Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Beni sinirlendiren şu: bana benzer şekilde yürümeye çalışan biri olursa ben ilk hamlede durduruyorum.
“Diyelim buluştular” aşamasına gelmeden önlemini almasını bekledim o yüzden. Elbette buluşmaya gidince de “benim bir ilişkim var” diyebilirdi. Ama birincisi vakit kaybına ne gerek var? İkincisi bu kızı da ümitlendirmiş olmak demek değil mi? Kızın niyeti belli.

Siz beklemişsiniz ama erkek arkadaşınız yapmamış. Onun yerine siz olaya müdahale etmişsiniz. Yaptıgınız müdahaleyi de gereksiz buldum dürüst olmak gerekirse. Bırakın kendisi gibi davransın sizin yönlendirmenizle değil. Sevgilinizin msjlarını siz mi gördünüz kendi mi bahsetti bu kızdan size ?

Siz beklemişsiniz ama erkek arkadaşınız yapmamış. Onun yerine siz olaya müdahale etmişsiniz. Yaptıgınız müdahaleyi de gereksiz buldum dürüst olmak gerekirse. Bırakın kendisi gibi davransın sizin yönlendirmenizle değil. Sevgilinizin msjlarını siz mi gördünüz kendi mi bahsetti bu kızdan size ?

Öncekilerden kendisi bahsetmişti
Dün yazdıklarını benim yanımdayken yazdığı için bizzat gördüm.

Haklısınız müdahale etmemeliydim.

Her ne olursa olsun,aksam saat 21den sonra hic bir samimiyet olmayan kisiyle mesaj yoluyla irtibata gecmek dogru degil. Ogrenci olabilir,yuksek lisans yapilabilir bunlar bahane degil. Tuvalete gidecek vakit bulunuyorsa telefonla aranabilir de. Bir saat sonra sizi arayacam diye mesaj da atilmaz,gorgu kurallarina aykiri zaten. O mesaji atana kadar insan arar. Karsidaki kisi de musaitse telefonu acar,degilse daha sonra doner. Ama mesaj atmak cevap almaya zorlamak anlamina geldiginden tanidik olmayan kisilere asla onerilmez. 23-24 yasindaki insan bunu bilmeli

Her ne olursa olsun,aksam saat 21den sonra hic bir samimiyet olmayan kisiyle mesaj yoluyla irtibata gecmek dogru degil. Ogrenci olabilir,yuksek lisans yapilabilir bunlar bahane degil. Tuvalete gidecek vakit bulunuyorsa telefonla aranabilir de. Bir saat sonra sizi arayacam diye mesaj da atilmaz,gorgu kurallarina aykiri zaten. O mesaji atana kadar insan arar. Karsidaki kisi de musaitse telefonu acar,degilse daha sonra doner. Ama mesaj atmak cevap almaya zorlamak anlamina geldiginden tanidik olmayan kisilere asla onerilmez. 23-24 yasindaki insan bunu bilmeli

O olayın üstüne başkaları da oldu. 20. sayfadan başlıyor :))

Dedim ben seni bozuk psikolojinle de çok seviyorum :halay:
Senin psikolojin düzelecek derken benimki bozulacak.
En güzeli biz vazgeçelim bu sevdadan :KK70:

Kız hem telefon hem WhatsApp’tan engellendi, bütün konuşmalar ve numarası silindi. Uyarı alındı. İşlem tamam :KK4:

Whatsapp'ta engellendiyse engelli listesinden kızın numarasına tekrar ulaşabilir sevgiliniz böyle bir ihtimal de var. Ayrıca bal gibi anlamıştır kızın niyetini de anlamamazlıktan geliyordur. 40 yaşında adam bu çocuk değil ki.

O olayın üstüne başkaları da oldu. 20. sayfadan başlıyor :))
Evet oyleymis guncellemeyi de okudum ;)erkek arkadasinizi sizin olgunlugunuzda goremedim ben gelenkutusu. Adam sanki yol yordam bilmeyen biri gibi,mudahale etmesi gereken noktada bir basiretsizlik ornegi gostermis devreye siz girmissiniz. Bu yastaki bir erkek boyle olmamali kesinlikle

Evet
[/QUOT"Çok teşekkür ederim yardımlarınız için fakat ben kendime bir psikolog buldum" demesi yeterli. Daha uzatırsa engeli basması gerekli. Net olunacak bu tür durumlarda. o olamazsa siz olup sevgilinize engeli basacaksınız.

Yemin ederim şu yazışmalar sizin telefonda bir erkekler olsa size dünyayı dar ederdi. Erkekler böyle işte söz konusu kendileri olunca hemen eheehehw, mehehe ama aşkoom yanlış anlıyorsüün, kız yardımcı olmaya çalışıyyür olur.

Whatsapp'ta engellendiyse engelli listesinden kızın numarasına tekrar ulaşabilir sevgiliniz böyle bir ihtimal de var. Ayrıca bal gibi anlamıştır kızın niyetini de anlamamazlıktan geliyordur. 40 yaşında adam bu çocuk değil ki.
Evet oyleymis guncellemeyi de okudum :KK66:erkek arkadasinizi sizin olgunlugunuzda goremedim ben gelenkutusu. Adam sanki yol yordam bilmeyen biri gibi,mudahale etmesi gereken noktada bir basiretsizlik ornegi gostermis devreye siz girmissiniz. Bu yastaki bir erkek boyle olmamali kesinlikle

Benden küçük ve 40’ın altında :cool:

Numaraya ulaşabilir elbette. Ama yazamaz veya arayamaz.
Niyeti konusunda hala anlamadığını düşünüyorum ama küçük bir ihtimal hala var tabi.

Kızın 23-24 yaşlarını genç gördüğünüze göre sevgilinizin ve sizin yaşlarınız 30 ları aşkın kabulu yapıyorum. 30 yaşında sevgilisi olan ya da evli olan bir erkek karşı cinsle muhabbetinde seviyeyi kendisi belirleyemiyorsa bir zahmet ne benim kocam ne de sevgilim olsun. Kusura bakmayın yaptıgınız mudahale yönlendirmeleriniz sanki sevgiliniz saf biri yazık gariban; kız fettan sevgilinizin saflıgından yararlanıp kötü emellerine alet edecek. Bu kadar enerji harcamanıza ne gerek vardı. Diyelim buluştular kız açık açık niyetini belli etti. Sevgiliniz hop benim bir ilişkim var ne oluyoruz diyemeyecek bir kişilikte mi? Sizi bu kadar sinirlendiren telaşlandıran ne cidden? İlişkiniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı?
Düşünüp toparlayamadıklarımı yazmışsınız, elinize sağlık.

Gelişmeleri ilave edeyim dedim: Kız Perşembe (bu kez mesai saatleri içinde) aramış, benimki açmamış.
Dün erkek arkadaşım tekrar mesaj atmış, müsait olduğunuzda konuşalım diye.
Bugün (ya da dün gece) 00:48’te kız mesaj yazıp tamam demiş. Yarın sabah sizi mutlaka arayacağım demiş.

19 sayfanın hatırına buralara takılmıyorum. Çünkü öğrendim, mesajın saati olmuyormuş (@damdan ve ben hariç) . Mesaja bakınca okunuyormuş, istenilen saatte yazışabilirmiş vs vs.

Kız demiş ki, Pazar günü görüşelim!

E hani kız başka birini ayarlayacaktı??? Niye kendisi görüşmek istiyor?

Benimki Pazar günü müsait olmadığını söylemiş, çünkü il dışına gidecekti.

Kız da tamam demiş ve ertesi güne bir kafede
(!) görüşelim demiş.

Şimdi yüksek lisans yapanlar akşam müsait oluyor dediniz anladım.
Gönüllü yapıyorlar, mesai saati dışında olabilir dediniz, tamam dedim.

Şimdi Pazar günü kısmına da diyeceksiniz ki, hafta içi dersleri oluyor, bu da normal.

Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?

Ben de 1,5 sene psikoloğa gittim, evliyken 3 ayrı aile terapistine gittim. Çocuklarımı çocuk psikoloğuna götürüyorum. Hepsinin ofisinde görüştük.

Kafeteryada psikolojik danışmanlık alan var mı?
Ya da psikolog olup kafeteryada danışmanlık veren var mı?
yok artık
bence huylanmakta haklısınız
ilk ben de düşündüm ki nolcak kaçta mesaj atarsa atsın çünkü böyle artık yeni nesil olarak bizler saati takmıyoruz görünce mesaja cevap yazıyoruz bu doğru ama psikologla cafede buluşmak saçmalığın dik alası..

arkadaşlar 10 sayfa yorum okudum, sadece bi kişi çıkmış demiş ki klinik psikoloji yüksek lisansı alıyordur danışan alamaz. lütfen saçmalamayın araştırın, kafede görüşme filan olmaz bu bir. arkadaşın dediği gibi danışan alamaz şu aşamada yüksek ihtimalle bu da iki. kaldı ki altı üstü isim verecek. elli kez mesajlaşmaya gerek yok bunun için. yüksek lisans yapıyorsa az çok bildiği tanıdığı vardır konuyu sünger gibi uzatmasına da gerek yok. isim verip geçsin. buluşma ne?

arkadaşlar 10 sayfa yorum okudum, sadece bi kişi çıkmış demiş ki klinik psikoloji yüksek lisansı alıyordur danışan alamaz. lütfen saçmalamayın araştırın, kafede görüşme filan olmaz bu bir. arkadaşın dediği gibi danışan alamaz şu aşamada yüksek ihtimalle bu da iki. kaldı ki altı üstü isim verecek. elli kez mesajlaşmaya gerek yok bunun için. yüksek lisans yapıyorsa az çok bildiği tanıdığı vardır konuyu sünger gibi uzatmasına da gerek yok. isim verip geçsin. buluşma ne?

aynen ben de aynı şeyi düşündüm ağzınıza sağlık.
Tüm sayfaları da okuyamadım affedin ama ne için psikoloğa gidiyordu sevgiliniz?
Yani bu kadar genç birine gitmeye ne gerek vardı? komik ve garip değil mi?

Bir psikoloğa bile gitmeyi beceremiyor sevgiliniz, ortada hiçbir şey olmasa bile yani hadi diyelim şüphelencek bir şey yok adam bir buluşmayı beceremiyor yaa. 10 kere mesajlaşmalar falan. Siz sanırım evlenip boşanmış birisiniz değil mi?

valla anladığım kadarıyla bazı kalıpları var erkeklerin bu kalıp da onlardan biri. hoşlandığın biri olursa yeşil ışık yak flörtöz konuş sevgilini belli etme ortaya çıkarsa sevgilin kıllanırsa çok iyi kız öyle biri değil lafları sevgilin kıllanmaya devam ederse paranoyak oldun manyaksın doktora git saçmalama ben öyle bi erkek miyim sana her şeyi anlatıyorum lafları.

en son kadınla adamı yakalamak ve kapanış :)
Üniversitede bir hocamız baktığı bir vakayı anlatmıştı...yan yana bahçeli lüks villalarin olduğu bir sitede kadının teki kocasının yan villada oturan ve o dönem için ünlü olan bir kadınla birlikte olduğundan şüphe duyuyormus....kadının şüpheleri ve bunu kocasına aksettirmeleri artınca adam tutmuş kolundan karısını psikiyatriste götürmüş... psikolojik yardım ve ilaç tedavisine başlanmış ,teşhis de ; paranoya..6 ay sonra adamla söz konusu suphe duyulan kadın birlikte kaçınca kadıncagiz tedaviyi bırakmış 😂😂

Üniversitede bir hocamız baktığı bir vakayı anlatmıştı...yan yana bahçeli lüks villalarin olduğu bir sitede kadının teki kocasının yan villada oturan ve o dönem için ünlü olan bir kadınla birlikte olduğundan şüphe duyuyormus....kadının şüpheleri ve bunu kocasına aksettirmeleri artınca adam tutmuş kolundan karısını psikiyatriste götürmüş... psikolojik yardım ve ilaç tedavisine başlanmış ,teşhis de ; paranoya..6 ay sonra adamla söz konusu suphe duyulan kadın birlikte kaçınca kadıncagiz tedaviyi bırakmış 😂😂

ayy ne sinir bozucu

yazık günah...

aynen ben de aynı şeyi düşündüm ağzınıza sağlık.
Tüm sayfaları da okuyamadım affedin ama ne için psikoloğa gidiyordu sevgiliniz?
Yani bu kadar genç birine gitmeye ne gerek vardı? komik ve garip değil mi?

Bir psikoloğa bile gitmeyi beceremiyor sevgiliniz, ortada hiçbir şey olmasa bile yani hadi diyelim şüphelencek bir şey yok adam bir buluşmayı beceremiyor yaa. 10 kere mesajlaşmalar falan. Siz sanırım evlenip boşanmış birisiniz değil mi?

Evet ikimiz de evlenip boşandık.
Depresyonda olduğunu düşündüğüm için gitmesini ben istiyordum.
Psikoloğun yaşı önemli değil, genç de olabilir yaşlı da. Erkek de kadın da.
Bu kızla da görevi esnasında tanışıp muhabbet etmişler. Ücretsiz olması nedeniyle tercih etmişti. Bu ara finansal olarak pek iyi değil çünkü.

Psikoloğa gitmeyi becerememesi ya da buluşmayı becerememesi de hep depresyondan :)) Geleceğe yönelik hedefi yok, bir amacı yok, planı yok. Boşlukta günü geçirmeye çalışıyor, onu da uyuyarak veya yemeğe saldırarak yapıyor.
Artık bu saatten sonra kendisi bilir.

Evet ikimiz de evlenip boşandık.
Depresyonda olduğunu düşündüğüm için gitmesini ben istiyordum.
Psikoloğun yaşı önemli değil, genç de olabilir yaşlı da. Erkek de kadın da.
Bu kızla da görevi esnasında tanışıp muhabbet etmişler. Ücretsiz olması nedeniyle tercih etmişti. Bu ara finansal olarak pek iyi değil çünkü.

Psikoloğa gitmeyi becerememesi ya da buluşmayı becerememesi de hep depresyondan :)) Geleceğe yönelik hedefi yok, bir amacı yok, planı yok. Boşlukta günü geçirmeye çalışıyor, onu da uyuyarak veya yemeğe saldırarak yapıyor.
Artık bu saatten sonra kendisi bilir.
Erkek arkadaşınız bu depresyon durumunu atlatabildi mi ?

Back