Erkek arkadaşımın hesap ödemesi hk.

Off sanırım gerginlikten düzgün düşünemedim. Gerçekten içimde kötü bir niyet yoktu zaten, sadece zorlanmasın istedim. Bir anda çağırıldık, parası var mıydı yok muydu bilemedim, beni kırmamak amacıyla gelmiş olabilir dedim çünkü bunu daha önceden yaptı. Birlikte zaman geçirmek istediğinde maddi anlamda zorlandığı dönemlerde dahi yoktan var edip bir şekilde geçirdik o zamanı. Destek olmak istedim.

Ben bunu yazacaktım ama ayıp olur diye yazmadım.

Gereksiz yere büyütmüşsünüz. Ödeyiversin ne olacak. Kredisini vs kendi düşünsün. Kartı gizlice cüzdana koymalar, mesajlar yazmalar falan bana gereksiz geldi.

Ben bunu yazacaktım ama ayıp olur diye yazmadım.

Yok yok, yazabilirsiniz. Ciddi manada öyle. Yani iş hayatına yeni atıldık, yeni bir ilişkiye başladık, daha çok toyuz ikimiz de. Onun da var bazen deneyimlemediği şeyler, hele benim çok var. Aileme bile ilk kez evet benim sevgilim dediğim kişi.

Karşılıklı olması güzel o zaman. tek taraflı olunca nahoş geliyor

Ne güzel ince düşünmüş, bence bunun üzerine düşünmek yerine mutlu olmalısınız. Ama kendinizde illa bir jestte bulunmak istiyorsanız ufak bir hediye düşünebilirsiniz.

Aslında sevgilinizi düşünmeniz çok güzel birşey. Ama bir daha aç gelelim ödemeyelim lafı(tam olarak hatırlamıyorum cümleyi) sizi olduğunuz kişiden farklı lanse edebilir. Erkek bunlar birbirlerinde paraları kalmaz karşılıklı ödeşiyorlardır zaten.

Erkek arkadaşınızın hepsini ödemesi tuhaf olmuş ancak sizinde kartınızı vermeniz bir o kadar tuhaf olmuş bence. Erkekler genelde bunları sorun eder ki hoş değil. En kötü siz öderdiniz. Olabilir insanlık hali o an cüzdanı bile yanında olmamış olabilir.

Çünkü kendisini mahcup hissetmiştir.
Birde birdahaki sefere hesabı o ödemek zorunda hissetmiştir bu sefer de ona yük olacak.
Adamın belki 4 kişiyi ödeyecek parası yok.
Aslında sevgiliniz iyi niyetli ancak günümüzde malesef böyle hareketler karşı tarafı da zora sokuyor.
Eskide kaldı artık tüm masanın hesabıni ödemek bu ekonomide.
Bence bu hareketini tekrarlamasin artık.

Sizin karti arabada cuzdanina koymaniz, mesajla onden bilgilendirip ona guvence vermeniz bana cok şık bir hareket olarak geldi.

Bence sevgilinizde yanindaki kadinin agirligi karsisinda guzel bir jest yapmis.

Ben sizi cift olarak sevdim. Nazar degmesin.

Sevgilinize bir jest yapma fikri de guzel ama muhtemelen daha buyuk bir karsilik verebilir, para konusunda belliki altta kalmaktan hoslanan biri degil.

Benim eski erkek arkadaşım da böyleydi. Gittiğimiz her mekanda hesabı kendisi öderdi. Ama en son dayanamadım neden başkalarının hesabını da sen ödüyorsun keriz mısın demiştim.

Davet edildigi yerde hesabin tamamini odemesi salakca olmus karsi tarafa ayip yani boluselim diyebilirdi sizin kartinizi vermenizde ayri bi kekoca kusura bakmayin iki kartmi cektircekti cocuk orda iki erkek
Varsa iki erkek hesabi bolusur siz sonra baska bir yerde odersiniz hesap yani

Saygı çerçevesinde tüm eleştiri ve yorumlara açığım fakat bu üslup karşısında şoka girdim gerçekten. Kullandığınız o iki kelime hiç hoş değil. Bu tabirlerle yorum yazacaksanız lütfen yazmayın, rica ediyorum. Gerçekten çok kötüydü.

Evet tabii, haklısınız. Her şeyi düşünmek zorundayız.
Ben de bunları geçirdim içimden, ondan sordum neden yaptın diye. Her insanın kendine göre hesabı kitabı var. Belki çocuk orda mahcup oldu sevgilisinin yanında, belki dediğiniz gibi dert edindi ve bir daha çıkıldığında ödeyecek durumu yok.
Ben her şeyi geniş açıyla düşünmeye çalışıyorum, ondan kafaya taktım sanırım. Bir daha tekrarlamaması için uyardım zaten.

Güzel yorumlarınız için binlerce kez teşekkür ederim.

Yengeçim, ellerin dert görmesin, uzun uzun yazmışsın, örnekler vermişsin. Yorumun beni çok memnun etti.

Çok büyütmüşsünüz adam sevgiliniz sizin arkadasınız ve sevgilisiyle tanısmıs yemek yemissiniz belli ki ortamda sevgilinizin hosuna gitmiş çıkarmıs ödemiş.Ben de sevgilimi kendi arkadaşlarımla yemeğe davet etsem çıkarsa ödese hoşuma gider.Orda size ve sizin değer verdiğiniz insanlara değer verdiğini göstermiş.Bir dahaki görüşmenizde de karsı taraf cıkarır öder.Kredi kartı vermeler niye ödedin diye dert edinmeleri falan bırakın.Tam tersi elini cebine atmasa ben çok utanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…