Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kübra hoşgeldin canım sana ne ikram edeyim ne istersin
aslan anneleri bi kaç gündür buraya uğrayamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı onunla meşguldüm umarım herkes çok ii dir tüm arkadaşlara kuzucukları ile birlikte ii akşamlar diliyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız aslanlar nasıl benim aslanlar bomba gibi ama ben hiç iyi degilim bu aralar neyim var bende anlayamadım çok halsizim
biz herzaman burdayız canım vay üyeyeye bak aslan emre güzelmiş burda herkes aslanının resmini yayınlıyor sizin aslanların resimlerinide bekliyorus canımiyi akşamlar herkese.. ben uzun suredır uyeyım ama bu baslıgı nasıl gormemısım anlamadım..
benımde bır aslanım var hemde adı Aslan Emre .. bende buradayım o zaman.. eger sız hala buradaysanız :))
frezyaaa bacum sen kız anaları topiğindeki frezyasın diilmi hoşgeldinİİ AKŞAMLAR arkadaşlar benimde bir aslan oğlum var 12 yaşinda bende artık burdayım
betülcüm hg canım biz burdayız her zaman allah aslanını sana bağışlasın benimde 2 aslanım var canım aramıza katıldığına çok memnun oldum