- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 38
-
- Konu Sahibi Sliimshady
Yazarken mimik kullanamadigimizdan gittigi yeri anlamadim.Bravo tebrikler ne guzel esinizle boyle olmaniz?
Senin sinirlerin bozulmus couzumu belli kesinlikle boyle bir sey istemedigini soyle ve uygula. Tavrini koy baska yolu yok üzgunum . Bunun icin ayrilacak degil yaAynem bende istemsiz cay hatta su icmeye falan basladim bi sureden sonra
Aynen aynen...
Ben aliyorum ama bugun hediye aliyim iki gun sonra oda hediye alip geliyo yani karsilikli gibi anliyo.
Tesekkur ederim.
Aldirmiyoki ablacim. Ayy deli ediyo beni.
Katiliyorum.
Egolu malesef. Ama bende inatciyim.
Sakasini yapiyorum ama sakada kaliyo her seferinde ya.
Bravo, tebriklerde ben mantiksiz demedim kimseye.
Tesekkurler
Tabiki oda hosuma gitmez.
Benden gecindigini dusunurdum.
Ama simdi ayni seyi onun dusunmesine engel oluyorum bi anlamda
Heidye alinca karsiligini veriyor hemen.
Basta kabul etmeseydin derken? Bu zamanla ortaya cikan bisey. Ben yillardir rahatsizim cozum ariyorum
Yedirmiss icirmiss ne ya cok cirkin tabirler.
Allah allaaah
Öncelikle beklemiyorum. Beğeni bildirimi geliyor girip bakıyorum. O arada gördüğüm şeylere yorum yapıyorum.baksana, fikrini beyan ettin, kimse sana saldirdi mi? niye oyle dusunuyosun dedi mi? hayir...
sen neden millete laf cakmaya calisiyosun peki? neden bu kadar rahatsiz oldun? yaptin yorumunu, bekci gibi bekleyip milleti curutmeye yirtinmak neden? bizim dusuncemiz bu, seninki de orda, bize ne, sana ne?
"en dogru benim fikrim, kargadan baska da kus tanimam, saygi mi o da ne" kafasi seninki de...
sen hesap odemeyi yetistirilme tarzindan oturu farkli yorumlarsin, ben dini acidan bakiyorumdur oyle yorumlarim.. konuyu dine getirmek degil, neden oyle dusundugumun aciklamasiydi Sephoraa..Dön dolaş dine gel cicim. Yasak olduğunu bari sana hatırlatmayalım lavantacığım.
Hesap olayını erkeğin görevi olarak gören her insana (kadın erkek ayırmıyorum) tavrım aynıdır. birine emanet olan biri birey değildir, net. Birey olmak için önce emanetçilerden kurtulmak lazım.
Bunun saygısızlıkla alakası yok, yorum yapıyoruz. Siz de alıntılayıp yapabilirdiniz, bu konuda özgürüz hepimiz. Ben ikinci sınıf olarak görürüm sen yüceltmek olarak. Bunu dile getirmem sana saygısızlık yapmak değildir. Düşüncelerimi savunuyorum.
öyle görmüş demek ki ailesinden sen de daha başka eğitilmişsin. mesele kavga boyutuna varıyosa pek müdahale etmemeni öneririm. hesabı ödemeyi düşündüğün paraların bi kısmıyla ona hediye alabilirsin kimi zaman, ona yük olduğunu düşünüyosan. başka da bi öneri gelmiyor aklımaMeraba kizlar.
Belki biliyosunuzdur 5.5 yili asan bir iliskim var.
Masallah deyin guzel ve saygili bir iliski.
Benim sorun ettigim tek seyse erkeklerin surekli neden parasal konularda kendini sorumlu hissetmesi? Ben buna karsiyim bayanlarda hesap odemeli bayanlarda bir yere gidildiginde gerekeni harcamali.
Biz ne zaman yemek yesek sinemaya gitsek surekli hesap oderken kavga ediyoruz.
Sonucta kendi isi henuz yok.
Oda ogrenci bende ogrenciyim.
Tamam aramizda lafi yok diyoruz ama ben uzuluyorum ve rahatsiz oluyorum.
Ben hic odetmedigi icin tuvalet bahanesiyle hep gizli gizli oduyorum bazen, ondada hemen tartisiyoruz.
Bugunde yine biz bi magazadan forma siparisi vermistik, gelmis.
Gidip almis, parasini vermis.
Getirdi falan tabi ben kabul etmem yani iste parasini cikarip verdim.
Ikimizinde ogrenci oldugunu boyle seylerin onemli olmadigini kabul etmesini soyledim.
Kabul etmedi yine tartistik falan cekti gitti.
Hala konusmuyoruz.
Bana boyle yaparak aramizda lafi yapilmamasi gereken seyleri konusuyoruz o kadarda mi yakin degiliz falan dedi.
Lafi yapilmicak seyler varda yani ucuz mucuz bisey degilki.
Napicaz boyle bilmiyorum, uzuluyorum onun icin.
baksana, fikrini beyan ettin, kimse sana saldirdi mi? niye oyle dusunuyosun dedi mi? hayir...
sen neden millete laf cakmaya calisiyosun peki? neden bu kadar rahatsiz oldun? yaptin yorumunu, bekci gibi bekleyip milleti curutmeye yirtinmak neden? bizim dusuncemiz bu, seninki de orda, bize ne, sana ne?
"en dogru benim fikrim, kargadan baska da kus tanimam, saygi mi o da ne" kafasi seninki de...
öyle görmüş demek ki ailesinden sen de daha başka eğitilmişsin. mesele kavga boyutuna varıyosa pek müdahale etmemeni öneririm. hesabı ödemeyi düşündüğün paraların bi kısmıyla ona hediye alabilirsin kimi zaman, ona yük olduğunu düşünüyosan. başka da bi öneri gelmiyor aklıma
sen hesap odemeyi yetistirilme tarzindan oturu farkli yorumlarsin, ben dini acidan bakiyorumdur oyle yorumlarim.. konuyu dine getirmek degil, neden oyle dusundugumun aciklamasiydi Sephoraa..
bu neyin kafasi, nasil bi dusunce bu tarzinda yaklasilinca rencide ve tenkit edici oluyor, hic geregi yok.. senin fikrindir, aksi de benim.. dogrulugu ispatlanacak bsy degil, oldukca goreceli bi kavram zira..
sorgulamak elbette ki saygisizlik degildir.. mesele uslup.. belki de yuzyuze olunmadigindan oyle anlasiliyor, bilemiyorum.. ben fikrimi beyan ederken sana, ay birak odesin sacmalama, demedim ki.. sahsi fikrimi belirttim.. bence yanlis diyen sendin..Siz birinin neden oyle dusundugunu sorgulamayi saygisizlik mi sayiyosunuz?
bakis acisi farki demek ki.. dedigin gibi, sen ikinci sinif hissedersin ben yuceltilmis.. veya tam tersi..Orada gördüğüm tezatlık hakkında fikir belirttim sadece. Ki bence hala tezattır, senin açıklaman fikrimi değiştirmedi. Bunun tartışmasını da yaparım ama malesef yasak. O yüzden yazamıyorum bazı şeyleri.
Dediğim gibi bir şey ıspatlamak değil niyetim. Tezatlığa vurgu yaptım sadece.
bakis acisi farki demek ki.. dedigin gibi, sen ikinci sinif hissedersin ben yuceltilmis.. veya tam tersi..
'neyin kafasi' yaklasimindan ziyade, herkesin yasam bicimi, anlayisi farklidir demek daha hos sanki..
sorgulamak elbette ki saygisizlik degildir.. mesele uslup.. belki de yuzyuze olunmadigindan oyle anlasiliyor, bilemiyorum.. ben fikrimi beyan ederken sana, ay birak odesin sacmalama, demedim ki.. sahsi fikrimi belirttim.. bence yanlis diyen sendin..
en büyük derdin bu olsun varsın. sevgilin rahatsız olsaydı bi şekilde izin verirdi hesabı ödemene. kimi erkekler sevgilisine para harcadığında daha iyi hissediyor. ben ne kadar feminist olsam da, hepimizin bilinçaltımızda ilkel dürtülerle hareket ettiğimizi gözardı edemem. kendini bu şekilde erkeksi hissediyo hiçşüphesiz. bu yüzden müdahalede bulunma. kadınlar da bilinçaltlarında, beraber olduğu erkeğin kadının yükünü taşıyabilmesini çekici bi unsur olarak görürler. olay küslüğe kadar gidiyorsa inatlaşmayınHediyeye hediyeyle geliyo ayni sye geliyo hep :/
Ben bilmiyorum mesela abimde bana odetmez.
Abimin isi var gucu var.
Eger benimde isim olsaydi onada karsi gelirdim
Doğrudur kırdıysam affola. Kimseyi kırmak değil niyetim, bilirsin az çok.
evet.. biraz da aradaki iliski ve kisilik yapilariyla alakali bu durum.. yani kadin oderse dogrudur, erkek oderse soyledir boyledir gibi bi genelleme de yapamayiz.. cok goreceli bi durum zira..Size katiliyorum . .
Erkek arkadasinin niyeti farkli olsaydi zaten kendi yaosin der geçerdi . Çocuk gercekten sevip sayiyo ki aralarindaki maddiyati kafaya takmio .