• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğu kabul etmeyeceğim demiyor nüfusa alma vs kısmı için artık seninle asla olmam diyor ben de buna inanamıyorum normalde bensiz kalmaya dayanamaz herşeyi benle yapmak ister. kahvemi ısı derecesine kadar ayarlayıp getiren adam nasıl böyle içinden canavar çıktı ondan hiç beklemezdim bu saldırgan tavırları
Anlamadım ben, siz zaten çocuk olduğunu öğrenmeden önce ayrılmadınız mı? Hamile kaldığınızı duyunca geri gelsin mi istediniz?
Yani adam çocuk için ilişkisini sürdürecek olsa, oğlu 1 yaşındayken ilk eşinden boşanmazdı.

Bence eninde sonunda abisi nasıl yetişti ise sizinki de aynı olacak, ayrı iki ebeveyni olan bir çocuk.

Ayrıca nerdeyse 60 yaşındaki insanın, bebek istememesini de anlıyorum ben. Yani insan artık bebekle uğraşacak gücü kendinde bulamaz.

Bütün çevresi beni tanıyor çünkü iki sene dolu dizgin aşk yaşadık, ailesi arkadaşları üye olduğu ve çok önemsediği derneğindeki herkes. Beni bu şekilde bıraktığı öğrenilirse bence prestiji zedelenecek diye söylemiyor.

Yaşı konusunda çok rahat yalan söyleyen adam medeni durumu hakkında da söyler ama belki de konu sahibi bunu biliyordu. Adama da korunuyorum deyip korunmamış olabilir, adam yaş tahtaya basacak bir tip değil. Yılların kurdu.
Konu sahibi iddia ettiği gibi adamın tüm çevresi ve ailesiyle de görüştüyse; adamın yaşını bilmeme ihtimali olabilir mi ?

50+ yaşta olup 40 larında gösteren adamlar yaşlarını saklamıyor ki genelde. Tam tersine "ben bu yaştayım ancak 30 luk, 40 lıkları cebimden çıkarırım vb" diye övünüyorlar çoğunlukla.

Buarada sevgi açlığı aile ilgisizliği falan tamam belli bir yaşa kadar çok büyük erkekler çekici gelebilir 20li yaşlarımda ben de böyle buhranlar yaşamıştım. Ama 30u geçince baktım yok ya erkeğin çıtırı makbuldür asmdkfkfk

Full korunmasız değildik tabii ki erkeklerin kendince aldığı önlemler sonucu hamile kaldım.

Dayıdaki de iyi cesaret madem çocuk istemiyorsun gelişine neden çaktın korun biraz yani
Oydar o öyle olmuyor, benim akraba eşini sarhoş ediyor kondomu deliyor ve gebelik oluyor, 10 hafta dolduktan sonra da kocasına hamileyim diyor adam nasıl olur deyince aaaa demek ki kondom delikti diyor, gebelik hikayesini de herkese böyle anlattı.

Oydar o öyle olmuyor, benim akraba eşini sarhoş ediyor kondomu deliyor ve gebelik oluyor 10 hafta dolduktan sonra da kocasına, hamileyim diyor adam nasıl olur deyince aaaa demek ki kondom delikti diyor, gebelik hikayesini de herkese böyle anlattı.
Bu tarz şeyler olabilir tabii. Konu sahibinin yazdığına istinaden yazdım. Çocuk istemiyordu ama korunmuyordu da bu ne yaman çelişki

Konu fake konu değil insanların da ne kadar acımasızca yorumlar yapması üzücü şuan onaylansın veya onaylanmasın bir gebelik sürecindeyim, kadınlar birbirini korur kollar maşşallah herkes taşlıyor ne üzücü.
Aşkım sen kendinde misin? Gece gece hepimizi kandırdın burda halen edebiyat peşindesin zaten dedeyi de kandırmışsın sana değil dedeye sahip çıkıcaz burda bu sinirle :) önceki konunda basbaya bilerek hamile kalmak istediğini yazmışsın ve kalmişsın zaten bebek 14 haftalık kürtaj süresi geçmiş neyin önerisini aklını istedin hiçbirimiz de anlamadık. Kararın belli, planın belli, amacın belli, biz kandırıldığımızla kaldık

Konu sahibi iddia ettiği gibi adamın tüm çevresi ve ailesiyle de görüştüyse; adamın yaşını bilmeme ihtimali olabilir mi ?

50+ yaşta olup 40 larında gösteren adamlar yaşlarını saklamıyor ki genelde. Tam tersine "ben bu yaştayım ancak 30 luk, 40 lıkları cebimden çıkarırım vb" diye övünüyorlar çoğunlukla.
Evet mantık hatası var, bence de hepsini biliyordu. Belki de yumuşatmak için öyle söyledi, adamın evli olma ihtimali de var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back