aynen ben de diyecektim abartılcak bir durum yok yazılmıs da garip yani popoya saplak kucaga oturması ufak bir cocuk olsa kucagına alır sever ama 17 yasında bir genkc kız bunun nesi normalYa bi banami garip geldi??
Tamam anlarim bizim aile tutucu, abarta bilirim dusunce tarzimda.
Ama popoya saplak atmak?? Boxerla pozlar?
Yanlis demiyorum ben, fesatta dusunmuyorun. Onlar abi kardes. Ama ben boyle biriyle evli oldgumu dusunemiyorum.
Benim ailem muhafazakarken, onlarin boyle hal ve haraketlerine sahit olmak ve helede benim ailemin ilerde sahit olmasi. Dusunemiyorum hayir.
Yuh yanı kardesınden de kıskanıcaksan akıl sağlıgından suphe edermMerhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
Ay 2014 muymusKim bu konuyu hortlattı yahu
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
+1Buna sevmek denmez bence. Eşimde kız kardeşini çok sever hatta kolunda kocaman dövme var kız kardeşinin ismi olarak. Ama bunlarınkisi dost ilişkisi. Ben abim gelince evde askılıyla bile durmazdım aynı şekilde abim en fazla üstü çıplak gezerdi evde.
Diğerlerini şimdi okudum da galiba ben aşırı fesatım susuyorum..
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...[/QUOTE
Abartmışlar bence haksız değilsin. Kız zaten muhtemelen sizi abisinden kıskandığı için daha abartılı yaklaşıyor. Bir kız kardeşin abisini çok sevmesi ona sarılıp öpmesi gayet normal şeyler ama kardeşte olsan mahremiyet çok farklı bir şey. Birazda aile kültürü vs. Sizin aile yağınızla uyuşmuyorsa zaten ilişkinizi bitirin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?