- 28 Mart 2020
- 4.025
- 16.585
-
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Depresyona girmesi senin için önemliyse aldığın zevke razı olacan.Utanıyombi de küçükse gerçekten alınır depresyona girer belki
Depresyona girmesi senin için önemliyse aldığın zevke razı olacan.
Kendi depresyonu önemli olan ayrılsın.neden hep biz razi oluyoruz yahu
vazgeçmeyecek kadar sevmiyor, birlikte uyuyabilecek kadar seviyorsunuz.beni bu düşündürdüVazgeçemeyecek kadar sevmiyorum açıkçası...
Biri de demiş ki ülkedeki penis boyu küçükNerden ölçmüş hepsini acaba?
.orta doğu erkeklerinin penis boyutunun daha küçük, vücut kılının daha fazla vs. olduğunu kanıtlayan araştırmalar var hanımefendi, hepimiz gün boyu sizin gibi facebook durumları okumuyoruz. bazılarımız bu tarz bilimsel ve coğrafi araştırmalarla da ilgileniyor. insanların fizyolojik yapısı etnik köken, coğrafya gibi faktörlere göre değişiyor. bunu ilk defa benden duyuyorsanız eğer... çok üzücü.
hepsi küçüktür demedim, geneli küçük. ve evet bu bir genelleme dediğiniz gibi hem de araştırmalarla desteklenen bir genelleme.....
Facebook durumu okumak ne alaka pardon? Nerden gömeceğini bilemeyen ergen misiniz siz?O dediğiniz de uzak doğu erkekleri için yapılan bir genellemedir çoğunlukla. Orta Asya erkekleri için durum farklı. Ben araştırma görevlisiyim bu arada belirtmek isterim.kimin ne okuduğuna bir yorumla karar verecek kadar cahil değilim şükür..
Saygi, sevgi, değer vermenin evlilikleri ayakta tuttuğuna şahit oldum daha çok .. bu da önemli tabikii ama birinci sırada olmamalı yaaa.. daha önce yasamamisssan sorun olmaz tabiiki .. en iyisini yaşayıp sonradan böyle bir şeyle karsilasman daha bı hayal kırıklığı olurdu o açıdan ..Giysimin üzerinden temas etti ve maksimum 5 cm gibi bişeydi. Benimle evlenmek istiyor ben bu adamla normal bi cinsellik yaşayabilir miyim? Şimdiye kadar kimseyle olmadım bekledim ama bunun için miydiayrılmam gerekir mi yardımcı olun lütfen kimseye soramadığım bi soru bu kızlar teşekkür ederim şimdiden