• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasimin kiz arkadasi

'' İyi ben yokum o var o zaman eski günlerdeki gibi ''deyip engel atın,ne bekliyorsunuz ? Neyin hatasını yapmaktan korkuyorsunuz onu bile anlamadım.Bu tipler hiç değişmez,yanlarında hep o kız kankaları olur,o kızlar için siz üzülürsünüz,sonra bir bakmışsınız el ele ikisi bir gün.
Dogru ztn ben engelledim. Surekli baska numaralarla mesaj atiyor ariyor. Karsima cikiyor.
Kendisine o kizla mutlu bi hayat diledim. Oyle bisey yok tamam engelledim sildim diyor ama ben artik istemiyorum. Sans vermekte istemiyorum acikcasi. Ama 2 aydir pesime takildi gitmiyorda. Kac sefer dedim olmayacak diye. Annemle tanistin benden nasil ayrilirsin diye agliyor. Cok arada kaldim.

Dogru ztn ben engelledim. Surekli baska numaralarla mesaj atiyor ariyor. Karsima cikiyor.
Kendisine o kizla mutlu bi hayat diledim. Oyle bisey yok tamam engelledim sildim diyor ama ben artik istemiyorum. Sans vermekte istemiyorum acikcasi. Ama 2 aydir pesime takildi gitmiyorda. Kac sefer dedim olmayacak diye. Annemle tanistin benden nasil ayrilirsin diye agliyor. Cok arada kaldim.

Polise şikayet edeceğinizi söyleyin.Neyin arasında kaldınız cidden mutsuz olmaya bu kadar mı isteklisiniz ?
Benzer bir hikayede direk üstünü çizdim o kişinin,değil 2 ay 2 yıl koşsaydı da cevabım ''hayır artık istemiyorum seni'' olacaktı.Dünyada kaç milyar erkek var,neden ısrarla bu tiplere tekrar dönmeye meraklısınız anlamış değilim.Çıkın gezin,yeni insanlar tanıyın.

Polise şikayet edeceğinizi söyleyin.Neyin arasında kaldınız cidden mutsuz olmaya bu kadar mı isteklisiniz ?
Benzer bir hikayede direk üstünü çizdim o kişinin,değil 2 ay 2 yıl koşsaydı da cevabım ''hayır artık istemiyorum seni'' olacaktı.Dünyada kaç milyar erkek var,neden ısrarla bu tiplere tekrar dönmeye meraklısınız anlamış değilim.Çıkın gezin,yeni insanlar tanıyın.
Aslinda ayni fikirdeyim.
Kesinlikle istemiyorum cunku yine aramiz bozuldugunda o kiza mesaj aticaktir buyuk ihtimal.

Valla araba alsa barisirim taslayacaklar belki ama bana kimse toplu igne almadi ya hu hep kendim aldim nem varsa.biri bana boyle bisi alsa sanirim cok etkilenirim.bi sansi daha hakediyor
Hic etkilenmedim acikcasi ha
Burda asıl konuya değinmek istiyorum anadilim türkçe değil demekle belcikada yaşıyorum demek aynı şey değil. Anan baban Türk tür belcikada yaşoyosundur ana dilin Türkçe olur ve şakır şakır türkçe konuşuyosun bu yazından belli. Annen baban Türk asıllı değildir türkiyede yaşıyosundur ana dilin Türkçe değildir bunu açığa kavuşturmak istedim öncelikle. Diğer konuya gelince de Türkiyede araba alınmış olsaydı vay anasını derdim ama yer belçika olunca şahsi bir uçak olsaydı belki inanırdım sevgisine :)
Yorumunuz icin tesekkur ederim demek istedigim turkcem okadar iyi degil. Cumlelerimde hata cikarsa nedenini bilsinler diye soyledim. Ama haklisiniz :) ve aynen :)

Hic etkilenmedim acikcasi ha

Yorumunuz icin tesekkur ederim demek istedigim turkcem okadar iyi degil. Cumlelerimde hata cikarsa nedenini bilsinler diye soyledim. Ama haklisiniz :) ve aynen :)
Ya ne demek etkilenmedim 🤷‍♀️ eli yuzu duzhun bi araba 100 binden basliyo.arabayi alir sonra ayrilirdim.yok karaktersizsin yok paracisin diyenlere sevgiler 🌺

Benimki peluş fil almıştı.

Bence bir şans daha ver, evlilik terapistine gidin kurtarın bu yuvayı.

Tek kalça lobumun sığmadığı opel corsa bile 2. elde 150bin gördüyse bence bir çay için.

Peluş fille de 10 sene sonra boşanıyorsun 4x4 ile de..
Peluş fil almakta amaç nedir? 😀

Benimki peluş fil almıştı.

Bence bir şans daha ver, evlilik terapistine gidin kurtarın bu yuvayı.

Tek kalça lobumun sığmadığı opel corsa bile 2. elde 150bin gördüyse bence bir çay için.

Peluş fille de 10 sene sonra boşanıyorsun 4x4 ile de..
Ah su erkekler...

araba nedir Allah aşkına, salla arabayı, ne müsanebet, evli değilsiniz birşey değilsiniz, yuh yani, arabayı al diyenler olmuş inanamıyorum
konu sahibi: bence adam seni seviyor ama biraz da ayran gönüllü, duygularını çok üstlerde yaşayan bir tip. sana hem büyük mutluluklar hem de büyük acılar yaşatabilir, buna hazır mısın? aldatılmaya hazır mısın? belki 1 sene belki 5 sene sonra.. ama evde bir kavga çıktığında başkasına gidecek, sorun şu andaki kız değil, ona yakınlık gösteren her kadın potasında olur. senin hayatın, senin kararın

araba nedir Allah aşkına, salla arabayı, ne müsanebet, evli değilsiniz birşey değilsiniz, yuh yani, arabayı al diyenler olmuş inanamıyorum
konu sahibi: bence adam seni seviyor ama biraz da ayran gönüllü, duygularını çok üstlerde yaşayan bir tip. sana hem büyük mutluluklar hem de büyük acılar yaşatabilir, buna hazır mısın? aldatılmaya hazır mısın? belki 1 sene belki 5 sene sonra.. ama evde bir kavga çıktığında başkasına gidecek, sorun şu andaki kız değil, ona yakınlık gösteren her kadın potasında olur. senin hayatın, senin kararın
Aynen sizinde anlattiginiz sekilde. Beni biraz fazla seviyor hatta biraz cok fazla. Rahat birakmiyor beni. Surekli gozleri ustumde. Biraz uzakta olayim diye yurt disina ciktim oraya bile geldi. Ya diyorum benden uzak dur istemiyorum. Inan bana hic anlamiyor beni. Artik cok sinirlerim bozulmaya basladi. Evlenmeyide dusunmuyorum bunun gibi biriyle.

Araba konusu uçmuş haha ülkede fiyatlar bu kadar yüksek olunca insan şaşırıyor ama sanırım yaşadığın ülkede o kadar değil..
insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir. buna neden takıldın ben onu anlamadım?
yani konuşma dedin diye arkadaşına sırt çeviremez ki ayıptır bu en basiti.

Aynen sizinde anlattiginiz sekilde. Beni biraz fazla seviyor hatta biraz cok fazla. Rahat birakmiyor beni. Surekli gozleri ustumde. Biraz uzakta olayim diye yurt disina ciktim oraya bile geldi. Ya diyorum benden uzak dur istemiyorum. Inan bana hic anlamiyor beni. Artik cok sinirlerim bozulmaya basladi. Evlenmeyide dusunmuyorum bunun gibi biriyle.
valla vardı bende de böyle birisi, Fransızdı, aşırı zengindi, bir gün aldığı altın saati garsona vermiştim, ondan sonra 1 sene daha uğraştı, yok ya, duyguları o kadar uç ki, gitmiş dini bir gruba katılmış, bu sefer de kendini ona adadı, bana kapanmamla ilgili baskılar yaptı, yıllarca vazgeçmedi, çevremdekiler "sen bu adamdan kaçamazsın, afrikaya bir kabileye gitsen orada da bulur seni" diye dalga geçiyorlardı. sanki takip de ediyordu. yüz vermedim, aradığında he he deyip kapattım, başlarda güzel oluyor da sonradan sıkıyor.

Ben şahsen ayrıldığıma pişman olmadım ama yıllarca çevremdekiler hatta en yakınımdakiler bile büyük bir kısmeti teptiğimi söyledi. Geç evlendim, şimdi hersey istediğim gibi. Yalnız şu var, ben aşık değildim, adam çok sarıydı, benim tipim değildi. gözleri maviydi ama saçları civciv gibi sarıydı, bembeyaz teni vardı. tipim değildi yani. ama taktı bana hem de yıllarca.

sen sanırım seviyorsun, o yüzden karar senin. Kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin, yanlış bir karar versen de sonuçlarına katlanırsın. Kimseyi dikkate almadan kendin düşün karar ver.

Back