Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

aynen ben de diyecektim abartılcak bir durum yok yazılmıs da garip yani popoya saplak kucaga oturması ufak bir cocuk olsa kucagına alır sever ama 17 yasında bir genkc kız bunun nesi normal

Abartiyosun herkesin yaşam biçimi farklıdır. Onların aile ilişkilerine Karışma

Yuh yanı kardesınden de kıskanıcaksan akıl sağlıgından suphe ederm

32 yaşındayım abim 35, birde kızım var o da 4,5 yaşında.
Birbirimizi çok severiz, hele kızım dayısına deli olur.
Boğuşuruz, güreşiriz, beni omuzuna alıp fırlatır ben onu gıdıklarım, ısırırım çimdik atarım.
O beni yere yatırırp etkisiz hale getirir, üstüme de kızımı koyar.
Ammavelakin bir birimizin mahrem yerlerine dokunmayız.
Her ne kadar can, ciğer olsa da kucağına oturmam, popoya şaplak falan atılmaz.
Bu kısımlar bana da çok abartı geldi. Ayrıca iç çamaşırlarım ile yanında dolaşmam.
Birde daha 19 yaşında sevgilinin ailesiyle tanışmak için şehir dışına gitmek ne yahu?

Gayet normal bir iliskileri var.onlar abi kardes ayol.ne dusundunuz anlamadim ki.ama ben en cok ikisi ayni odada yatti hadi kardesidir dedim birsey demedim lafina takildim.hadi kardesidir diyecek ne var bunda allahaskina.aynu odada yatmalarindan nasil bir anlam cikarmamiz gerekiyordu ki tovbe yarrabbi ya.ystar tabi ayni odada kardesi.siz yatamamissiniz o yatmis yaninda.buna mu bozuldunuz acaba

insanlear rahat rahat ne karısıyorsun demiş kıza garip gelmiş sonucta erkek arkadası fesatlık denmiş. hiç mi yok ensest ilişkiler . insanlar babalarına dayılarına amcalarına güveniyor iatismara ugrayabiliyor ki kardesler araındada birsür vaka var

Abartmissin sonucta o onun kardesi kani cani nasil boyle sacma seyler dusunebildin. Belki senin kardes iliskilerin boyle olmadigi icin tuhafina gitmistir herkesin yetistirilme tarzi farklidir o yuzden yadirgadin sanirim bu kadar takilma derim

konu eski olsa da yazmadan edemedim. maalesef ensestin çok yaygın olduğu bir ülkede yaşayan bir birey olarak "onlar kardeş ne var ki" kafasında olamıyorum artık. ki hiç de tutucu bir ailede büyümedim. gayet açık görüşlü modern ve rahat insanlarız ama erkek kardeşimle mahrem yerlerimizi elleyip şakalaşmak veya fotosunu çekmek gibi abukluklar yaptığımızı hayal edemiyorum.

+1

Ya insanlara ne kadar normal gelmis inanamiyorum gercekten.. Abi kardes olabilirler ama bi çizgi vardir.. Poposuna saplak atmak nedir ? Artık civiklikta ust seviyeye çıkmışlar.. Daha ben annemin yaninda bile giyinip soyunmadim edep yahu edep..!

Valla hic bize gore degil. Yani kardeslerimle cok samimiyim ama abim yanimda hayatta gezmez oyle. Herkesin aile yapisi farkli da bunlarin ki bi baskaymis

Ancak 17 yasinda ergenlik doneminde bir kiz var evde. Oyle donla gezmesi poposuna vurmasi hani birakmaliydilar simdiye.

O yuzden senin sevgilin biraz dusuncesiz. Tamam denize gidiyoruz hani kisa sortlu goruyoruz ya da sortla gezer ama boxerla gezmek ne.
Bide bunlar bana gore sevgi gostergesinden ziyade dusuncesizlik civikliktir.

Yahu 2014 konusunu neden hortlattınız acaba konu sahibi hala burada aktif mi belli değil yani burada yazsak ne olacak düşüncelerimizi anlamadım geyik muhabbeti yeri değil ki burası herkesin bir düşüncesi var haklı ya da haksız da eski konuya düşüncelerinizi belirtseniz ne olacak.

her ailenin yapisi farklidir. Biz ailece fazla fazla rahatizdir mesela hepimiz birbirimize, bunda garip birsey yok. Abimin sutyenimin kopcasini taktigi bile olmustur:)

Biz abimle ayni univ deydik, ev arkadasiydik ayni zamanda tabiki. Sobali bir evimiz vardi sofbenimiz bile yoktu buz gibi soguk suyla dus alir havluyu uzerime sarar sobanin basina gecerdim ayni odada uyurduk otururduk tek odaliydi zaten. Arkami doner uzerimi giyinirdim.

Annemin bir komsusu anneme demis ki, sen nasil izin veriyorsun onlarin ayni evde basbasa kalmasina seytana uymasinlar bir de. Annem de laf arasinda bunu abimle bana kacirdi kizmis kadina. Abimde bende delirdik, nasil sapik bir dusuncedir kardesiz biz diye.

Mahremiyet ayridir gunah ve dini boyutuna girmiyorum olayin asla kimine gore yanlistir kimine gore normal. Ama bu anlattiklarinizda garip hicbirsey yok!

Senin erkek arkadaşının evinde kalman da ayıp değil mi ?

Ha birde şu war, ben abimi hiç baxsır la görmedim.

Ve hiç bir zaman abimin kucağına oturmadım.

Ve hiç bir zaman da abimle yan yana bir yatakta uyumadım..

Bana bunlar ters...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…