Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

Böyle anlarinca bir garip olmus hakikaten sevgili gibi anlatmissin anlayamadim cok sacma yanlis bakmissin belki

Popoya saplak falan hakikaten abarti ya. Sudyen görünür boxerli resmi cekebilir kucaginanasil oturdu o da onemli. Anlayamadim gercekten abartilmis anlatim mi acaba

Ya o biraz aralarındaki samimiyete bağlı benimde abim var hep kavga ederiz o da benim popoma vurur ayağıyla bende onunkine vururum boğazlarız birbirimizi falan ama tabi şakacıktan gerçek değil yani biraz yaşlada ilgili evli barklı olsalar bunlar olmaz yaşlar daha gençken böyle yakınlıklar olabilir küçükken kardeşlerimizle banyo yapardık mesela şimdi büyüdük biraz daha büyüyünce bunlarda olmayacak kastetmek istediğim bu.

Bence fereksiz kiskaniyosunuz. Size garip gelebilir oyle baksirla falan durmasi ama onlarin yasam tarzi bu demekki. Ayrica kardesini kucagina almasini niye garipsiyosunuz benide abim kucagina alip sever kucuk cocuk gbi hatta ablam bile. Onlar ayni kandan bosyere kendi kendinizi yiyiyosunuz. Mesela bni kuuzenlerimde oyle kardeslerinin yaninda baksirla durruyo banada garip geliyo ama oyle alismislar baska bi aciklamasi yok bnce

Çok rahat biriyim abimle aramızda gayet iyi ama gidip onun kucağına oturmam. Bana gelip şaplak atsa şok olurum.

Çoğunluk normal demiş ama konu sahibinin yerinde olsam bir duraksardım.

Şu konuları keşke hortlatmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…