Erkek arkadaşımla birlikte uyuduk ve cinsel organı çok küçüktü.

Mühendis olma ihtimaliniz ne? Bence küsuratı olan mm'yi de bulmuşsunuzdur siz, söyleyin de rahatlayın.

Not: Erekte olmamış haliyle yorumlanmaması gereken konudur.

Biri de demiş ki ülkedeki penis boyu küçük Nerden ölçmüş hepsini acaba?

orta doğu erkeklerinin penis boyutunun daha küçük, vücut kılının daha fazla vs. olduğunu kanıtlayan araştırmalar var hanımefendi, hepimiz gün boyu sizin gibi facebook durumları okumuyoruz. bazılarımız bu tarz bilimsel ve coğrafi araştırmalarla da ilgileniyor. insanların fizyolojik yapısı etnik köken, coğrafya gibi faktörlere göre değişiyor. bunu ilk defa benden duyuyorsanız eğer... çok üzücü.

.
Facebook durumu okumak ne alaka pardon? Nerden gömeceğini bilemeyen ergen misiniz siz? O dediğiniz de uzak doğu erkekleri için yapılan bir genellemedir çoğunlukla. Orta Asya erkekleri için durum farklı. Ben araştırma görevlisiyim bu arada belirtmek isterim.kimin ne okuduğuna bir yorumla karar verecek kadar cahil değilim şükür..

hepsi küçüktür demedim, geneli küçük. ve evet bu bir genelleme dediğiniz gibi hem de araştırmalarla desteklenen bir genelleme....

Bence çok kafaya takılacak bi durum değil ayrıca kendisi uyuduğu için oda uyuyordur ondan size öyle gelmiştir

Saygi, sevgi, değer vermenin evlilikleri ayakta tuttuğuna şahit oldum daha çok .. bu da önemli tabikii ama birinci sırada olmamalı yaaa.. daha önce yasamamisssan sorun olmaz tabiiki .. en iyisini yaşayıp sonradan böyle bir şeyle karsilasman daha bı hayal kırıklığı olurdu o açıdan ..
İnsanlar bu devirde ne tipe ne ona bakıyor .. kafasını kullanan mutlu iyi bir geliri var mı mesleği, birikimi var mı , kaç günde yada ayda bir pahalı bir şeyler aldirabilirim..artık bunlara bakıyor çoğu insan malesef...önemli değil cinsellik diye duusnen biri iicn asla önemli değildir.. ama hayatında önemli bir yeri varsa. En fazla üç beş sene sürer sonu hüsran..ben yarı duygusal.yari mantıksal.evlilik yapan biri olarak ... Keşke daha mantıklı bakabilseydim.diyorum.bazi zamanlar ben bile.. duygusallığım oldugu halde.. erkeğin karakteri daha önemli olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…