Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Psikoloğa gitmesi iyi olacaktı o yüzden.
Kıza “ilişkimizi profesyonel olarak devam ettirelim” yazdı.
Kız da yanlış anladınız, ben sizi hocamla tanıştıracaktım filan kıvırdı.
Dedim istiyorsan git, ama bir daha yüzümü göremezsin.

Ellerim titriyor sinirden.

sinirlenmeyin lütfen 🙏

ne tipte biri olduğunu görmüş oldunuz bence yanınızda olmasa bu durum farklı gelişebilirdi.

erkekler bulunmadık hint kumaşı değiller siz de sinirlenmez ve sakin cool olursanız poposu kalkmaz kanımca.

Konuyu ilk açtığınız zaman abarttığınızı düşündüm. Ama özellikle de şu son durumdan sonra size hak verdim.
Kız fazla yılışık geldi bana. Haydi iyi düşünüp niyeti iyi desem bile ( diyemiyorum ama) profesyonellikten oldukça uzak olduğu için kendisinden de uzak durmak gerekir.
Bence siz bir şekilde hocaya veya danışmanlık yapan başka bir öğrenciye ulaşın.
Bu arada kızla aynı yaştayım ama cidden size şunu diyeceğim " çoluk çocuğun saçmalıkları için sinirinizi bozmayın, değmez "

Psikoloğa gitmesi iyi olacaktı o yüzden.
Kıza “ilişkimizi profesyonel olarak devam ettirelim” yazdı.
Kız da yanlış anladınız, ben sizi hocamla tanıştıracaktım filan kıvırdı.
Dedim istiyorsan git, ama bir daha yüzümü göremezsin.

Ellerim titriyor sinirden.
Neden sinirlendin ki hiç anlamadım sevgilin cevabı vermiş ne güzel gül geç ya sevgiline asılan genç kızlar var ama o senin :KK8:

Merhaba ,ilk sayfada gerçekten acaba biraz kıskanç misiniz ki diye düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim ...Guncellemedenn sonra iş değişti ..Kardeşim doktorasını bitirmek üzere olan bir psikolog ve ona sordum ve dedi ki " klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapıp uzman klinik psikolog unvanı almadan psikolojik terapi vs yapamaz .Öğrenci hiç yapamaz .İkincisi terapi ,dansimanlik ,görüşme vs özel olması esastır .Yani kimle yapılacaksa o kişi veya kisilerle başbaşa ,sessiz ,sakin dikkat dagitmayacak bir ortam olmalı .."
Erkek arkadaşınıza söyleyin yüksek lisansını bitirmeden öyle bir yetkisi yokmus diye

Merhaba ,ilk sayfada gerçekten acaba biraz kıskanç misiniz ki diye düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim ...Guncellemedenn sonra iş değişti ..Kardeşim doktorasını bitirmek üzere olan bir psikolog ve ona sordum ve dedi ki " klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapıp uzman klinik psikolog unvanı almadan psikolojik terapi vs yapamaz .Öğrenci hiç yapamaz .İkincisi terapi ,dansimanlik ,görüşme vs özel olması esastır .Yani kimle yapılacaksa o kişi veya kisilerle başbaşa ,sessiz ,sakin dikkat dagitmayacak bir ortam olmalı .."
Erkek arkadaşınıza söyleyin yüksek lisansını bitirmeden öyle bir yetkisi yokmus diye
Benim aklıma PDR öğrencisi olabileceği gelmişti. Çünkü onlar yüksek lisansta ders için danışmanlık yapıyor.

Benim aklıma PDR öğrencisi olabileceği gelmişti. Çünkü onlar yüksek lisansta ders için danışmanlık yapıyor.
Onu hiç bilmiyorum :) ama psikiloji demiş o yüzden sorayım dedim .sizin dediğiniz gibiyse daha da vahim PDR eğitimi alıp terapi yapmaya kalkmak daha bı şuursuzluk değil mi

Aslında çay davetinden önce erkek arkadaşım ona her ikisinin de çok yoğun çalıştığını ve kendisini daha fazla meşgul etmek istemediğini, o yüzden kime yönlendirecekse onun adını ve telefonunu vermesini istediği, o diğer kişiyi de bilgilendirmesini yazdı.

Sonra kız hocasının adını ve telefonunu iletti. İnternetten baktık, kadın özelde çalışıyormuş. E bu kadının ücretsiz danışmanlık vermesi nasıl söz konusu olacaktı o zaman?

Sonra erkek arkadaşım cevap yazdı, hocanız özelde sanırım, o yüzden görüşmem mümkün değil diye.
Hayır, madem özelde birine yönlendireceksin, neden 2 haftadır oyalıyorsun, öyle değil mi?

Ondan sonra kız baktı kendisini aradan çıkarmak istiyor erkek arkadaşım, çaya davet etti direkt.

Onu hiç bilmiyorum :) ama psikiloji demiş o yüzden sorayım dedim .sizin dediğiniz gibiyse daha da vahim PDR eğitimi alıp terapi yapmaya kalkmak daha bı şuursuzluk değil mi

Kızın adını arattım ama başka kişiler de var aynı isimden. Tam çözemedim neyin nesi

Aslında çay davetinden önce erkek arkadaşım ona her ikisinin de çok yoğun çalıştığını ve kendisini daha fazla meşgul etmek istemediğini, o yüzden kime yönlendirecekse onun adını ve telefonunu vermesini istediği, o diğer kişiyi de bilgilendirmesini yazdı.

Sonra kız hocasının adını ve telefonunu iletti. İnternetten baktık, kadın özelde çalışıyormuş. E bu kadının ücretsiz danışmanlık vermesi nasıl söz konusu olacaktı o zaman?

Sonra erkek arkadaşım cevap yazdı, hocanız özelde sanırım, o yüzden görüşmem mümkün değil diye.
Hayır, madem özelde birine yönlendireceksin, neden 2 haftadır oyalıyorsun, öyle değil mi?

Ondan sonra kız baktı kendisini aradan çıkarmak istiyor erkek arkadaşım, çaya davet etti direkt.
Erkek arkadasiniz engellesin bence artık zira kız açık açık belli etmiş son yaptığıyla açık bir şekilde tavir görmesi şart

İki alan arasında elbette fark vardır, orasını net bilemem. Ama Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik adı üstünde. Hatta ben şu an bir yüksek lisans öğrencisinden grupla danışma alıyorum.

Erkek arkadasiniz engellesin bence artık zira kız açık açık belli etmiş son yaptığıyla açık bir şekilde tavir görmesi şart

Kıza ayıp ettiğimizi düşünüyor!
Engelle dedim engellemedi.
Kızın kıvırışına inanıyor.
İnternetten kıza baktık, bir kaç ödülü var, aaaa bak ne başarılı diyor.
Sanki koca Ankara'da başka psikolog kalmadı.
Kızla bir daha görüştüğünü görürsem yemin ederim yüzümü göremezsin dedim.
Bir taraftan da kendimi niye bu duruma düşürdüm diyorum.
Ben yaz demesem yazmayacaktı o mesajları. Hala kızın çok iyi niyetli biri olduğunu düşünüyor.

Hocası yüksek lisans veya doktora yapıyorsa o amaçla yapacağı için ücretsiz olabilir .Burada kız kendini fazlasıyla belli etmiş tabii, orası ayrı .

Hocası yüksek lisans veya doktora yapıyorsa o amaçla yapacağı için ücretsiz olabilir .Burada kız kendini fazlasıyla belli etmiş tabii, orası ayrı .

Hoca özelde çalışıyormuş. Tez danışmanı gibi bir şey değil yani.
Hoca doçent bu arada

Dedim ikisine de gitmeyeceksin, istemiyorum psikolog msikolog.

Ben yaz demesem yazmayacaktı o mesajları. Hala kızın çok iyi niyetli biri olduğunu düşünüyor.
Olabilir .Başarılı da olsa klinik psikoloji alanında yüksek lisans mezunu olması sartmis deyin .Mesela kardeşim başka bir alanda yapıyor psikolojide ama klinik olamadığı için klinik açma veya hastanede vs terapi ,görüşme yapma hakkı yok .
Belki saçma olacak ama bir süre hiç lafı açmadan ve çaktırmadan takip mi etseniz görüşme filan var mı diye ...çünkü siz üstüne gittikçe kız kıymete binmis umursamaz gibi görünmeye mi çalışsaniz

Sinir bozucu bir durum. Tepkinizde haklısınız. Bazen erkeğin göremediği kadın, kadının göremediğini erkek görür ya. Bu da öyle bir durum olmuş sanırım. Siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.

Olabilir .Başarılı da olsa klinik psikoloji alanında yüksek lisans mezunu olması sartmis deyin .Mesela kardeşim başka bir alanda yapıyor psikolojide ama klinik olamadığı için klinik açma veya hastanede vs terapi ,görüşme yapma hakkı yok .
Belki saçma olacak ama bir süre hiç lafı açmadan ve çaktırmadan takip mi etseniz görüşme filan var mı diye ...çünkü siz üstüne gittikçe kız kıymete binmis umursamaz gibi görünmeye mi çalışsaniz

Valla ben takip filan edemem ama o ağzından kaçırır veya başka bir şekilde kendi kendini ele verir zaten.
Yemin ettim yüzümü göremezsin diye.
Kendi bilir artık.

Anladım. Kız bir hocanın adını vermiş, yalancı çıkmamak adına.

Valla bu da olabilir çünkü ben ısrar ettim, yoğunluğunuzu bahane edip hocanın ismini iste diye. Bir isim ve tel yolladı ama o hocanın haberi var mı bilmiyorum.

Bu aklıma gelmemişti, gerçekten dediğiniz olabilir.

Back