- 28 Mart 2017
- 69
- 274
-
- Konu Sahibi madamengineer
Sorun şurda başbaşayken hiç öyle uyangaçlığı çekinmesi yok ama etrafta 1-2 kişi bile olsa adam sanki farklı bir kişiliğe bürünüyo piskoloğu sosyal aksitiyete tanısı koydu ilaç kullanıyo elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum ama şuan ne yapacağımı bilemez bir durumda kaldım.Bence lise aşk muhabbeti devam ediyor gibi
O modda yani.
Tedavisi devam etmeli tabiSorun şurda başbaşayken hiç öyle uyangaçlığı çekinmesi yok ama etrafta 1-2 kişi bile olsa adam sanki farklı bir kişiliğe bürünüyo piskoloğu sosyal aksitiyete tanısı koydu ilaç kullanıyo elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum ama şuan ne yapacağımı bilemez bir durumda kaldım.
Psikologa birlikte mi gittiniz?Sorun şurda başbaşayken hiç öyle uyangaçlığı çekinmesi yok ama etrafta 1-2 kişi bile olsa adam sanki farklı bir kişiliğe bürünüyo piskoloğu sosyal aksitiyete tanısı koydu ilaç kullanıyo elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum ama şuan ne yapacağımı bilemez bir durumda kaldım.
Bunu bende baya düşündüm. Baya da konuştuk konuşmalarımız üzerine piskoloğa gitmeye başladı düzelme de gösteriyodu (artık elele gezebiliyoruz) ama bu son davranışı çok üzdü zorlamak istemiyorum ama benimde bi sabrım varmış.Askim demeye utaniyor ama bagirmaya azarlamaya utanmiyor. Gercekten sadece utangac mi acaba?
Hayır kendisi gidiyor farklı şehirlerde yaşıyoruz.Psikologa birlikte mi gittiniz?
Ben inanmadim acikcasi askim demeye.cekindigini. gercekten o kadar utangac olsa bagirmaya da.cekinir baskasinin yaninda. Evet boyle bi sorunu olabilir ama o telefondaki olay farkli bi durum olmus.Bunu bende baya düşündüm. Baya da konuştuk konuşmalarımız üzerine piskoloğa gitmeye başladı düzelme de gösteriyodu (artık elele gezebiliyoruz) ama bu son davranışı çok üzdü zorlamak istemiyorum ama benimde bi sabrım varmış.
Bu arada ailesi ilişkimizi biliyor hatta ablasıyla da tanıştım. Sadece ailesinin onu öyle aşkım, sevgilim vs derken duymasından korkuyo. Yanında biri varsa telefonu efendim reyis diye açıyoUtangac olduğuna emin misin? Bana tedbirli bi capkin gibi geldi.
Disarda el ele tutusmaktan utanan asosyal ilk kez duyuyorum. Evde konusmamasi ailesi ogrenmesin diyedir. Arkadaslarinin yanında utangaçlıktan konuşamıyor ama ugrasamam senle diye yaygara yapmayi biliyor?
Hahaha o ne be oyle:)) sadece efendim neyine yetmiyormus.bence onunki utangaclik degil agir abi sendromu. "Erkek adam sokakta el ele dolasmaz, erkek adam aşkım maskim demez" hesabi. Telefonda yaygara çıkartırken rahatligi da bundanmis demekBu arada ailesi ilişkimizi biliyor hatta ablasıyla da tanıştım. Sadece ailesinin onu öyle aşkım, sevgilim vs derken duymasından korkuyo. Yanında biri varsa telefonu efendim reyis diye açıyo
Olabilir aslındaHahaha o ne be oyle:)) sadece efendim neyine yetmiyormus.bence onunki utangaclik degil agir abi sendromu. "Erkek adam sokakta el ele dolasmaz, erkek adam aşkım maskim demez" hesabi. Telefonda yaygara çıkartırken rahatligi da bundanmis demek
Ah yeter be anladik diyecen ama ben bu adamdan iskillendim.Olabilir aslında
Daha neler diyo bilsen başkan, reyis, çavuş, hacı vs hayır daha evlenmedik bile şimdiden adamla asker arkadaşı gibi olduk
sanki cok sakayla karisik gbi gelmedi bana nedense:)))))şakayla karışık aşkım de hadi falan diye espiri yaptım
Beni aldatacağına inanmıyorum açıkçası beni bile zor idare ediyo ikincisini idare edicek potansiyel görmüyorum ondaAh yeter be anladik diyecen ama ben bu adamdan iskillendim.
Tabi söylesin istiyorum arkadaş grubunun yanında bana güzel şeyler söylemesi hoşuma giderdi. Ama direk bana aşkım de demek yerine espiriye vurdum.sanki cok sakayla karisik gbi gelmedi bana nedense:)))))