- 5 Ocak 2020
- 56
- 34
- 39
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Belki uyuyordur aksi taktirde geçmiş olsun ama 5 cm de yok gibi bişey yani belkide işlevi büyüktür denemeden bilemezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki uyuyordur aksi taktirde geçmiş olsun ama 5 cm de yok gibi bişey yani belkide işlevi büyüktür denemeden bilemezsin
Kız gece gece patladım gülmekten Allah’ta seni güldürsün5 cm mi? Giysi üzerinden temasla mı anladınız bunu?
O kadar cücük gibi olması pek mümkün değil ya, işerken cımbız mı kullanıyor?
Tamamını hissedememişsinizdir, erekte halde değildir, erekte hali de büyük değildir.
Ne diyeyim şimdi, "sertleşmiş halini aç göster bakıcam" diyin mi
Evlenmeden önce birlikte olmak gibi bir düşünceniz yoksa ne çıkarsa bahtınıza.
Birisi uzunluktan dertli birisi gec bosalmadan bizse 3 dakikalik zevk pesindeyizBenim eşiminki 21 cm keske 5 cm olsaydı her gun canım çıkıyor
Baskasi ile mi evlendinŞahsen cinselliğin günah olması beni çok uzuyor
Aşık olduğum biri vardı fakat korkunç derecede penisi bana uyumsuz geliyordu , hicbirsekilde ne yaparsam yapayım şekil itibariyle istediğim zevki alamıyordum çok kalın şekli buz sarkiti gibi ucu sivriydi
Sünnet şeklide etkiliyor
İyiki evlenmemisim 8 ay çıktığını halde haln zevk alamıyordum vede şekli yüzünden canım yanıyordu
Evet ama o sıra cahil olduğum için yine eğitimsiz birini seçtiğim için terketmek zorunda kaldımBaskasi ile mi evlendin
Dul mu kaldin yniEvet ama o sıra cahil olduğum için yine eğitimsiz birini seçtiğim için terketmek zorunda kaldım
İmam nikahı yaptık tam resmi nikah yapacaktıkDul mu kaldin yni