- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal kız sana valla tebrik ederim seniKabul etmedim etmeyide dusunmuyorum. Boyle tur hediyeleri beni etkilemedigini biliyor kendisi. Anahtari al kivir kivir biyerine sok dedim arkami donup gittim zaten.
26*tatlim daha 25 yasindasin galiba. önüne bak. evlenmeye, ilişkiye odaklanma. bu adamdan da bisi olmaz. mutlu olmaya bak, dert cozmeye degil.
Çok dogru.Adam daha önce onu neden terkettiğinizi sizi tekrar saf yerine koymaya çalışarak bir güzel hatırlatmış, zaten herkesin dediği gibi denenmişi denemek sadece zaman kaybıdır.
Sen yokken o vardı diyen adama tamam artık hep o olsun işte ,ben yokum diye resti çekmek lazım.Aynen biliyorum.
Kendiside oyle diyor ztn sen yokken o vardi diye.
Çok tesekkur ederim bu yorumunuz icin. Resmen olayi özetlemissiniz inanin.Sen yokken o vardı diyen adama tamam artık hep o olsun işte ,ben yokum diye resti çekmek lazım.
Araba alma konusunun makarası epey yapılmış ama Avrupa’da araba almak gerçekten çok kolay.Cep telefonu değişir gibi araba değiştirirler hatta. O yüzden pek bir önemi yok aldığının. Kaldı ki önemli olsa da sadık olmayan bir adam yatlar katlar alsa ne yazar, evde huzurun olmadıktan sonra.
Muhtemelen sana da çok aşırı aşık olduğundan peşinde olduğunu sanmıyorum. Yurtdışında bazen biraz daha zor istenilen özelliklerde evlenilecek kadın ve erkek bulmak. Çünkü her şeye daha rahat ve kolay ulaşılabiliyor, herkes rahat kimse kimseyi çekmiyor. Özgürlük olarak daha rahat olan da var. O sebeple seni de istediği kriterlere göre sadık , güvenilir, çocuklarına anne olabilecek olarak görüyorsa ve güzelsen de diyordur bundan iyisini ben bulamam kaçırmayayım. Çünkü diğer görüştüklerinden ya kazık yemiştir ya yiyordur . Dönüp dolaşıp sana geliyor o yüzden. Öbür görüştüğü kız icin de saba çirkin o diyip duruyormuş ya ordan anla işte. O kız istediği kadar güzel ve istediği özelliklere sahip olsa onunla olurdu. Hazır kendine aşık, kolay elde edebileceği biri var ama niye onla değil. Çünkü o beklentilerine uymuyor, senleyken onu atıyor başından. Senle arası bozulunca egosunu tatmin edip gururunu okşayan o kıza gidiyor. Bu adamdan bir cacık olmaz. Gerekirse artık rahat bırakmazsan polise şikayet ederim de , gerçekten de şikayetçi ol anlasın ciddiyetini. Orda yasalar çok daha güçlü, polise şikayet ettiğinde yaptırım uygularlar ona . Bu adamla sakın görüşme, sana mutluluk getirmez.