Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

angel555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
70
2
36
Niğde
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Son düzenleme:
onlar kardes ve samimiyet dereceleri sizi asla ilgilendirmez. kotu gozle bakiyorsaniz sorunu kalbinizde arayin onlarin iliskilerinde degil.

siz kardesinizle farkli geciniyor olabilitsiniz, onlar satilmayi birbirlerini opmeyi seviyor olabilitler.. ben de kardesime el sakalari yaparim ya da kardesimin babamin yaninda askili kiyafet ya da sort giyerim. bu benim ya da onlarin sapik oldugu manasina gelmez.

benim bu durmumu elestirenin fesat oldugu manasina gelir ancak.

Bence abartıyorsun. O onun kardeşi sonuçta. Madem böyle şeyler çok önemli sen neden onların evinde kalıyorsun?

uzak şehirlerdeyiz gec saate kadar onlarda oturdum ailesi bırakmadı zaten biletimide almadığım için kalmak zorundaydım . hem konuyla ne alakası var yanlış bişe yamaya gitmedim tanışmaya gittim.

bence abartıyorsun, sonuçta bunlar kardeş. sadece aile hayatları seninkine benzemiyor. biraz rahat, mezhebi geniş bir aile işte. plaja gidersiniz bakarsınız baba kız denize giriyorlar, yanlarında damat, kızın üzerinde mini bir bikini; havuza gidiyorsunuz bakıyorsunuz babası genç kızın elinde tutmuş havuza giriyorlar kızın üzerinde ipli mini bikini, askılı incecik bikini üstü. herkes dönüp kıza bakıyor, babada hiçbir tepki yok. demek isteğim her ailenin hayat biçimi aynı değil, farklı farkılı. anladığım kadarıyla erkek arkadaşının aile kültürü ile seninki pek uyuşmuyor.

Bazı insanlar rahat bu konuda öyle alışmışlar belli ki
Siz bundan rahatsız olduğunuzu belirtseniz takıntılı duruma düşersiniz
Bence hiç umursamayın sonuçta onlar kardeş

uzak şehirlerdeyiz gec saate kadar onlarda oturdum ailesi bırakmadı zaten biletimide almadığım için kalmak zorundaydım . hem konuyla ne alakası var yanlış bişe yamaya gitmedim tanışmaya gittim.

Ben de onu demek istiyorum sen de yanlış bir şey yapmamışsın onlar da yanlış bir şey yapmıyorlar

Buna sevmek denmez bence. Eşimde kız kardeşini çok sever hatta kolunda kocaman dövme var kız kardeşinin ismi olarak. Ama bunlarınkisi dost ilişkisi. Ben abim gelince evde askılıyla bile durmazdım aynı şekilde abim en fazla üstü çıplak gezerdi evde.

Diğerlerini şimdi okudum da galiba ben aşırı fesatım susuyorum..

Son düzenleme:
aile olarak rahat olabilirler ama onlar abi kardeş unutma bunu fesatlık yapma insan kardeşine nasıl bir cinsel istek duyabilir ki abartıyorsun kıskanma hiç

benimde canımdan çok sevdiğim bir abim var ama en son kucağına çocukken oturmuşumdur sanırım. bizde çok şakalaşırız çocuk gibiyiz ama ne bileyim biraz abartı geldi samimiyetleri. kesinlikle bir arniyet düşünmedim çünkü onlar kardeş ve bu şekilde büyümüş olabilirler. sadece fazla şımarıklık olarak algıladım ben. ama sizi ilgilendiren bir durum yok bence.

Erkek arkadaşını sapık olarak görüyosan niye devam ediyosun.
Olay sadece görümcen olması önce bunu netleştirelim bence.
Kardeş yahu bu aynı karında yatmışlar. Boxer dediğin şey bildiğin şort yani erkeği öyle görsen nolacak? Sütyenle bir mi o
Onların aralarındaki ilişki seni bu denli ilgilendirmemeli. Abim olsaydı ve bana sevgilim ne o öyle sarılmalar, bele dokunmalar deseydi direk sanane derdim
Kendi yetiştirilme tarzından dolayı yakınlıklarını garipseyebilirsin ama dillendirmemelisin bence.

Son düzenleme:
aile yasantilari boyle demekki arasında bişi olsaydıki sacma bir dusunce snei niye kız arkdasi olarak secsinki.yabanci filmlerde gorduysen kocaman kızının dudaklarindan opuyo anneler babalar.demekki ole sevgi gosteriyorlar.

Yok artık be. Cidden saçmalamışsınız kusura bakmayın ama.
Allah korusun abim rahatsızlansa bişey olsa altından alırım bu da mı garip olacak.
Kardeşler birbirlerinin özel yerleri yokmuş gibi görürler birbirlerini.
Ben de 19 yaşındayım abim 24 yaşında beraber de uyuruz şakalaşırız da.
Beni sütyenle gördüğü de olmuştur benim onu boxerla gördüğüm de. Hatta uyanınca direkt boxerı ile salona gelir oturur.
Aynı evde yaşamanın kardeş olmanın da mantığı bu zaten benden de çekinip takım elbiseyle mi gezecek evde.
Abim boxerla duşa girer sırtını keselerim mesela. Bunları garip görmeniz cidden anormal.
Abartmayın lütfen iğrenç bi düşünce bu.

Son düzenleme:
Yine mi kardeşi kardeşten kıskanan bir sorunlu kız diye girdim. Çünkü kardeşler arasındaki samimiyet ve sevgini yadırgayan, bunları birbirinden uzaklaştırmaya çalışan sevgililere, eşlere sinir olurum.

Ama şu durumu sevgiyle, samimiyetle bağdaştırmıyorum. Artık belli yaşa gelmişler, popoya şaplak nedir? Biz kızkardeşimle bile yapmayız bunu. Bana göre sınırların bilinmediği, laçka bir ilişki. Ama var böyle kardeşler ve akrabalar. Onların normali bu.çok tersse görüşmezsin, o ayrı.

Kıskanmak yersiz. Ama bence de tuhaf bir ilişki. Daha kimbilir neleri vardır görmediğin.

Abartmışsın.
Kardeşinin kucağına oturmasıda normal ama bi misafir varken hoş olmamış.
Şakalaşmalarıda normal.
Boxerda normal sütyenide görünebilir normal.
Ben 19 yaşındayım abim 23 yaşında.
Beni yere yatırıp üstüme ayağını koyar tam göbek kısmıma hareket edemem kollarımı iki yana ayırır acı çektirir.
Kucağına alıp tavana kadar kaldırır.
Boxerlada denk geliriz.
Ben odadayken bi keresinde kapıyı açtı üstümde sütyen vardı odada duruyordum hava sıcak diye gördü yani.
Belim açılsa tutar pantolonumu kaldırır.
Kolunun altına alıp ters çevirir ayaklarım onun kafasına doğru olur kafam yere doğru o şekilde evi turlar sonrada düzeltip aniden kanepeye atar
Ben o kız arkadaşıyla konuşurken abiii diğer kız kapıya dayandı çabuk gel evi başımıza yıkıcak derim

Farkettimde biz ne manyakmışız

Sevgilim bana dese abinle ne o samimiyet ?
s.çma derim açık ve net

abi kardeş onlar abartıyorsun bence...

Sapıkça bir düşünce tarzı bu
Sakın bunu söyleme sevgiline
Sen ailendeki erkeklere bu gözle mi bakıyorsun
Rahat bir ortamları olabilir ama kardeş onlar
Senin bu düşüncende bir gariplik var
Boxer dediğin nedir bildiğin şort, cümle alem denize giriyor o şortlarla
Kardeşi kıskanmakta nedir yahu, ayıp

Ahaha gözümde canlandı
Benim teyzemle, dayım da böyleydi. Anlatınca garip gelebiliyo ama yakından görünce hiç vıcık vıcık gelmiyo insana. Dayım da çok vururdu teyzemin poposuna falan söz dinlemeyince. Bi'arkadaşım da ne zaman fotoğraf çekinecek abisinin omuzlarına çıkıyo yaşı da 23 Bilmiyorum bence çok tatlı gözüküyolar, ne zaman görsem keşke abim olsaydı diyorum.

İşin içine görümce durumu girdiği için bence bu kıskançlıklar. Hayatındaki tek kadın ben olmalıyım, ailesi geride dursun, benden başkasıyla öyle içlidışlı olmasın isteği. Hani cinsiyeti kız ya her türlü kıskanırım diye bakıyolar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…