Erkek arkadaşımla haftasonu tatili yapacaktık ama bu saat oldu ne ses var ne seda 🤷‍♀️

Yok ya bir akşam dışarı çıktığımızda harcıyor zaten o otel parasını gayet rahat ondan olduğunu hiç sanmıyorum
Bir tanıdığımızın kocası flört dönemlerinde kızı sürekli lüks yerlere, lüks etkinliklere götürüp elini cebine attırmazdı. Evlenince kredi borcuyla yaptığı ortaya çıktı. O tarz bir şey olabilir.

2 haftalık oynaşımla (flört bile denmez) tatile gitmiştim. Aynı adamla şu an yine tatildeyim 10 yıllık kocam olur kendisi 😂 tatile gitmek için süre sınırı olduğunu bilmiyordum. O zamanlar kk’yı keşfetmemişim iyi ki 😂😂

Ama plan yaptıktan sonra aramaması ciddi problem. Güvenilir bir adam değil demek ki.

O öyle değişik biri diyerek onun adına bahane üretmeyin. Ayrıca nasıl bir flört bu gün içerisinde daha sık yazışıp görüşmez mi insan? İlk plan yapıldığında ekildiğinizi anlayana kadar heyecanla ne yaptın oteli ayarladın mı vs diye aramaya çekinmeniz neden?
Neden sormadım çünkü onunla bazı ortak işlerimiz oluyor ve dün onunla bu işler için görüşecektik bu nedenle yazdığımda işim uzayacak sen kendi planına bak dedi ve oteli arayacağını kendi dedi sonrasında ne aradı ne yazdı bende yazmak da sormak da istemedim böyle olunca arayacam diyen adam bilgisini de geçerdi ne olup bittiğine dair diye düşündüm

O öyle değişik biri diyerek onun adına bahane üretmeyin. Ayrıca nasıl bir flört bu gün içerisinde daha sık yazışıp görüşmez mi insan? İlk plan yapıldığında ekildiğinizi anlayana kadar heyecanla ne yaptın oteli ayarladın mı vs diye aramaya çekinmeniz neden?
Dünkü buluşma için yazdım red aldım bir de otel için arasam iyice yapışık gibi hissederim diye yani

2 haftalık oynaşımla (flört bile denmez) tatile gitmiştim. Aynı adamla şu an yine tatildeyim 10 yıllık kocam olur kendisi 😂 tatile gitmek için süre sınırı olduğunu bilmiyordum. O zamanlar kk’yı keşfetmemişim iyi ki 😂😂

Ama plan yaptıktan sonra aramaması ciddi problem. Güvenilir bir adam değil demek ki.
Herkes senin gibi cevher olamıyor işte, terk edilip üzülüyor genç kızlarımız😂

Selam arkadaşlar, benim 1 2 aydır flörtüm birisi var gayet iyi anlaşıyorduk bir sorun kavga sıkıntı bir durum olmadı. Neyse bu son zamanlarda bi haftasonu tatili yapalım fln diyordu . Bende tamam dedim ama karar veremedik nereye gidicez. En son perşembe günü karar kıldık bir yere tamam dedi yarın arar yer bakarımm. Dün bu saatlerde oteli arayacağına dair mesaj atmış bana sonra bir daha ne ses ne seda çıkmadı. Belki cumartesi belki cuma gideriz diye planlıyorduk. Dün ara ara watsapta çevrimiçi olduğunu da gördüm . Ama bu saat oldu gidicez veya gitmicez diye ne bir arama ne bir mesaj ne yapmalıyım ben şimdi 🤦🏻‍♀️
Son cumlelerinize dayanarak yazıyorum

Başlıkta demişsiniz ya ne ses ne seda var diyeses yok ama seda var bence
Ondan size sıra gelmemiş bugün😑

Ben otel parasiyla ilgili oldugunu dusunmuyorum, kendisi gidelim dedigine gore onu da bi sekilde dusunmustur. Bence direk adam mqnyak. Boyle hikayeyi onuncu kez falan duyuyorum bu ara. Cok ilginc garip bahanelerle geri doner yazar yine. İkna eder de ikna olursan cok ugrasirsin bu tiplerle…

Ben otel parasiyla ilgili oldugunu dusunmuyorum, kendisi gidelim dedigine gore onu da bi sekilde dusunmustur. Bence direk adam mqnyak. Boyle hikayeyi onuncu kez falan duyuyorum bu ara. Cok ilginc garip bahanelerle geri doner yazar yine. İkna eder de ikna olursan cok ugrasirsin bu tiplerle…
Aynen kendisi resmen dilinden düşürmedi tatil de tatil diye ben erteledim oyaladım otel fln bakmadım sürekli sordu durdu buna rağmen yaptığı ilginç çok ilginç

X