Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

İyi kötü yıllardır buralardayım muhafazakar olmadığımı yazmama gerek yok sanırım ama bana da normal gelmedi, çocukları bile sevmenin belli kuralları var,mesela durağından öpmemek, anne babası da olsan bu böyle, ilişkinin çeşidi ne olursa olsun insanların mahremi olmalı, o onun abisi bu bunun babası diye anadan üryan gezelim o zaman evde, öyle saçmalık mi olur,17 yaşında bir genç kızın abisi duş alacakken içeri dalması abisinin onun poposuna şaplak atması falan bana normal gelmedi, hoş değil

Fes
atlık degıl cok aşırı samimiler konu sahibi haklı sonuçta erkek o oyle yapılmaz ya cok saçma hayatta oyle seyler yapmadık

Bence onlarin normali sizin anormaliniz.iliskileri fazla lacka geldi bana da.uzmanlar anne-babalarin bile duracagi noktalari belirliyorken poposuna saplak atmak,bakserle foto cekmek fazla civik hareketler.

Bence de fazla rahat bir ilişkileri var. Kardeşte olsa bilhassa mahremiyet konusunda sınırlar olması gerekiyor. Ama sen buna nasıl müdahale edebilirsin ki. Yanlış anlarlar. Bir şey yapamazsın.

benim bir abim var ve yaninda gerekirse eger ic camasirla kalmaktan cekinmem abim kardesim yani oda benim yanimda oyle olsa kafami ceviripte sizin bahsettiginiz anlamda bakmam bence sizin iciniz fazla fesat abiniz olmasina gerek yok bunu anlamaniz icin kardeslik sizin icin ne ifade ediyo acaba bilemedim boyle dusunupte evlerinde kalmaniz bence daha buyuk skandal.

agziniza saglik sonuna kadar katiliyorum size.

İlginç olan şu : baştan ilk üç sayfa yorum okudum hepsi bunun normal olduğunu yazmış 2 yıl önce

Sondan üç sayfa okudum: aradan 2 yıl geçmiş, bu samimiyetin anormal olduğunu yazmış

İlk sayfalarda herkes konsensüs sağlamış gibi, 2 yılda Ne değişti ?

kendin yabanci insanlarin evlerinde kaliyorsun tuhafina gitmiyor ama abi kardes iliskileri mi tuhafina gidiyor?
ilginc.

baska bir konunuza baktimda internetten tanistiginiz adamdan hamile kalmissiniz babanizin evinde birde kiz kardesini sorguluyosunuz yok sudyenmiste yok sortmusta bilmem neymiste bide burda ahlak abideligi yapmissiniz millete elalemin kardesi uzerinden siz hic biseyi degilken boxersiz da gormussunuz onu napicaksiniz acaba 2 sene onceki konuda hortlamis oldu burda

Yorumları okudum da. Sizin ne kadar GENİŞ bir mezhebiniz var yahu!
Abi diye yanında dar şeyler giyinip, saçma sapan laçkalasmis davranışlarda bulunmak normal mı geliyor gerçekten?
Herşeyin sınırı vardır. Erkeklerin de nefisleri.
Siz hangi devirde yaşadığınızı unutmussunuz sanırım. Aile içi cinsellik bile duyduğumuz su cagda bunları normal görmek enteresan doğrusu. Herşeyin sınırı vardır.
Son olarak illa edep illa edep!!!

Kucağına oturması ve sudyeninin gozukmesi hoş değil. Kim ne derse desin. Tek takıldığım nokta burası. Gerisi hiç önemli değil normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…