• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki senedir aynı şekilde cinsellik yaşadığımız için çocuğu zaten artık olmuyordur fikrine kapıldım. Full korunmasız değildik tabii ki erkeklerin kendince aldığı önlemler sonucu hamile kaldım. Ben de onun dikkatsizliği yüzünden evladımdan vazgeçmek istemedim. Sonuçta çok net istemeyen biri kendi önlemini almalıdır. Ben ona bu konuda dürüst olduğum için de içim çok rahat doğurma kararı aldım.
Kurduğunuz mantık tutarlı değil ama zaten önemi yok artık bence de kesinlikle doğurun aldırmayın bebeğinizi ama sanmıyorum sizinle evleneceğini hatta soyadı bile vermemek için kaçacaktır o konuda da daha iyi bir avukat lazım

Peki size bi soru sormak istiyorum ..
ilişkide istek ve beklentileriniz karşılanmadığı için ayrılan siz , bu adamla çocuk aile görsün die aile olabilecek misiniz .

Eksik var bi yerde eksik var sanki siz adam sizde ayrılacak gibi olunca çocuk yapıp çevresiyle tehtit eder getiririm geri kendıme moduna girmiş gibisiniz die hissettim .. hisss yani yanlış anlamayın
Vallaha hiç alakası yok bebek olduğunda tabi o zaman bilmiyorduk ayrılan da bendim öğrenince geri arayan da ona kalsa ölene kadar bööööyyyleeee giderdi bu iş. Bebek olunca patladı

Hep beraber tatile gidiyoruz, çocuğun herşeyiyle çok ilgili. Bunlar şahit olduğum şeyler. Ayakkabısını giydirir kahvaltısını getirir götürür, işi gücü olsa bırakır her yere şöförlüğünü yapar sadece haftasonu iki saat gören bir baba değil
16 yaşındaki ergen yanına yaklaştırmaz bırak ayakkabısını bağlatmayı. Odasına destursuz giremezsin. 7-8 yaşındaki çocuk kendi yıkanmaya başlıyor, ayakkabı bağlamak size normal mi geliyor? Ayrıca hangi çocuk babasının kendisini istemediğini bilerek büyümek ister? Baba var abi var babanın ailesi var ama kimse onu istemiyor. Ya kusura bakmayın da 58 değil 48 olsa ne fark eder? 59 yaşında baba değil dede olunuyor. Ayrıca istediği kadar spor yapsın sadece süreci biraz yavaşlatır. 2 sene sonra 60 olacak. Fiziken iyi görünebilir ama zihnen ne verebilecek bebeğe çocuğa? Parka mı götürebilecek, okula başlayınca derslerine mi yardım edecek? 14 hafta önce olmuş son beraberliğiniz, bu zamana kadar arayıp sormamış bile bitirmiş kafasında. Tabi etrafınızda döner kahvenizi istediğiniz ısıda yapar, kendinden 24 yaş küçük kadınla berabermiş. Al Paçino bu yaşında baba oldu, erkekler menopoza girmiyor. Heralde çocuğu olmuyor sandım demek büyük cahillik.

Bunları şu nedenle yazdım, bu adamdan ümidinizi kesin. Çocuğuma baba ol diye dört dönmeyin etrafında. Çocuğunuza istenmediğini değersiz görüldüğünü hissettirmeyin. Size değil doğmamış bebeğe üzüldüm çünkü hiç bir kararda söz hakkı değil. Sorumsuzluk sonucu dünyaya geliyor.

60 yaşında adama erkek arkadaşım demek tuhaf geldi yani bebek olursa evlenir dediniz galiba. Ne hayatlar ne kafalar var enteresan. Değmez yaa kendin çalış kazan.
Merak etmeyin kendim çalışıp kazanıyorum zaten o yüzden özgürce doğurma kararını alabildim maddi geleceğimi bir adamın eline bırakacak kadar aptal değilim zaten konu da o değil yargı dağıtmaya gelmişsiniz belli ki ben de onu aramıyorum kadın kadına dertleşiyoruz

Vallaha hiç alakası yok bebek olduğunda tabi o zaman bilmiyorduk ayrılan da bendim öğrenince geri arayan da ona kalsa ölene kadar bööööyyyleeee giderdi bu iş. Bebek olunca patladı
Çocuğumuz babasını seçemiyor; ama biz çocuğumuzun babasını seçebiliyoruz. Böyle bir babayla mı aile ortamı sunmayı düşünüyorsunuz? Çocuğunuz büyük bir eksiklikle büyümek zorunda kalacak, siz sorumsuz ve kürtaja kesinkes karşısınız diye. Denginiz olan, yaşınızın yakın olduğu biri olsaydı; durumlar tam tersi bile olabilirdi.

Belki dertleşmek belki iyi bir şeyler duymak adına konu açtınız; ama beklentiye girip kendinizi üzmeyin derim, kabullenin ve zamana bırakın. Açın babalık davası, prestijini bitirin; sonra yüzüne de bakmayın.

Sen akıllı bir kadınsin neyin ne olduğunu biliyorsun çocuk yaptığın kişi tam bir çakal belli. Doğurmak istiyorsun doğur sorarsın üzerine alırsa alır almazsa yapacak bir şey yok çocuğun belli yaşa gelince açıklasın. Boş yere amcanın peşinden koşup kendini rezil etme hamilesin sağlığından olma

Bebek babası da olarak büyüsün istiyorum yoksa babalığını da reddetmiyor ama bu çocuk da aile de büyümeyi hakediyor. Normalde bana çok bağlı ve bensiz hiç birşey yapmıyor bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum. Bebek olayı olunca çok değişti acaba kafası yerine gelir mi onu öngörmeye çalışıyorum
58 yaşında sizin yaşınız kadar avukatlık yapmış bir adamın aklı gayet yerinde zaten bence sizinki pek yerinde değil,

30 Ekim 2024 konunuzdan
Merhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
Bu konunuza bakarak: gayet bilinçli bir şekilde, bile isteye hamile kaldığınız anlaşılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back