii akşamlar muck

burdayım canım benim şimdi geldim eve.hepinizi teker teker öpüp kucaklıyorum.benim sevincime ortak olduğunuz içinde çoooook teşekkür ederim.oğluşum bugün daha iyi çok şükür.sizler nasılsınız bakalım.

kızlar nasılsınız nesutayi çok sevindim canım ögr. geri gelmesine sana ve çocuklarına geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme canım allahın izni ile hiçbirşey olmaz allah çaresiz dertler vermesin bende doktara gittim bugün panik atagım tekrarlamış ilaçların dozunu artırdı halsizligim ondanmış ne yapacam bilmiyorum morelim bozuk

canım benim çok geçmiş olsun moralini bozma iyi düşünmeye çalış.sen kendi kendinin drsun.aman ilaçlarınıda aksatma.inşallah tez vakitte şifa bulursun

kızlar nasılsınız nesutayi çok sevindim canım ögr. geri gelmesine sana ve çocuklarına geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme canım allahın izni ile hiçbirşey olmaz allah çaresiz dertler vermesin bende doktara gittim bugün panik atagım tekrarlamış ilaçların dozunu artırdı halsizligim ondanmış ne yapacam bilmiyorum morelim bozuk

canım öncelikle çok geçmiş olsun, mümkün olduğunca stresten uzak durmaya çalış, bol bol oğlunla vakit geçirmeye çalış, oğluşun sana hastalığını unutturur inşallah canım:Saruboceq:

121948901422lg9.gif

kızlar aslanıma kardeş gelecek.aralarında 14 yaş olack ama anneleri gençkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

BTRKLC
cnm maşallah bende kendime kızıyodum niye bu kadaryıldan sonra diye
cnm inank yeni anne olduğumu anladım bu çok güzel bir duygu
bizimde tam 12 yaş var cnm kızımla oğlumun arsı
inanki ne olduğunu yeni anlyosun bende çok genç bir aneyim
allah tamamına erdirsin cnm

X