- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Aman yok canım belli olmaz ister böyleleri arabasıda ihtiyacım var dedikleride onun olsun.. ömrü billah kapıda Camda beklemektenseArabayı al geri ayrıl çingene gibi arabayı geri istemez herhalde dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman yok canım belli olmaz ister böyleleri arabasıda ihtiyacım var dedikleride onun olsun.. ömrü billah kapıda Camda beklemektenseArabayı al geri ayrıl çingene gibi arabayı geri istemez herhalde dimi
Bu da bir bakış açısı tabiVilla almadığında da huzur yoktu en azından villalı huzursuz oluruz
Şaka yapıyorum o bekleme işini iyi bilirim Allah kimseye yaşatmasınAman yok canım belli olmaz ister böyleleri arabasıda ihtiyacım var dedikleride onun olsun.. ömrü billah kapıda Camda beklemektense
Aman bırak kızla konuşuyosa gizli gizli dicektim de araba almış deyince kızı filan unuttum ben bacım
Bende arabayı görünce bi afalladım konu sahibi kurtul şu keneden ondan cacık olmaz evlenirsen pişman olursun sürekli aldatır
Araba mı
Al benden de o kadar canım bende yaşadım maalesef.. Allah daha da yaşatmasınŞaka yapıyorum o bekleme işini iyi bilirim Allah kimseye yaşatmasın
AminAl benden de o kadar canım bende yaşadım maalesef.. Allah daha da yaşatmasın
He vallah kız numara adres isim soy isim alalım dermişimArabayı duyan R vites yaptı
Bilmem milletin ki kaç karatMilletinki barışsın diye araba alıyor yazık benim gibi saflara
Bi tane daha geldiAraba İçin kocamı satarım
Konu Sahibi lütfen üzerine alınmasın ona ithafen söylemiyorum da annemin bi lafı var bunlarınki altından mı der teneke herhalde benim gibilerinkiBence arabayı al sonra terket işin şakası tabi de ben bu tarz kızları pek takmıyorum çocuğun samimiy
Bilmem milletin ki kaç karat
Sesli güldüm yaAraba İçin kocamı satarım
Bal akıyor MuşBenim bi arkadaş var öyle Yani Allah affetsin nasıl bi insandır ben 20 senede çözemedim eşi gözünün içine bakıyo Allah daim etsin gözüm yokta.. merak etmiyor değilim değişik ne var diye