Erkek arkadaşımla birlikte uyuduk ve cinsel organı çok küçüktü.

5 cm mi? Giysi üzerinden temasla mı anladınız bunu?
O kadar cücük gibi olması pek mümkün değil ya, işerken cımbız mı kullanıyor?

Tamamını hissedememişsinizdir, erekte halde değildir, erekte hali de büyük değildir.

Ne diyeyim şimdi, "sertleşmiş halini aç göster bakıcam" diyin mi:KK53:

Evlenmeden önce birlikte olmak gibi bir düşünceniz yoksa ne çıkarsa bahtınıza.
Kız gece gece patladım gülmekten Allah’ta seni güldürsün 😂😂😂😂😂😂

Şahsen cinselliğin günah olması beni çok uzuyor

Aşık olduğum biri vardı fakat korkunç derecede penisi bana uyumsuz geliyordu , hicbirsekilde ne yaparsam yapayım şekil itibariyle istediğim zevki alamıyordum çok kalın şekli buz sarkiti gibi ucu sivriydi

Sünnet şeklide etkiliyor

İyiki evlenmemisim 8 ay çıktığını halde haln zevk alamıyordum vede şekli yüzünden canım yanıyordu

Şahsen cinselliğin günah olması beni çok uzuyor

Aşık olduğum biri vardı fakat korkunç derecede penisi bana uyumsuz geliyordu , hicbirsekilde ne yaparsam yapayım şekil itibariyle istediğim zevki alamıyordum çok kalın şekli buz sarkiti gibi ucu sivriydi

Sünnet şeklide etkiliyor

İyiki evlenmemisim 8 ay çıktığını halde haln zevk alamıyordum vede şekli yüzünden canım yanıyordu
Baskasi ile mi evlendin

Dul mu kaldin yni
İmam nikahı yaptık tam resmi nikah yapacaktık

Baktım , öncekiler beni almamış kendi salakmis beni almış falan filan iyice küçük görüyor hakeret ediyor çektim çıktım 2 gün sonra resmi nikah yapacaktik ama dayanamadım çünkü annesinin telefonunu acmadim diye bile boynumu sıkmaya başlamıştı
Can güvenliğim yoktu
Öfke kontrolü sorunu vardı, konuşarak değil vurarak cevap veriyordu
Psikiyatri ye gidecek para olmadığı içinde çözüm bulamadık sigortası bile yoktu , çok emek verdim ama eğitimsiz erkek eninde sonunda kadını yıpratıyor

Allah affetsin eskiden ciddi bir ilişkim olmustu çocuk cok seviyordu ama bir ay çıkmıştık neyse bu evlenmek istiyorum diyordu hep .. bir gün bana dedi ki senle evlenmek istiyorum ama bir sorun var sana sorun çıkarır mı ?
bende. Merakla nedir diye sordum ..
dedi ki orası küçük biraz :KK70: :KK70: :KK70:
kız o zamanda ne anlarım cinsellikten ama ayrıldım düşün bunun için ayrıldım 3 yıl uğraştı baktı olmadı gitti başka bir arkadaşımla evlendi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ve şuan hiç pişmanlık duymuyorum çünkü evlilikte cinsellik önemli tatmin olma önemli yani:rolleyes::rolleyes:
n aha haaa :KK70::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
X