Bilemiyorum ablacigim
O zaman başka bir fark var ama nerde onu bilemiyorum
Zaten su kizada surekli benim hakkimda anlatiyor kizda bununas
Aynen sizinde anlattiginiz sekilde. Beni biraz fazla seviyor hatta biraz cok fazla. Rahat birakmiyor beni. Surekli gozleri ustumde. Biraz uzakta olayim diye yurt disina ciktim oraya bile geldi. Ya diyorum benden uzak dur istemiyorum. Inan bana hic anlamiyor beni. Artik cok sinirlerim bozulmaya basladi. Evlenmeyide dusunmuyorum bunun gibi biriyle.
Kesinlikle ayni fikirdeyim ben zaten basta hic karismadim hatta bulusuyorlardi yine bisey demedim. Sonradan tesadufen kizin attigi mesajlari gordum mesela benim erkek arkadasimin sirketi var ve sirket icin fransizca tercuman birilerini ariyordu. Kizda ben biliyorum oyle birini ama cok guzel ben kiskanirim falan yazmis. Arkadas olan biri bunu neden yazsin? Sizcede cok sacma degilmi? Eski erkek arkadasim belli hic orali degil ama kiz cok belli ediyor. Ben soyleyincede hic oyme bisey yok diye konuyu kapatiyorduAraba konusu uçmuş haha ülkede fiyatlar bu kadar yüksek olunca insan şaşırıyor ama sanırım yaşadığın ülkede o kadar değil..
insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir. buna neden takıldın ben onu anlamadım?
yani konuşma dedin diye arkadaşına sırt çeviremez ki ayıptır bu en basiti.
Bilemiyorum ablacigim
Zaten su kizada surekli benim hakkimda anlatiyor kizda bununas
Kesinlikle ayni fikirdeyim ben zaten basta hic karismadim hatta bulusuyorlardi yine bisey demedim. Sonradan tesadufen kizin attigi mesajlari gordum mesela benim erkek arkadasimin sirketi var ve sirket icin fransizca tercuman birilerini ariyordu. Kizda ben biliyorum oyle birini ama cok guzel ben kiskanirim falan yazmis. Arkadas olan biri bunu neden yazsin? Sizcede cok sacma degilmi? Eski erkek arkadasim belli hic orali degil ama kiz cok belli ediyor. Ben soyleyincede hic oyme bisey yok diye konuyu kapatiyordu
Okadar tanidikki anlattiginiz seyler. Bu 7 sene ugrasti surekli etrafimdaki yakin arkadaslarima beni sormus. Telefonuna baktigimda 7 sene boyunca resimlerimi toplamis. Ama dedigim gibi cok degisik birisi. Aslinda ben seviyorum sevmesine ama istemiyorum acikcasi artik. Sizin yaptiginizi bende yaparim buyuk ihtimal.valla vardı bende de böyle birisi, Fransızdı, aşırı zengindi, bir gün aldığı altın saati garsona vermiştim, ondan sonra 1 sene daha uğraştı, yok ya, duyguları o kadar uç ki, gitmiş dini bir gruba katılmış, bu sefer de kendini ona adadı, bana kapanmamla ilgili baskılar yaptı, yıllarca vazgeçmedi, çevremdekiler "sen bu adamdan kaçamazsın, afrikaya bir kabileye gitsen orada da bulur seni" diye dalga geçiyorlardı. sanki takip de ediyordu. yüz vermedim, aradığında he he deyip kapattım, başlarda güzel oluyor da sonradan sıkıyor.
Ben şahsen ayrıldığıma pişman olmadım ama yıllarca çevremdekiler hatta en yakınımdakiler bile büyük bir kısmeti teptiğimi söyledi. Geç evlendim, şimdi hersey istediğim gibi. Yalnız şu var, ben aşık değildim, adam çok sarıydı, benim tipim değildi. gözleri maviydi ama saçları civciv gibi sarıydı, bembeyaz teni vardı. tipim değildi yani. ama taktı bana hem de yıllarca.
sen sanırım seviyorsun, o yüzden karar senin. Kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin, yanlış bir karar versen de sonuçlarına katlanırsın. Kimseyi dikkate almadan kendin düşün karar ver.
Pariste beraber ayni yatakta yatmis bu dostlar. Ama bisey yapmamilar. Bukadarda genis biri degilim kusura bakmayin.arkadaşlar da birbirini kıskanabilir ya da şaka yollu yazmıştır başka bir durum yoksa sadece bu mesajdan ilişki bitirilmez. güzelliğini kıskanabilir de bir başka kızın.
Bana dislike atmışsınız da orda bi espri vararaba nedir Allah aşkına, salla arabayı, ne müsanebet, evli değilsiniz birşey değilsiniz, yuh yani, arabayı al diyenler olmuş inanamıyorum
konu sahibi: bence adam seni seviyor ama biraz da ayran gönüllü, duygularını çok üstlerde yaşayan bir tip. sana hem büyük mutluluklar hem de büyük acılar yaşatabilir, buna hazır mısın? aldatılmaya hazır mısın? belki 1 sene belki 5 sene sonra.. ama evde bir kavga çıktığında başkasına gidecek, sorun şu andaki kız değil, ona yakınlık gösteren her kadın potasında olur. senin hayatın, senin kararın
DimiBir kere yapan yine yapar ki yapmista huyu bu belli birdaha güvenmeyin derim
Yok degil getirip vermeye calisti istemiyorum dedimBence araba olayı tamamen blöf kabul etmeye kalksan ortaya çıkacaktı
Çok mu iyi durumu zor yani 7 senelik ayrılıktan sonra bilemedimYok degil getirip vermeye calisti istemiyorum dedim
Çok mu iyi durumu zor yani 7 senelik ayrılıktan sonra bilemedim
[/QUOTE
Ekonomik durumundan bahsediyorsak evet. Fakat benim kendi durumumda iyi7 sene sonra tekrar birlesmek ve zar zor guvenip tekrar guvenimi kirmasi zor aynen. Yani ne yapmam gerektigini cok iyi biliyorum ama surekli karsima cikiyor ve sinir bozuyor.
Ay çok yaşayın ne güldümBenimki peluş fil almıştı.
Bence bir şans daha ver, evlilik terapistine gidin kurtarın bu yuvayı.
Tek kalça lobumun sığmadığı opel corsa bile 2. elde 150bin gördüyse bence bir çay için.
Peluş fille de 10 sene sonra boşanıyorsun 4x4 ile de..
Kardeş numara da hala ısrarlıyım tektaş araba falan noluyo yaaaaPirlanta yuzukte almisti onu satip yesem ayip olurmu
Bunları nerden buluyorsunuz dermişim adres falan var mıvalla vardı bende de böyle birisi, Fransızdı, aşırı zengindi, bir gün aldığı altın saati garsona vermiştim, ondan sonra 1 sene daha uğraştı, yok ya, duyguları o kadar uç ki, gitmiş dini bir gruba katılmış, bu sefer de kendini ona adadı, bana kapanmamla ilgili baskılar yaptı, yıllarca vazgeçmedi, çevremdekiler "sen bu adamdan kaçamazsın, afrikaya bir kabileye gitsen orada da bulur seni" diye dalga geçiyorlardı. sanki takip de ediyordu. yüz vermedim, aradığında he he deyip kapattım, başlarda güzel oluyor da sonradan sıkıyor.
Ben şahsen ayrıldığıma pişman olmadım ama yıllarca çevremdekiler hatta en yakınımdakiler bile büyük bir kısmeti teptiğimi söyledi. Geç evlendim, şimdi hersey istediğim gibi. Yalnız şu var, ben aşık değildim, adam çok sarıydı, benim tipim değildi. gözleri maviydi ama saçları civciv gibi sarıydı, bembeyaz teni vardı. tipim değildi yani. ama taktı bana hem de yıllarca.
sen sanırım seviyorsun, o yüzden karar senin. Kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin, yanlış bir karar versen de sonuçlarına katlanırsın. Kimseyi dikkate almadan kendin düşün karar ver.
Kabul etmedim etmeyide dusunmuyorum. Boyle tur hediyeleri beni etkilemedigini biliyor kendisi. Anahtari al kivir kivir biyerine sok dedim arkami donup gittim zaten.Sana araba alıyor sen de kabul edersen kızla görüşmelerini görmezden geleceksin. Bir tür rüşvet teklif ediyor sana yani. Kabul edip etmemek sana kalmış, bana pek hoş gelmedi bu durum.
Kabul etmedim etmeyide dusunmuyorum. Boyle tur hediyeleri beni etkilemedigini biliyor kendisi. Anahtari al kivir kivir biyerine sok dedim arkami donup gittim zaten.
Teklif ettiğine göre bilmiyormuş demek ki. Tepkinizi net olarak görmesi iyi olmuş.
Asiri simarik kendisi. Egolar megolar tavan. Herkes pesimde kosuyor bi sen beni boyle kenara atiyorsun diyip duruyor bana. Kendine yediremiyor. Ama gercektende olgunlasmamis birisi. Surekli beni sucluyor. Bende cok gururlu bi insanim nolursa olsun biri hata yapinca bende bitiyor. Araba meselesi benim gozumde kucuk sacma bir detay ztn. Istemiyorum benim kendi maddi durumum iyi.Valla aldatma açılış hediyesini arabayla yapmış bence bi düşün derim bunun sonu villaya kadar gider
Şaka bir yana bu adam biraz aç gözlü ve şımarık bakkala girip çikolataya uzanırken diğer gözü dondurmada olan çocuklar gibi olgunlaşmamış Sürekli bunu yaşamayı,telini sürekli kontrol etmeyi,evden çıktığında acaba nereye gidiyor diye düşünmeyi göze alıyorsan evlen tabi
Göze alamıyorsan sal gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?