• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

İyi kötü yıllardır buralardayım muhafazakar olmadığımı yazmama gerek yok sanırım ama bana da normal gelmedi, çocukları bile sevmenin belli kuralları var,mesela durağından öpmemek, anne babası da olsan bu böyle, ilişkinin çeşidi ne olursa olsun insanların mahremi olmalı, o onun abisi bu bunun babası diye anadan üryan gezelim o zaman evde, öyle saçmalık mi olur,17 yaşında bir genç kızın abisi duş alacakken içeri dalması abisinin onun poposuna şaplak atması falan bana normal gelmedi, hoş değil

Fes
Buna sevmek denmez bence. Eşimde kız kardeşini çok sever hatta kolunda kocaman dövme var kız kardeşinin ismi olarak. Ama bunlarınkisi dost ilişkisi. Ben abim gelince evde askılıyla bile durmazdım aynı şekilde abim en fazla üstü çıplak gezerdi evde.

Diğerlerini şimdi okudum da galiba ben aşırı fesatım susuyorum..
atlık degıl cok aşırı samimiler konu sahibi haklı sonuçta erkek o oyle yapılmaz ya cok saçma hayatta oyle seyler yapmadık

Bence onlarin normali sizin anormaliniz.iliskileri fazla lacka geldi bana da.uzmanlar anne-babalarin bile duracagi noktalari belirliyorken poposuna saplak atmak,bakserle foto cekmek fazla civik hareketler.

Bence de fazla rahat bir ilişkileri var. Kardeşte olsa bilhassa mahremiyet konusunda sınırlar olması gerekiyor. Ama sen buna nasıl müdahale edebilirsin ki. Yanlış anlarlar. Bir şey yapamazsın.

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

benim bir abim var ve yaninda gerekirse eger ic camasirla kalmaktan cekinmem abim kardesim yani oda benim yanimda oyle olsa kafami ceviripte sizin bahsettiginiz anlamda bakmam bence sizin iciniz fazla fesat abiniz olmasina gerek yok bunu anlamaniz icin kardeslik sizin icin ne ifade ediyo acaba bilemedim boyle dusunupte evlerinde kalmaniz bence daha buyuk skandal.

Yok artık be. Cidden saçmalamışsınız kusura bakmayın ama.
Allah korusun abim rahatsızlansa bişey olsa altından alırım bu da mı garip olacak.
Kardeşler birbirlerinin özel yerleri yokmuş gibi görürler birbirlerini.
Ben de 19 yaşındayım abim 24 yaşında beraber de uyuruz şakalaşırız da.
Beni sütyenle gördüğü de olmuştur benim onu boxerla gördüğüm de. Hatta uyanınca direkt boxerı ile salona gelir oturur.
Aynı evde yaşamanın kardeş olmanın da mantığı bu zaten benden de çekinip takım elbiseyle mi gezecek evde.
Abim boxerla duşa girer sırtını keselerim mesela. Bunları garip görmeniz cidden anormal.
Abartmayın lütfen iğrenç bi düşünce bu.
agziniza saglik sonuna kadar katiliyorum size.

İlginç olan şu : baştan ilk üç sayfa yorum okudum hepsi bunun normal olduğunu yazmış 2 yıl önce

Sondan üç sayfa okudum: aradan 2 yıl geçmiş, bu samimiyetin anormal olduğunu yazmış

İlk sayfalarda herkes konsensüs sağlamış gibi, 2 yılda Ne değişti ?

kendin yabanci insanlarin evlerinde kaliyorsun tuhafina gitmiyor ama abi kardes iliskileri mi tuhafina gidiyor?
ilginc.

baska bir konunuza baktimda internetten tanistiginiz adamdan hamile kalmissiniz babanizin evinde birde kiz kardesini sorguluyosunuz yok sudyenmiste yok sortmusta bilmem neymiste bide burda ahlak abideligi yapmissiniz millete elalemin kardesi uzerinden siz hic biseyi degilken boxersiz da gormussunuz onu napicaksiniz acaba 2 sene onceki konuda hortlamis oldu burda

baska bir konunuza baktimda internetten tanistiginiz adamdan hamile kalmissiniz babanizin evinde birde kiz kardesini sorguluyosunuz yok sudyenmiste yok sortmusta bilmem neymiste bide burda ahlak abideligi yapmissiniz millete elalemin kardesi uzerinden siz hic biseyi degilken boxersiz da gormussunuz onu napicaksiniz acaba 2 sene onceki konuda hortlamis oldu burda[/QUOTE wuhuuuu buyur burdan yak

Yorumları okudum da. Sizin ne kadar GENİŞ bir mezhebiniz var yahu!
Abi diye yanında dar şeyler giyinip, saçma sapan laçkalasmis davranışlarda bulunmak normal mı geliyor gerçekten?
Herşeyin sınırı vardır. Erkeklerin de nefisleri.
Siz hangi devirde yaşadığınızı unutmussunuz sanırım. Aile içi cinsellik bile duyduğumuz su cagda bunları normal görmek enteresan doğrusu. Herşeyin sınırı vardır.
Son olarak illa edep illa edep!!!

Kucağına oturması ve sudyeninin gozukmesi hoş değil. Kim ne derse desin. Tek takıldığım nokta burası. Gerisi hiç önemli değil normal yani.

Back