- 10 Ekim 2014
- 31.891
- 142.837
- 798
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Evet, sanırım öyleyim. Bazı davranışlarım özellikle
O zaman kendisini yetersiz hissettirici bir hareket yapmamaya özen göstermem lazım bundan sonrakiler için de.
Aslinda yaptığında pek birsey yok bence. Düzenli olarak bu kadar "bonkör" değilse sorun olarak görmezdim ben, jest olarak hoş ve jentilmence birsey. Sizde ona ya güzel bir sofra kurarsınız yada hoş bir yere yemege davet edersiniz, olur biter.
Bence de. Cebine kart sokuşturmaya çalışmasaniz belki böyle bir şey yapmazdı.
Ayrıca hesap ödemek istiyorsanız kendi kartınızı çıkarıp ödeme yapabilirsiniz, normal gorunur en azından.
Saklayarak kart vermeniz, erkek arkadaşınızın yanında hesap ödemeye utandiginizi gösteriyor milletin yanında.
Tam tersi aslında, o masadayken benim ödemem onu kötü hissettirmesin diye öyle yapıyorum. Biraz farklı düşünüyorum sanırım. Çünkü bir kahve mekanına gittiğimizde de hesabı ben ödediğim zaman kasada o da daralıyor çok.
Bundan hoslanmadigini vurgularsin, o da bunu anlar umarim. Yoksa erkeğin bonkör olmasi iyi birsey ya, cimri olmasindan kat kat iyidir. Ay evlerden ırak.Siz yazınca şöyle bir düşündüm de, bana karşı çok bonkör aslında hakkını yemeyeceğim. Diğer arkadaş buluşmalarında da ödediğine pek şahit olmadım. Sanırım hesap bana fazla geldiği için böyle hissettim. Hepsini yüklenmesine sinirlendim.
Bizim de böyle ailecek görüştüğümüz kişiler var bazılarında böyle olur Bi biz öderiz Bi onlar falan sevgilin tekrar görüşülecek insanlar olduğunu düşündüğü için önemsememiş Bi dahaki sefere demiş gayet normal.
Seni alacağı için de şanslı o eli bol sen kocasının parasını düşünen fedakar mutlu olursunuz siz sevdim ben olmuşsunuz siz.
İnce davranmak çok güzel ben de öyleyim ama karşı tarafa fazla ince davranınca sanki siz çok paraya önem veriyorsunuz da ondan 3-5e bakıyorsunuz gibi bir algı çıkıyor. Yanlış anlamayın bende sizin gibiydim. Sonra çok samimi bir arkadaşım o kadar kasiyorsun ki senden borç bile isteyemiyorum deyince fazla inceligin karşı tarafa nasıl yansıdığını algilamistim. O yüzden yazdım. Bosverin bence iyi bir erkek arkadaşınız var belli ki orda sizi de onore etmek istemiş olabilir diye düşündüm ben. Mutluluklar dilerim sizeSanırım ince düşünüyorum. Aman borcu harcı var ona yatırsın, bu seferlik o aldıysa diğerinde ben almalıyım, yük olmayayım gibi düşünüyorum evet.
Demek ki gerçekten keyif almış ve maddiyat gözüne görünmemiş.Merhaba,
Yaşadığım bir durumu anlatıp, sizlerden fikir almak istiyorum.
Bir erkek arkadaşım var ve dünya iyisi bir insan. Manevi, maddi her anlamda birbirimize destekçiyizdir. Dün spontane gelişen bir planlama ile meyhaneye gittik, 4 kişiydik. Arkadaşlarımız da çift. Onlar bizi davet etti, erkek arkadaşımda kırmadı, oturduk masaya.
Ben yolda giderken hesap kitabı konuşmadım, sadece ödemeyi ayrı ayrı yaparız diye düşündüm ya da bireysel herkes kendi hesabını öder vs diye. Bu sebeple erkek arkadaşımda para olmayabilir, ben de onu getirttim buraya kadar diye çaktırmadan kartımı cüzdanına koydum. "Hesap gelince ayrı ayrı ödenir diye düşünüyorum, ne olur ne olmaz sen gelen hesabın yarısını benden geç" diye mesaj attım.
Gece sonu hesap geldi ve sevgilim tüm hesabı bir anda kendi kartından geçti, biz şok olduk. Arkadaşımın sevgilisinin morali çok bozuldu, sanki çocuk sinirlendi gibi hissettim, ben de o esnada çok gerildim. Çocuk sürekli olarak böyle olmadı, haftaiçi sizi arayacağım, benden olacak dedi gidene kadar.
Ben de arabaya binince sevgilime neden bunu yaptığını sordum, sonuçta bizi onlar davet etti ama yarı yarıya bölüşebilirdik dedim, seni bir anda ben çağırdım ve plana dahil ettim, kartımı neden kullanmadın dedim gibi gibi... O da önemli değil, biz erkekler yeni tanıştık ve çiftler olarak güzel zaman geçirdik, bu seferlik benden olsun istedim dedi. Kartım sende kalsın o halde, benzini sigaranı burdan geçersin, öyle ödeşelim dedim çünkü gelen hesap yüklüydü ve bir gecede o paranın sadece ondan çıkması canımı sıktı.
Neyse, nitekim kabul etmedi arkadaşlar ama benim kafam hala takık. Sadece hesap olayı da değil, ilişkimizin başlangıcından beri manevi anlamda da çok şey yapıp yardımcı oldu ve ben kendisine birşey hediye etmek istiyorum ya da bir yemeğe çıkartmak istiyorum. Aklınıza gelen herhangi bir fikir var mı? Ya da oturup karşılıklı bir konuşma mı yapmak lazım?
İnce davranmak çok güzel ben de öyleyim ama karşı tarafa fazla ince davranınca sanki siz çok paraya önem veriyorsunuz da ondan 3-5e bakıyorsunuz gibi bir algı çıkıyor. Yanlış anlamayın bende sizin gibiydim. Sonra çok samimi bir arkadaşım o kadar kasiyorsun ki senden borç bile isteyemiyorum deyince fazla inceligin karşı tarafa nasıl yansıdığını algilamistim. O yüzden yazdım. Bosverin bence iyi bir erkek arkadaşınız var belli ki orda sizi de onore etmek istemiş olabilir diye düşündüm ben. Mutluluklar dilerim size
K9ca yetişkin adam parasının hesabını biliyordur diye düşünüyorum, böyle onu yap bunu yapma diye tepesine dikilmemelisin konu sahibesi
Tepki vermedim sadece sizene dedim ki herkes benzer fikirlerde. haddiniz olmayan birşeye fazla müdahil olmuşsunuz . Madem adam bozuldu, gerildi sevgilinizle plan yapar ödeşir yada birşey ısmarlar. Buna bu kadar tepki vermeniz sizi sevgilinizin gözünde antipatik gösterir çünkü kendi parası sizin bu kadar dertlenmeniz gereksiz.hareketi yaparsa yanımızdaki erkek yine bozulacak çünkü. Sonuçta onun da ne hissettiğini bilemeyiz. Saçma sapan bir hesap durumu için neden her şey iyi hoş iken araya gerilim girsin ki?
Tepki vermedim sadece sizene dedim ki herkes benzer fikirlerde. haddiniz olmayan birşeye fazla müdahil olmuşsunuz . Madem adam bozuldu, gerildi sevgilinizle plan yapar ödeşir yada birşey ısmarlar. Buna bu kadar tepki vermeniz sizi sevgilinizin gözünde antipatik gösterir çünkü kendi parası sizin bu kadar dertlenmeniz gereksiz.
Rahatsız oluyırsanız acık net konusun. Gereksiz incelik borclu hissettiriyor. Bem de rahatsız oluyorum.Merhaba,
Yaşadığım bir durumu anlatıp, sizlerden fikir almak istiyorum.
Bir erkek arkadaşım var ve dünya iyisi bir insan. Manevi, maddi her anlamda birbirimize destekçiyizdir. Dün spontane gelişen bir planlama ile meyhaneye gittik, 4 kişiydik. Arkadaşlarımız da çift. Onlar bizi davet etti, erkek arkadaşımda kırmadı, oturduk masaya.
Ben yolda giderken hesap kitabı konuşmadım, sadece ödemeyi ayrı ayrı yaparız diye düşündüm ya da bireysel herkes kendi hesabını öder vs diye. Bu sebeple erkek arkadaşımda para olmayabilir, ben de onu getirttim buraya kadar diye çaktırmadan kartımı cüzdanına koydum. "Hesap gelince ayrı ayrı ödenir diye düşünüyorum, ne olur ne olmaz sen gelen hesabın yarısını benden geç" diye mesaj attım.
Gece sonu hesap geldi ve sevgilim tüm hesabı bir anda kendi kartından geçti, biz şok olduk. Arkadaşımın sevgilisinin morali çok bozuldu, sanki çocuk sinirlendi gibi hissettim, ben de o esnada çok gerildim. Çocuk sürekli olarak böyle olmadı, haftaiçi sizi arayacağım, benden olacak dedi gidene kadar.
Ben de arabaya binince sevgilime neden bunu yaptığını sordum, sonuçta bizi onlar davet etti ama yarı yarıya bölüşebilirdik dedim, seni bir anda ben çağırdım ve plana dahil ettim, kartımı neden kullanmadın dedim gibi gibi... O da önemli değil, biz erkekler yeni tanıştık ve çiftler olarak güzel zaman geçirdik, bu seferlik benden olsun istedim dedi. Kartım sende kalsın o halde, benzini sigaranı burdan geçersin, öyle ödeşelim dedim çünkü gelen hesap yüklüydü ve bir gecede o paranın sadece ondan çıkması canımı sıktı.
Neyse, nitekim kabul etmedi arkadaşlar ama benim kafam hala takık. Sadece hesap olayı da değil, ilişkimizin başlangıcından beri manevi anlamda da çok şey yapıp yardımcı oldu ve ben kendisine birşey hediye etmek istiyorum ya da bir yemeğe çıkartmak istiyorum. Aklınıza gelen herhangi bir fikir var mı? Ya da oturup karşılıklı bir konuşma mı yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?