Erkek arkadasimin kiz arkadasi

eh demek ki bir hoslantı vs var. konu arkadaş meselesinden çıkmış çoktan..
Yani beni geren konuda bu. Ve kendisi halen ben kotu bisey yapmadim diyor. Küstük ve o kiz beni anliyor 7 sene boyunca hep ona seni anlattim diyor. Saf ayaklarina yatiyor yok o kiz boyle yok soyle. Birde kiz hakkinda cok cirkin diyor. Asiri sinir oluyorum. Terbiyesizlik yapiyor can skyor.

Arabaya, takıya tokaya göz boyamalara inanmayın. Aldatma huyu zamanla geçen bir şey değil. Evlenirsiniz, bir tartışmanızda tekrar yazar başkalarına "ihtiyacım var sana" diye. Hayatınızı, mutlu günlerinizi arabaya mala mülke takas edip mutsuzlukla sınanmayın.

Bi hata edip bu tiple evlenirsen yandın.

Tesekkur ederim inan bu araba konusu cok buyudu. Benim maddi durumum iyi
Oyle biseye ihtiyacimda yok. Ben sadece ornek verdim ve cogu sadece arabaya yorum yapmis.

[/QUOTE]
Kendi maddi durumum iyi o yuzden o bende sorun degil. Bende cogu yoruma cok sasirdim. Araba icin kocami bile satarim diyen oldu

Kendi maddi durumum iyi o yuzden o bende sorun degil. Bende cogu yoruma cok sasirdim. Araba icin kocami bile satarim diyen oldu
[/QUOTE]
İroni.

Ooo filmlerdeki gibi küsünce araba almalar falan. Ama bu 7sinde neyse 70inde de aynı olur sözünün ispatı galiba. Önce de aldatmış, şimdi de aldatmış hep aldatır. Bunu kabullenebileceksen dön

Ooo filmlerdeki gibi küsünce araba almalar falan. Ama bu 7sinde neyse 70inde de aynı olur sözünün ispatı galiba. Önce de aldatmış, şimdi de aldatmış hep aldatır. Bunu kabullenebileceksen dön
Aynen vazgecmez bu huyundan

Bence bu konu sosyal deney.
Ne diyelim araba alıyorsa bir şans daha ver mi? Şahinse ayrıl jipse barış sdffsdff.

Bana dislike atmışsınız da orda bi espri var
Sanki ben noterim de gelin ben üstüne geçireyim arabayı demişim gibi tövbe est
Hayatı bu kadar ciddiye almayın iyi günler
hayatı ciddiye almaya devam edeceğim, herkesi kendim gibi sanıyorum bazen
dislike geri aldım, yanlış anlamışım, kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…