Erkek arkadaşımla haftasonu tatili yapacaktık ama bu saat oldu ne ses var ne seda 🤷‍♀️

Konuştuğu ve daha çok istediği birinden yeşil ışık gördüyse ona yönelmiştir ya da geçmişte unutamadığı biri varsa tatile gitmeyi canı istememiştir. Olmaz bence bu kişiden.
Bu o kadar anlamsız ki çünkü bir gün önce daha kapının önünde beni bırakırken bir saat ayrılamadı ertesi gün bir anda ne oldu diye şaşırıyor insan he ertesi gün yine kendi dedi oteli arıcam diye ben sormadım bile ona rağmen dönüş yapmadı ne olduğuna dair

Otel için , tatil için değil de ; "başına bir şey mi geldi" diye öğrenmek için aramadınız mı kendisini ? Bu nasıl flört ?

Ya adama veya adamın yakınlarından birine bir şey olduysa ve sizi aramayı düşünemeyecek haldeyse ?

Adamı arayın. En kötü adamın sözünde durmayan , lafı ciddiye alınmayacak birisi olduğunu öğrenirsiniz.

He is just not that into you. "Sıradaki" diyen bir gerizekalı havası aldım çocuktan. Değer verir bir hali yok, yapacağım edeceğim. Üstelik planınız olduğunu ve ertelediğinizi de biliyormuş düşüncesiz. En azından bunun için bir bahane uydurup sen git bari demesi gerekirdi. Arama boşver, ararsa da sorma bile bizim iş ne oldu diye. İkinci defa gidelim falan derse de ek, salla.

Zaten normalde de pek mesaj atmıyormuş sadece akşamları mesaj atıp hadi dışarı çıkalım diyen bir tip kendisi. Flört bile denemez buna…

Fiyatlari gorunce icine kacmistir adam,

büyük ihtimal başka planlara dahil oldu.
işim uzayacak sen kendi planına bak demiştim zaten diye düşündü ve mazereti hafta sonuna bağladı.
hiç arama bence. araması gereken o.
her şeyin bir yolu yordamı vardır.

Flörtseniz gün içinde diyalog halinde olmak gerekmiyor mu? Tatil konusunu geçtim, gün içinde yazmamış olması zaten başlı başına bi problem. Wp'ye de girmiş yani gayet.
Ben olsam artık flört olmazdık, tekrar yazdığında da saatler sonra kısa ve umursamaz bi cevap verir veya hiç cevap vermezdim.

Eski sevgilisi geldi bence

Zaten normalde de pek mesaj atmıyormuş sadece akşamları mesaj atıp hadi dışarı çıkalım diyen bir tip kendisi. Flört bile denemez buna…

Fiyatlari gorunce icine kacmistir adam,

Seninle zaman öldürüyor. Yeni ayrıldıysa yara bandı olarak da kullanıyor olabilir.

Ortaya çıktı arkadaşlar instagramda paylaşım yapmış benim onda ekli olduğumu bile bile yine şehir dışında bir yere gitmiş şuan bizim planladığımız yer değil ama yine yakınlarda bir yere gitmiş kahve storysi koymuş

Ayy biliyordum bu olaydan başka bir kadının çıkacağını pislik adam

Ennnn nefret ettiğim olay bu sanırım. Normal arkadaşlıklarda da böyle. Hayır vazgeçmiş olabilirsin, sana uymuyor olabilir tamam karşındakine bunu söylemek hiçbir plan yapılmamış bir şey konuşulmamış gibi yok olmaktan daha iyi bence. Bu kişiden olmaz size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…