Erkek Arkadaşımın Utangaçlığı

Yani Adam elini tutmuyor diye psikoloğa mı gitti

Aynı Adamla 17 yıldır sevgiliyim özellikle ilk yıllarda el mel tutmazdık

Hatta bizi sokakta görenler sevgililer mi kankalar mı belli değil derdi neyseki yatak odasında görmüyorlardı

El ele tutma zorunluluğu yok ki

Ya da telefonda aşkıııııım deme

Hiç dememişimdir herhalde duymamışımdır da

Bana aşkım de Can'ım de diye kimseyi darlamamışımdır da

İnsanların adları onlara hitap edelim diye konulmamış mı

Yaşınız genç bu Adamda aradığınızı bulamadı iseniz yolunuzu ayırın lakin gerçek hayatın o diziler gibi olması zorunluluğu yok bunu da unutmayın

Bu anlattıklarının sosyal anksiyeteyle falan ilgisi yok. Adama yanlış teşhis koymuşsun. Hem başkasının yanında sevgisini belli etmeye utanan adam, öfkesini belli etmeye de utanır.

Yani uzaktan bakınca erkek arkadaşın senin anlattığın gibi utangaç birine benzemiyor. Hakkındaki fikirlerini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Bu anlattıklarının sosyal anksiyeteyle falan ilgisi yok. Adama yanlış teşhis koymuşsun. Hem başkasının yanında sevgisini belli etmeye utanan adam, öfkesini belli etmeye de utanır.

Yani uzaktan bakınca erkek arkadaşın senin anlattığın gibi utangaç birine benzemiyor. Hakkındaki fikirlerini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Ben teşhis koymadım öyle bir yetkim de yok piskolog teşhisinden bahsediyorum. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim.

utangaç ama seni utandırmayı gayet iyi beceriyor...bağırınca hayırdır diyemedinmi ...
Demezmiyim ben kapatıyorum sana kolay gelsin başkalarının yanında benimle konuşmalarına dikkat et dedim. Ama sonrasında bu konuyu hiç konuşmadık ve birbirimize tripli davranıyoruz benim tavrımın sebebi belli de onunkini çözemedim.

Yani Adam elini tutmuyor diye psikoloğa mı gitti

Aynı Adamla 17 yıldır sevgiliyim özellikle ilk yıllarda el mel tutmazdık

Hatta bizi sokakta görenler sevgililer mi kankalar mı belli değil derdi neyseki yatak odasında görmüyorlardı

El ele tutma zorunluluğu yok ki

Ya da telefonda aşkıııııım deme

Hiç dememişimdir herhalde duymamışımdır da

Bana aşkım de Can'ım de diye kimseyi darlamamışımdır da

İnsanların adları onlara hitap edelim diye konulmamış mı

Yaşınız genç bu Adamda aradığınızı bulamadı iseniz yolunuzu ayırın lakin gerçek hayatın o diziler gibi olması zorunluluğu yok bunu da unutmayın
Tabi her ilişkinin dinamiği farklı bu sizini ilişkiniz böyle mutluysanız devamını dilerim. Fakat ben birlikte olduğum adamdan daha çok sevgisini belli etmesini isytiyorum. Özel zamanlarda da sevgisini belli edemeseydi aradığımı bulamadığımı düşünür ayrılırdım. Ama bu çözülebilir bir konuymuş gibi geliyor bana çözemezsek ayrılmayı düşünürüm tabi.

Demezmiyim ben kapatıyorum sana kolay gelsin başkalarının yanında benimle konuşmalarına dikkat et dedim. Ama sonrasında bu konuyu hiç konuşmadık ve birbirimize tripli davranıyoruz benim tavrımın sebebi belli de onunkini çözemedim.

nasil dayaniyorsunuz böyle bir insana ...annen degil baban degil ... belki seni mutlu edecek insan girecek hayatina buna yol verirsen ... bulunmaz hint kumaşi mı bu kişi...azicik kendini sev bu kim bana boyle bağiriyor de ...kimse bugune kadar bana bagiramadi hakki da yok zaten

Yarın öbür gün evlenmek istersiniz ve erkek arkadaşınız ben utanırım tanışamam ailenle vs. Gibi triplere girer en basiti. Yol yakınken ayrılın. Hayat utangać biriyle geçmez. Girişkin olmalı erkekler bana göre.
Öyle bi tribi yok hatta benim kuzenlerimle ve ailemden birileriyle tanışmak için çok hevesli bu utangaçlık ikimizin arasında ki ilişkide ortaya çıkıyo.
ailesinin yanında benim sevgilim de sevgi sözcüğü kullanmaz çünkü annesi çok abartıyor. böyle yaygara falan koparıyor "aaayyy beeennnnn siziiii yerrriiimmmmm" diye. ikimiz de rahatsız olduğumuz için kanka modunda takılıyoruz. ailesinin yanında söylememesi ya da telefonda konuşmaya utanması beni çok şaşırtmadı. çünkü telefonda zaten önemli bir şey yoksa boş atılır,saçma sapan konuşulur zaman geçsin diye bu yüzden ailesinden çekinmiş olabilir.

arkadaş durumuna bir şey diyemem. klasik çünkü sevgisini belli etmeye utanıp öküz gibi böğürmeye utanmayan erkek modeli. en ciddisinden bi konuşma yapabilirsiniz. böyle böyle yapıyorsun ben rahatsız oluyorum vs gibi. ne tür bir açıklaması varsa söyler.
Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Sanırım en uygun zamanda ciddi bir konuşma yapıcam bu konuyla ilgili.

nasil dayaniyorsunuz böyle bir insana ...annen degil baban degil ... belki seni mutlu edecek insan girecek hayatina buna yol verirsen ... bulunmaz hint kumaşi mı bu kişi...azicik kendini sev bu kim bana boyle bağiriyor de ...kimse bugune kadar bana bagiramadi hakki da yok zaten
Yeri gelince anne ve babamla bile kavga eder birbirimize bağırırız benim anlamadığım ilişkimerinizde önünüze çıkan ilk problemde ayrılmayı düşünmeniz. Şuan birbirmizi deliler gibi seviyoruz çözülebilicek bir problem için bu aşktan vazgeçip hiç bilinmez bir sevgili armakta bana saçma geliyor. Ama bir gün çözülemicek bi problemle karşılaşırsak yorumunuzu dikkate alırım.

Merhabalar,
Aslında üye olurken hiç başlık açmak aklımda yoktu yalnızca yorum yapabilmek konuları takip edebilmek için üye olmuştum. Ama şuan en yakın arkadaşımla aram bozuk ve erkek arladaşım konusunda bana her zaman objektif yorumlar yapardı. Onun yorumlarını çok arıyorum bu yüzden sizden yorum almak bana iyi gelir gibi geldi fikir beyan eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşımla liseden beri tanışıyoruz. Lise 2. sınıfta çocukça bir ilişkimiz olmuştu fakat ikimizin de yaşı çok küçük olduğu için devam ettirememiştik. Yaklaşık 2 yıl önce tekrar görüşmeye başladık yalnız bir sorun var ikimiz de farklı şehirlerde üniversite okuyoruz şuan. Sevgili olmadan önce açıkça onunla uzak olduğumuzu ve zor olacağını konuştuk ve denemeye karar verdik. İlk yıl mükemmel ilerledi sağolsun teknoloji yanyanaymışız gibi hissettiriyodu. Gelelim asıl probleme benim erkek arkadaşım aşırı utangaç aslında sosyal anksitiyetesi var. Beraber dışarı çıktığımızda bile etrafta insanlar varsa elimi tutmaktan bana sarılmaktan çekiniyo. Eğer o evdeyse telefonla bile zor konuşuyoruz ailesi duyar diye çok kasılıyo. 3 gün öncede arkadaşlarıyla bir ödev üzerine çalışıyolardı ben de okul çıkışı telefonla aradım. Ama o kadar soğuk davrandı ki çok rahatsız oldum şakayla karışık aşkım de hadi falan diye espiri yaptım o da off yeter uğraşamam seninle diye bağırdı yanında ki arkadaşlarının onu duymasına rağmen bana böyle davranması çok üzdü ve soğuk davranmaya başladım. 3 gündür konuşuyoruz ama aşırı soğuğuz aşkım bile demiyoruz ve o hiç bir adım atmıyo aramıyo bile sadece mesajlaşıyoruz. Çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?
Her insan herkesin içinde rahat davranamaz. Bizde sizin gibiyiz. Tek başımıza kaldığımızda ya da sosyal ortamda falan sorun yok rahatızdır ama arkadaş grubumuzun içinde dikkat ederiz, yani yine bir samimiyetimiz var tabiki çok espriliyizdir ama çok laubali değilizdir. Bu tamamen karakter meselesi sizinle bir alakası yok. Sevgi eksikliği gibi bir şey düşünüyorsanız düşünmeyin yani :) ama şu da var arkadaşlarının yanında sama bağırması hoş olmamış bak bu ayrıntıyı unuttum, bu konuda ciddi bir konuşma yap sen haklısın yani. Ama zorlama illaki aşkım canım cicim lafları için anlatabiliyor muyum...

Yeri gelince anne ve babamla bile kavga eder birbirimize bağırırız benim anlamadığım ilişkimerinizde önünüze çıkan ilk problemde ayrılmayı düşünmeniz. Şuan birbirmizi deliler gibi seviyoruz çözülebilicek bir problem için bu aşktan vazgeçip hiç bilinmez bir sevgili armakta bana saçma geliyor. Ama bir gün çözülemicek bi problemle karşılaşırsak yorumunuzu dikkate alırım.

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir ...

X