- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
- Konu Sahibi LarkeTanner
Değil o kesinEvlidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil o kesinEvlidir.
Yani yakasına yapışacak halim yok ya kısaca bilgi verseydi. İşin komik tarafı yakama yapışan oydu gidelim de gidelim diyeEnnnn nefret ettiğim olay bu sanırım. Normal arkadaşlıklarda da böyle. Hayır vazgeçmiş olabilirsin, sana uymuyor olabilir tamam karşındakine bunu söylemek hiçbir plan yapılmamış bir şey konuşulmamış gibi yok olmaktan daha iyi bence. Bu kişiden olmaz size.
O zaman,kesin bir haltlar çeviriyor çünkü flortünuz çok yeni ve en ilgi âlaka olması gereken zamanlar.Tetikte kalın derim.Değil o kesin
Bundan sonra flörtüm olduğunu sanmıyorumO zaman,kesin bir haltlar çeviriyor çünkü flortünuz çok yeni ve en ilgi âlaka olması gereken zamanlar.Tetikte kalın derim.
En iyisi,yoracak adamlardan uzak durmak lazım.Bundan sonra flörtüm olduğunu sanmıyorum
Larke Hanım, love bombinge uğramış gibisiniz zannımca. Bazı adamlar ilk başta aşırı ilgi gösteriyor, böyle ilgiye boğuyorlar desem yeri. Sonra karşı taraf kıvama gelince yani rahatlayınca, ikna olduğunu düşündüklerinde topukluyorlar.Bundan sonra flörtüm olduğunu sanmıyorum
Gözüne sokmuş resmen, sana saygısı yok hiç. Bence sessiz kal, bi süre sonra da sil her yerden.Ortaya çıktı arkadaşlar instagramda paylaşım yapmış benim onda ekli olduğumu bile bile yine şehir dışında bir yere gitmiş şuan bizim planladığımız yer değil ama yine yakınlarda bir yere gitmiş kahve storysi koymuş
Ya ben aslında genel olarak biraz rahat bir insanım aa yazmadı aramadı moduna pek girmem niye aramadın diye sormam yani yapım böyle o yüzden çok da anormal gelmemişti ama işte böyle bir şey yapınca şoklara girdimZaten normalde de pek mesaj atmıyormuş sadece akşamları mesaj atıp hadi dışarı çıkalım diyen bir tip kendisi. Flört bile denemez buna…
Aa hasta resmenOrtaya çıktı arkadaşlar instagramda paylaşım yapmış benim onda ekli olduğumu bile bile yine şehir dışında bir yere gitmiş şuan bizim planladığımız yer değil ama yine yakınlarda bir yere gitmiş kahve storysi koymuş
Aşırı çirkin bir davranış hatta mide bulandırıcı ya. Ennnn sevmediğim insan tipi. Koktu resmen şu an öyle düşün. Biz bir gün mesaj atmayan flörtü bile şutluyoruz, sen diyorsun ki başka şehre gitmiş story atmış vs. Seni bilmem ama adama göre bence sen flört bile değilsin. Of senin de yüzün gülmedi adamlardan yana be LarkeOrtaya çıktı arkadaşlar instagramda paylaşım yapmış benim onda ekli olduğumu bile bile yine şehir dışında bir yere gitmiş şuan bizim planladığımız yer değil ama yine yakınlarda bir yere gitmiş kahve storysi koymuş
Ya hemde ne love bombing dubai katar bilmem ne dolaşıyorduk bir aya kadar yılbaşında ise paristeydik aman tanrım haftasonu istersem yurtdışındaydık Kendimi şey gibi hissettim gülşen bubikoğlunun bi filmi vardı adam yatları katları sayıyodu sonra şöfor çıkmıştıLarke Hanım, love bombinge uğramış gibisiniz zannımca. Bazı adamlar ilk başta aşırı ilgi gösteriyor, böyle ilgiye boğuyorlar desem yeri. Sonra karşı taraf kıvama gelince yani rahatlayınca, ikna olduğunu düşündüklerinde topukluyorlar.
Aynen canım gülmedi ama napalım deneye yanıla öğreniyorum diyeceğim de yaşım 31 daha ne deneyeceksem neyse ki bir ilişki vs yaşanmadı . Ya onunla tatile gidip aramızda bir şeyler geçtikten sonra bu olsaydı o zaman kendimi ciddi kullanılmış hissederdim. Şimdi en azından denedim olmadı diyebiliyorum rahatım.Aşırı çirkin bir davranış hatta mide bulandırıcı ya. Ennnn sevmediğim insan tipi. Koktu resmen şu an öyle düşün. Biz bir gün mesaj atmayan flörtü bile şutluyoruz, sen diyorsun ki başka şehre gitmiş story atmış vs. Seni bilmem ama adama göre bence sen flört bile değilsin. Of senin de yüzün gülmedi adamlardan yana be Larke
Evet öyle olduGhostlamıs sizi maalesef
Biri fazla iyi, mükemmel, aşırı verici görünüyorsa uzak durun bundan sonra. Altından mutlaka kötü bir şey çıkar, aha bu örnekte olduğu gibi.Ya hemde ne love bombing dubai katar bilmem ne dolaşıyorduk bir aya kadar yılbaşında ise paristeydik aman tanrım haftasonu istersem yurtdışındaydık Kendimi şey gibi hissettim gülşen bubikoğlunun bi filmi vardı adam yatları katları sayıyodu sonra şöfor çıkmıştı
Bende zaten bir an inanamamıştım. Prensesler gibi hissedince kanıyoruz işte biz kadınlarBiri fazla iyi, mükemmel, aşırı verici görünüyorsa uzak durun bundan sonra. Altından mutlaka kötü bir şey çıkar, aha bu örnekte olduğu gibi.
Gittiği yerden dönünce yazar yine o. Bu sefer uyanık olun, sakın kanmayın.Bende zaten bir an inanamamıştım. Prensesler gibi hissedince kanıyoruz işte biz kadınlar
Ama buna gerek yoktu ki ben zaten hoşlanıyodum ondan
Yok zaten aldım boyumun ölçüsünüGittiği yerden dönünce yazar yine o. Bu sefer uyanık olun, sakın kanmayın.
Larke bir çizgi film karakteri ya o dediğin değilLarke larke larke larke hanımeey larkee tırrııyyşşşş boşverrr kal larkeyi ac.halay çek. Bu deyyüsüde engelle gitsn