Erkek arkadaşımla haftasonu tatili yapacaktık ama bu saat oldu ne ses var ne seda 🤷‍♀️

Yani bi de öyle büyük planlar yapıyordu ki bu haftasonu tatili ne ki diye düşünüyor insan bana da garip geliyordu aslında.
Belki de tatili kabul ettiğiniz için bozuldu.

Yakın zamanda bir şeref yoksunu (eşimin akrabası) bize gelmişti. Kız arkadaşı tatile çıkmayı kabul ettiği için, "benimle çıkıyorsa herkesle çıkmıştır" deyip ayrılmıs kızdan. Bir de böbürlenerek anlatıyor mal.

kızın verilmiş sadakası varmış, dedim diye bozuldu beyefendi. Çocuk da değil, 30 yaşında adam.

Umarım böyle birşey değildir.

Yani tabi herşey olabilir . Gerçi onunla cinselliği hemen yaşamak istemediğimi biraz zamana bırakmak istediğimi falan konuşmuştum daha önce . Bunu konuşmak durumundaydım çünkü inanın sokakta üstüme atlıyorduu utanıyordum artık

Maşallah sakinliğinize, ben olsam şuanda roman yazmıştım adama
Ay böylelerini umursamıyor görünmek en iyisi yüz vermeyince kuduruyolar ben olsam hafta sonu güzel bir şehirde story atar çatlatırdım hatta kalp de koyardım gizemli gizemli bunun mesajlarına da asla dönmezdim kudururdu

Zaten şuan tatildeyim ben çıkıp geldim dün ondan haber alamayınca ama gerek yok bence öyle hareketlere bana misilleme yapıyor diye düşünebilir bir de benden neden haber alsın story yolu ile bile olsa o beni 3 gündür aramamış

Benim yapım böyle ama hep böyleyim başarılı değilim ilişkilerimde ama sakinim
Gerçekten hayranlık duyulacak bir özellik. Ben 10 yıllık eşime 2 saat ulaşamazsam böyle evlilik olmaz, bitirelim ozaman diyorum öncesinde de 8, 10 mesaj döşemiş oluyorum. Tam bir psikopatım

Kafanızda bitmesine çokk sevindim ne hali varsa görsün pis hödük

Gerçekten hayranlık duyulacak bir özellik. Ben 10 yıllık eşime 2 saat ulaşamazsam böyle evlilik olmaz, bitirelim ozaman diyorum öncesinde de 8, 10 mesaj döşemiş oluyorum. Tam bir psikopatım
Ciddi mi yaa benim 5 senelik sevgilim ara sıra kaybolur hiç aramazdı o arayana kadar aramaz yazmazdım .

Bitirelim o zaman?! Umarim ilerde konu acmazsiniz
Yok ben 3 yıllık, 6 yıllık iliskilerimi filan da hep böyle bitirdim. Blöf yapmıyorum yani. Umursamaz filan olursa cidden bitirmeyi düşünürüm. Sabırlı bir insan değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…