Erkek arkadasimin kiz arkadasi

O zaman başka bir fark var ama nerde onu bilemiyorum
Bilemiyorum ablacigim
Zaten su kizada surekli benim hakkimda anlatiyor kizda bununas
Kesinlikle ayni fikirdeyim ben zaten basta hic karismadim hatta bulusuyorlardi yine bisey demedim. Sonradan tesadufen kizin attigi mesajlari gordum mesela benim erkek arkadasimin sirketi var ve sirket icin fransizca tercuman birilerini ariyordu. Kizda ben biliyorum oyle birini ama cok guzel ben kiskanirim falan yazmis. Arkadas olan biri bunu neden yazsin? Sizcede cok sacma degilmi? Eski erkek arkadasim belli hic orali degil ama kiz cok belli ediyor. Ben soyleyincede hic oyme bisey yok diye konuyu kapatiyordu

arkadaşlar da birbirini kıskanabilir ya da şaka yollu yazmıştır başka bir durum yoksa sadece bu mesajdan ilişki bitirilmez. güzelliğini kıskanabilir de bir başka kızın.

Okadar tanidikki anlattiginiz seyler. Bu 7 sene ugrasti surekli etrafimdaki yakin arkadaslarima beni sormus. Telefonuna baktigimda 7 sene boyunca resimlerimi toplamis. Ama dedigim gibi cok degisik birisi. Aslinda ben seviyorum sevmesine ama istemiyorum acikcasi artik. Sizin yaptiginizi bende yaparim buyuk ihtimal.

arkadaşlar da birbirini kıskanabilir ya da şaka yollu yazmıştır başka bir durum yoksa sadece bu mesajdan ilişki bitirilmez. güzelliğini kıskanabilir de bir başka kızın.
Pariste beraber ayni yatakta yatmis bu dostlar. Ama bisey yapmamilar. Bukadarda genis biri degilim kusura bakmayin.

Bana dislike atmışsınız da orda bi espri var
Sanki ben noterim de gelin ben üstüne geçireyim arabayı demişim gibi tövbe est
Hayatı bu kadar ciddiye almayın iyi günler

Ay çok yaşayın ne güldüm

Bunları nerden buluyorsunuz dermişim adres falan var mı

Sana araba alıyor sen de kabul edersen kızla görüşmelerini görmezden geleceksin. Bir tür rüşvet teklif ediyor sana yani. Kabul edip etmemek sana kalmış, bana pek hoş gelmedi bu durum.

Sana araba alıyor sen de kabul edersen kızla görüşmelerini görmezden geleceksin. Bir tür rüşvet teklif ediyor sana yani. Kabul edip etmemek sana kalmış, bana pek hoş gelmedi bu durum.
Kabul etmedim etmeyide dusunmuyorum. Boyle tur hediyeleri beni etkilemedigini biliyor kendisi. Anahtari al kivir kivir biyerine sok dedim arkami donup gittim zaten.

Kabul etmedim etmeyide dusunmuyorum. Boyle tur hediyeleri beni etkilemedigini biliyor kendisi. Anahtari al kivir kivir biyerine sok dedim arkami donup gittim zaten.

Teklif ettiğine göre bilmiyormuş demek ki. Tepkinizi net olarak görmesi iyi olmuş.

Valla aldatma açılış hediyesini arabayla yapmış bence bi düşün derim bunun sonu villaya kadar gider
Şaka bir yana bu adam biraz aç gözlü ve şımarık bakkala girip çikolataya uzanırken diğer gözü dondurmada olan çocuklar gibi olgunlaşmamış Sürekli bunu yaşamayı,telini sürekli kontrol etmeyi,evden çıktığında acaba nereye gidiyor diye düşünmeyi göze alıyorsan evlen tabi
Göze alamıyorsan sal gitsin

Teklif ettiğine göre bilmiyormuş demek ki. Tepkinizi net olarak görmesi iyi olmuş.
Asiri simarik kendisi. Egolar megolar tavan. Herkes pesimde kosuyor bi sen beni boyle kenara atiyorsun diyip duruyor bana. Kendine yediremiyor. Ama gercektende olgunlasmamis birisi. Surekli beni sucluyor. Bende cok gururlu bi insanim nolursa olsun biri hata yapinca bende bitiyor. Araba meselesi benim gozumde kucuk sacma bir detay ztn. Istemiyorum benim kendi maddi durumum iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…