Ya hala neler dusunuyosunuz. Ne degisicek? Sizden safi cinsellik istemiş olsa ne degisicek? Size karşı samimi bseyler hissetmiş olsa ne degisicek? Ben öyle kızlardan değilim farklıyım bana sırf cinsellik isteyerek yaklaşmadi diye içinizi ki rahatlaticaksiniz? Bakın aylar olmuş, 2019da açılmış bu konu, hala kafanızın içinde bı adım ileri gidememişsiniz. Şöyle düşünseydi, böyle isteseydi, bundan cesaret almış, yeni görüştüğü kiz. Ya size ne bütün bunlardan? Yeni görüştüğü kızın nasıl biri olduğundan size ne? Sizden cinsellik mi istiyo başka bişey mi size ne? Siz bu adamı hayatınızdan çıkardınız mi? Çıkardınız. O zaman neden sizi ilgilendirmeyen detaylarla kendinizi darliyosunuz. Anlamadım dünyada bı erkek bu mu kaldı yani. Bunu dusunmezseniz başka dusunucek, hakkında konusucak, kafanızı yoracak erkek yok mu. Sanki adamla yıllarca evli kalmışsiniz da yaşadıklarınizi sindiremiyomus gibi davraniyosunuz. Ayrıca ben size bişey soyliym mi? Karşısindaki kadına karşı açık sözlü olmak böyle erkeklerin başka bı taktigidir. Size ben seni seviyorum aşığım evlenmek istiyorum bseyler yaşayalım dese, yaşasaniz sonra size hadi eyvallah dese, peşine dusmycek misiniz? Sen bana söz verdin beni kandırdın deyip onu elaleme rezil etmiycek misiniz? O adam elalemin gözünde yalancı konumuna dusmuycek mi? Ama bunlar yerine hem sizin ilginizi kendi ustune çekmeye, hem sizi cinselliğe ikna etmeye calisiyo hem de ama ben ciddi ilişki düşünmüyorum yani falan diye haberin olsun diyo. Yani siz bunun çekimine kapılıp biseyler yaşasaniz, sonra da ona bağlanıp ama ben seni sevmiştim falan deseniz adam size diycek ki "e ama ben sana baştan söyledim ben ciddi iliski düşünmüyorum diye??? Ne yasadiysak kendin bile bile yaşadın benim bı sorumluluğum yok" bakın bu kadar basit işte. Bu adam size biraz egosunu tatmin etmek biraz da cinsellik için yanaşmış. Siz kendiniz özel bı yerde görmeye calisiyo olabilirsiniz, gerçeklere kılıf uydurmaya calisiyo olabilirsiniz, sırf cinsellik için yaklaşılan kadın olmayı kendinize yediremiyo olabilirsiniz, ama gerçek bu. Ve ne yazık ki pek çok kadının da başına geliyo. Kabullenin bunu.