Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi haftasonları diliyorum, küçük oğlum hasta olduğu için birkaç gündür uğrayamadım buraya
önce burun akıntısıyla başladı, sonra da öksürüğe çevirdi, ne kadar dirensem de olmadı sonunda antibiyotik verdim, bugun daha iyi çok şükür
rabbim tüm bebişleri korusun
çokoprens geçmiş olsun tatlım bebişine acil şifalar . Çok fazla ilaç kullanmanı tavsiye etmem bi taraf düzeldi sanırken başka biyerde sorun çıkıyor Allah korusun .ben böylebi sorun yaşadığım için biliyorum.yıllarca oğluşum kulak ağrısı çekti dr yüzünden.onlara güvenmekten başka çaremiz yok ki.
eeeeeeee aslanların anneleri nerelerdesiniz bakalım iyi pazarlar canlarım.bugün işim baya çok ilçeye pazarada gidicez inşallah.saat 1de servis var ona yetişmem lazım hadi öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.
aslan anneleri nasılsınız benim oğlum son zamanlarda çok ağresif oldu arkadaşlar
bu konuda ne yapacağım doğrusu bilmiyorum.
oğlum 96 doğumlu acaba ergenlığın verdiyi sıkıntıdanmı böyle yapıyor .
bu konuda oldukca üzğünüm ne yapmam gerekiyor?
aslan anneleri nasılsınız benim oğlum son zamanlarda çok ağresif oldu arkadaşlar
bu konuda ne yapacağım doğrusu bilmiyorum.
oğlum 96 doğumlu acaba ergenlığın verdiyi sıkıntıdanmı böyle yapıyor .
bu konuda oldukca üzğünüm ne yapmam gerekiyor?
benim oğlumda çok alıngan oldu yaa hiç bişi sölemeye gelmiyoo hemen gözleri doluyoo oda 96 lı bu yıl öyleeergenlik için erken diilmi yaa