valla vardı bende de böyle birisi, Fransızdı, aşırı zengindi, bir gün aldığı altın saati garsona vermiştim, ondan sonra 1 sene daha uğraştı, yok ya, duyguları o kadar uç ki, gitmiş dini bir gruba katılmış, bu sefer de kendini ona adadı, bana kapanmamla ilgili baskılar yaptı, yıllarca vazgeçmedi, çevremdekiler "sen bu adamdan kaçamazsın, afrikaya bir kabileye gitsen orada da bulur seni" diye dalga geçiyorlardı. sanki takip de ediyordu. yüz vermedim, aradığında he he deyip kapattım, başlarda güzel oluyor da sonradan sıkıyor.
Ben şahsen ayrıldığıma pişman olmadım ama yıllarca çevremdekiler hatta en yakınımdakiler bile büyük bir kısmeti teptiğimi söyledi. Geç evlendim, şimdi hersey istediğim gibi. Yalnız şu var, ben aşık değildim, adam çok sarıydı, benim tipim değildi. gözleri maviydi ama saçları civciv gibi sarıydı, bembeyaz teni vardı. tipim değildi yani. ama taktı bana hem de yıllarca.
sen sanırım seviyorsun, o yüzden karar senin. Kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin, yanlış bir karar versen de sonuçlarına katlanırsın. Kimseyi dikkate almadan kendin düşün karar ver.