Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

00.48 de mesaj atmasi bence yanlis. Cok yanlis. Evli bekar farketmez kiz cok rahat. Asiri rahat ben en yakin arkadasima o saatte yazmam yazmiyorum da uyanir falan belki diye. Bu hadsizlik.

Tavrinizi net koyun ki anlasin sevgiliniz valla siz e karsi hala ayyy o iyi niyetli diyecekse bence siz iyi niyetli sizi sevecek baska birini bulun...

Dedim ben seni bozuk psikolojinle de çok seviyorum :halay:
Senin psikolojin düzelecek derken benimki bozulacak.
En güzeli biz vazgeçelim bu sevdadan :KK70:

Kız hem telefon hem WhatsApp’tan engellendi, bütün konuşmalar ve numarası silindi. Uyarı alındı. İşlem tamam :KK4:

Bunu bu kadar mevzu edeceginize sakince durun ve olacaklari bekleyin. Siz ne yapmaya calisiyorsunuz ben anlamadim? Olasi bir aldatmanin onune gecmek mi?? Bir aldatma olasi olduktan sonra onune gecmis olmanin ne anlami var ki? Birakin bulussunlar belki kizin niyeti gerçekten flort cikacak ama onemli olan esinizin buna karsi verecegi reaksiyon.

Benim bu forumdan anladigim hicbir erkekle samimi olmamak yardimci olmaya calismamak arkadas dahi olmamak is ve mecburiyet disinda konusmamak. Bence kiz yeni yeni hastasi olacagi icin ciddiye almis yardimci olmak istemis heveslenmis. Cift olarak meslegin basindaki bir insana ayip etmissiniz bence yani ogrenciler icin ilk mesleki adimlar cok onemlidir. 23 24 ne demek yani gencecik bir insan. Yol yordam bilmemesi de normal bence. Butun gorgu kurallarini bilmeyebilir bazi insanlar o bilincte diildir. Gercekten kiz sizin sevgilinizi napsin yani kimbilir kac yasinda sevgiliniz. Flort etse tavrini koyardi yani bence guvensizlik ve kabalik.

Benim bu forumdan anladigim hicbir erkekle samimi olmamak yardimci olmaya calismamak arkadas dahi olmamak is ve mecburiyet disinda konusmamak. Bence kiz yeni yeni hastasi olacagi icin ciddiye almis yardimci olmak istemis heveslenmis. Cift olarak meslegin basindaki bir insana ayip etmissiniz bence yani ogrenciler icin ilk mesleki adimlar cok onemlidir. 23 24 ne demek yani gencecik bir insan. Yol yordam bilmemesi de normal bence. Butun gorgu kurallarini bilmeyebilir bazi insanlar o bilincte diildir. Gercekten kiz sizin sevgilinizi napsin yani kimbilir kac yasinda sevgiliniz. Flort etse tavrini koyardi yani bence guvensizlik ve kabalik.

Son güncellemeyi okudunuz mu?
Sevgilim kendisini yönlendireceği kişinin bilgilerini istedikten sonra tekrar mesaj atıp “ben de size seve seve yardımcı olurdum” yazması, 2 saat sonra da “Pazartesi sizi çay içmeye davet etmek isterim” yazmasını?
Normal mi?
Bizim ilişkimiz için değil.
Çünkü ben aynısını yapsam sevgilim de çok bozulurdu ve kabullenemezdi.

Son güncellemeyi okudunuz mu?
Sevgilim kendisini yönlendireceği kişinin bilgilerini istedikten sonra tekrar mesaj atıp “ben de size seve seve yardımcı olurdum” yazması, 2 saat sonra da “Pazartesi sizi çay içmeye davet etmek isterim” yazmasını?
Normal mi?
Bizim ilişkimiz için değil.
Çünkü ben aynısını yapsam sevgilim de çok bozulurdu ve kabullenemezdi.

Daha once bir psikolog yuksek lisans ogrencisi ev arkadasim vardi da ondan boyle bir yorum yaptim, o gonullu bulduklari danisanlara asiri bir heves yapiyorlar baya heyecan yapip cok iyi hazirlanmaya filan calisiyorlar, supervisorulerine hocalarina filan gosteriyorlar, ben kizin niyetini o baglamda yorumladim. Ama elbete sevgilinizi begenmis de olabilir yani herkesin niyeti iyi olmaz tabi ama bence hemen "senin niyetin baska" demesi kaba olmus, eger acik acik flort etseydi terslerdi zaten veya ne bileyim baska bir bahaneyle gorusmeyi kesseydi "yok Ben buldum birini veya vazgectim sag olun" gibi. Bana biri, niyetim o degilken hemen "sen benden hoslaniyorsun" yaftasi yapistirsa ve engellese cok sinir olurum "ne munasebet" filan olurum. Yoksa hani kafede gorusmesini istememeniz filan tabi ki normal yani ben sorun etmezdim ama herkesin iliskisi farklidir sadece bence insanlara biraz masumiyet karinesiyle yaklasmaliyiz. Bilmiyorum belki yanlis yaklasiyorum.

Daha once bir psikolog yuksek lisans ogrencisi ev arkadasim vardi da ondan boyle bir yorum yaptim, o gonullu bulduklari danisanlara asiri bir heves yapiyorlar baya heyecan yapip cok iyi hazirlanmaya filan calisiyorlar, supervisorulerine hocalarina filan gosteriyorlar, ben kizin niyetini o baglamda yorumladim. Ama elbete sevgilinizi begenmis de olabilir yani herkesin niyeti iyi olmaz tabi ama bence hemen "senin niyetin baska" demesi kaba olmus, eger acik acik flort etseydi terslerdi zaten veya ne bileyim baska bir bahaneyle gorusmeyi kesseydi "yok Ben buldum birini veya vazgectim sag olun" gibi. Bana biri, niyetim o degilken hemen "sen benden hoslaniyorsun" yaftasi yapistirsa ve engellese cok sinir olurum "ne munasebet" filan olurum. Yoksa hani kafede gorusmesini istememeniz filan tabi ki normal.

Sevgilim kızın flört etmek istediğini anlayabilse zaten bahaneyle görüşmeyi keserdi.
Ona göre normal kızın davranışı. Çünkü sevgilimde art niyet olmadığı için o burda bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyordu :KK45:
Ben ona “kız seni ne hakla çaya davet edebiliyor” dediğimde işle ilgili ihtimalleri düşünen biri.

Sevgilimde de flörtleşme eğilimi olsa zaten hissederim, zaten mesajları bana göstermeden siler veya görüşmenin başka bir yolunu bulur. Kendisi bana gösterdi.

Küçük bir ihtimal kızın yapısı böyle belki, ama ben sonuca bakarım. Sonuçta ben rahatsız oldum.

Sevgilim kızın flört etmek istediğini anlayabilse zaten bahaneyle görüşmeyi keserdi.
Ona göre normal kızın davranışı. Çünkü sevgilimde art niyet olmadığı için o burda bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyordu :KK45:
Ben ona “kız seni ne hakla çaya davet edebiliyor” dediğimde işle ilgili ihtimalleri düşünen biri.

Sevgilimde de flörtleşme eğilimi olsa zaten hissederim, zaten mesajları bana göstermeden siler veya görüşmenin başka bir yolunu bulur. Kendisi bana gösterdi.

Küçük bir ihtimal kızın yapısı böyle belki, ama ben sonuca bakarım. Sonuçta ben rahatsız oldum.

GelenKutusu GelenKutusu kendini kandırma. erkekler bu kadar saf değil. çık bu düşünceden.

Bende bu şekilde düşünüyorum aslında.
Bi erkeğin böyle birşeyi anlamaması için yaşının ortaokul seviyesinde falan olması lazım.

bunu yazma sebebim hep erkeklerin bu saf iyi niyetli yok yaa öyle bişi yoktur tavırlarının altında gayet de herşeyin farkında aksine kendileri kadınlara ilgi gösterdikleri için karşılığında gördükleri ilgi olduğunu anladığım için oldu. yani bi nevi tecrübe diyelim.

aslında hiçbir şey yapmayıp tavrını görsen belki daha iyi olurdu. bugünkü mevzuyu engelledin tamam ama gelecekte senin haberin olmadan böyle bir durum olursa tavrı nasıl olacak bilemeyeceksin.

Kızın 23-24 yaşlarını genç gördüğünüze göre sevgilinizin ve sizin yaşlarınız 30 ları aşkın kabulu yapıyorum. 30 yaşında sevgilisi olan ya da evli olan bir erkek karşı cinsle muhabbetinde seviyeyi kendisi belirleyemiyorsa bir zahmet ne benim kocam ne de sevgilim olsun. Kusura bakmayın yaptıgınız mudahale yönlendirmeleriniz sanki sevgiliniz saf biri yazık gariban; kız fettan sevgilinizin saflıgından yararlanıp kötü emellerine alet edecek. Bu kadar enerji harcamanıza ne gerek vardı. Diyelim buluştular kız açık açık niyetini belli etti. Sevgiliniz hop benim bir ilişkim var ne oluyoruz diyemeyecek bir kişilikte mi? Sizi bu kadar sinirlendiren telaşlandıran ne cidden? İlişkiniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı?

bunu yazma sebebim hep erkeklerin bu saf iyi niyetli yok yaa öyle bişi yoktur tavırlarının altında gayet de herşeyin farkında aksine kendileri kadınlara ilgi gösterdikleri için karşılığında gördükleri ilgi olduğunu anladığım için oldu. yani bi nevi tecrübe diyelim.

aslında hiçbir şey yapmayıp tavrını görsen belki daha iyi olurdu. bugünkü mevzuyu engelledin tamam ama gelecekte senin haberin olmadan böyle bir durum olursa tavrı nasıl olacak bilemeyeceksin.

Bu işin şimdilik çözümlenmiş olması hiç bir şey olmamış anlamına gelmiyor. İlişkimizin başında ona toplu olarak verdiğim bir kredi vardı, oradan harcamış oldu.
Gelecekte olursa er geç haberim olur. O zaman hiç müdahale etmem. Çünkü şimdi tepkimi bilmiyordu, ona normal geliyordu. Artık biliyor. Ona ve yüzlerce insana normal gelse de benim için normal olamayacağını biliyor.

Aynı şekilde bir kadın olsa "ooo kadın hisseder neden yüz verdin, neden konuşmaya devam ettin" oluyor.
Ama erkekler çok saf, çok masum, kalplerinde hiçbirşey yok. O yüzden de hissedemiyorlar!
Burda bu şekilde kaç konu okuduysam hepsinde erkekler " yok ya sana öyle geliyor, kızın öyle bir niyeti yok" diyor.
Ben anlamadım erkekler mi masum melek bişey algılayamıyor, yoksa nabza göre şerbet mi veriyor?

Kızın 23-24 yaşlarını genç gördüğünüze göre sevgilinizin ve sizin yaşlarınız 30 ları aşkın kabulu yapıyorum. 30 yaşında sevgilisi olan ya da evli olan bir erkek karşı cinsle muhabbetinde seviyeyi kendisi belirleyemiyorsa bir zahmet ne benim kocam ne de sevgilim olsun. Kusura bakmayın yaptıgınız mudahale yönlendirmeleriniz sanki sevgiliniz saf biri yazık gariban; kız fettan sevgilinizin saflıgından yararlanıp kötü emellerine alet edecek. Bu kadar enerji harcamanıza ne gerek vardı. Diyelim buluştular kız açık açık niyetini belli etti. Sevgiliniz hop benim bir ilişkim var ne oluyoruz diyemeyecek bir kişilikte mi? Sizi bu kadar sinirlendiren telaşlandıran ne cidden? İlişkiniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı?
Beni sinirlendiren şu: bana benzer şekilde yürümeye çalışan biri olursa ben ilk hamlede durduruyorum.
“Diyelim buluştular” aşamasına gelmeden önlemini almasını bekledim o yüzden. Elbette buluşmaya gidince de “benim bir ilişkim var” diyebilirdi. Ama birincisi vakit kaybına ne gerek var? İkincisi bu kızı da ümitlendirmiş olmak demek değil mi? Kızın niyeti belli.

Aynı şekilde bir kadın olsa "ooo kadın hisseder neden yüz verdin, neden konuşmaya devam ettin" oluyor.
Ama erkekler çok saf, çok masum, kalplerinde hiçbirşey yok. O yüzden de hissedemiyorlar!
Burda bu şekilde kaç konu okuduysam hepsinde erkekler " yok ya sana öyle geliyor, kızın öyle bir niyeti yok" diyor.
Ben anlamadım erkekler mi masum melek bişey algılayamıyor, yoksa nabza göre şerbet mi veriyor?

valla anladığım kadarıyla bazı kalıpları var erkeklerin bu kalıp da onlardan biri. hoşlandığın biri olursa yeşil ışık yak flörtöz konuş sevgilini belli etme ortaya çıkarsa sevgilin kıllanırsa çok iyi kız öyle biri değil lafları sevgilin kıllanmaya devam ederse paranoyak oldun manyaksın doktora git saçmalama ben öyle bi erkek miyim sana her şeyi anlatıyorum lafları.

en son kadınla adamı yakalamak ve kapanış :)

Bu işin şimdilik çözümlenmiş olması hiç bir şey olmamış anlamına gelmiyor. İlişkimizin başında ona toplu olarak verdiğim bir kredi vardı, oradan harcamış oldu.
Gelecekte olursa er geç haberim olur. O zaman hiç müdahale etmem. Çünkü şimdi tepkimi bilmiyordu, ona normal geliyordu. Artık biliyor. Ona ve yüzlerce insana normal gelse de benim için normal olamayacağını biliyor.

işte haber oluncaya kadar geçen zaman geri gelmiyor.

tepkinizi bilmesine gerek yok ki bence.

belki telefonda konuştuklarında bi yerde görüşelim şeklinde konuşuldu sonra böyle bir teklif geldi sevgiliniz de sizin yanınızda size şov yaptı vs vs bunları bilemeyiz.

bir yandan da sizin tepkiniz de daha cazip hale getiriyor herhalde böyle erkeklere o kısmını da anlayamıyorum ben.

valla anladığım kadarıyla bazı kalıpları var erkeklerin bu kalıp da onlardan biri. hoşlandığın biri olursa yeşil ışık yak flörtöz konuş sevgilini belli etme ortaya çıkarsa sevgilin kıllanırsa çok iyi kız öyle biri değil lafları sevgilin kıllanmaya devam ederse paranoyak oldun manyaksın doktora git saçmalama ben öyle bi erkek miyim sana her şeyi anlatıyorum lafları.

en son kadınla adamı yakalamak ve kapanış :)
Evreleri iyi anlatmışsınız:)

Gelişmeleri ilave edeyim dedim: Kız Perşembe (bu kez mesai saatleri içinde) aramış, benimki açmamış.
Dün erkek arkadaşım tekrar mesaj atmış, müsait olduğunuzda konuşalım diye.
Bugün (ya da dün gece) 00:48’te kız mesaj yazıp tamam demiş. Yarın sabah sizi mutlaka arayacağım demiş.

19 sayfanın hatırına buralara takılmıyorum. Çünkü öğrendim, mesajın saati olmuyormuş (@damdan ve ben hariç) . Mesaja bakınca okunuyormuş, istenilen saatte yazışabilirmiş vs vs.

Kız demiş ki, Pazar günü görüşelim!

E hani kız başka birini ayarlayacaktı??? Niye kendisi görüşmek istiyor?

Benimki Pazar günü müsait olmadığını söylemiş, çünkü il dışına gidecekti.

Kız da tamam demiş ve ertesi güne bir kafede
(!) görüşelim demiş.

Şimdi yüksek lisans yapanlar akşam müsait oluyor dediniz anladım.
Gönüllü yapıyorlar, mesai saati dışında olabilir dediniz, tamam dedim.

Şimdi Pazar günü kısmına da diyeceksiniz ki, hafta içi dersleri oluyor, bu da normal.

Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?

Ben de 1,5 sene psikoloğa gittim, evliyken 3 ayrı aile terapistine gittim. Çocuklarımı çocuk psikoloğuna götürüyorum. Hepsinin ofisinde görüştük.

Kafeteryada psikolojik danışmanlık alan var mı?
Ya da psikolog olup kafeteryada danışmanlık veren var mı?

Bana hic biri normal gelmedi. Mesajlasma saatleri de dahil.

Back