- 4 Şubat 2022
- 2.740
- 6.647
- 88
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Hangi meyhane orasi 4 kişiye bu hesap mı geldi gerçekten? Yakınsa müdavimi olayımBilemedim, çok üzüldüm şok oldum, bir anda hesap da 2700 TL geldi canım çok sıkıldı. Kendisinin de kredisi, borçları var
Hangi meyhane orasi 4 kişiye bu hesap mı geldi gerçekten? Yakınsa müdavimi olayım
ya ne gerek var bırak kartını al adamdan ödesin burnu sürtsün böyle kadınlar hep değerli olur unutma sen gene kendi içinde güçlü ol gururlu ol ama erkekleri de ezin yoksa ezen bi kadına değişirler sizi anındaMerhaba,
Yaşadığım bir durumu anlatıp, sizlerden fikir almak istiyorum.
Bir erkek arkadaşım var ve dünya iyisi bir insan. Manevi, maddi her anlamda birbirimize destekçiyizdir. Dün spontane gelişen bir planlama ile meyhaneye gittik, 4 kişiydik. Arkadaşlarımız da çift. Onlar bizi davet etti, erkek arkadaşımda kırmadı, oturduk masaya.
Ben yolda giderken hesap kitabı konuşmadım, sadece ödemeyi ayrı ayrı yaparız diye düşündüm ya da bireysel herkes kendi hesabını öder vs diye. Bu sebeple erkek arkadaşımda para olmayabilir, ben de onu getirttim buraya kadar diye çaktırmadan kartımı cüzdanına koydum. "Hesap gelince ayrı ayrı ödenir diye düşünüyorum, ne olur ne olmaz sen gelen hesabın yarısını benden geç" diye mesaj attım.
Gece sonu hesap geldi ve sevgilim tüm hesabı bir anda kendi kartından geçti, biz şok olduk. Arkadaşımın sevgilisinin morali çok bozuldu, sanki çocuk sinirlendi gibi hissettim, ben de o esnada çok gerildim. Çocuk sürekli olarak böyle olmadı, haftaiçi sizi arayacağım, benden olacak dedi gidene kadar.
Ben de arabaya binince sevgilime neden bunu yaptığını sordum, sonuçta bizi onlar davet etti ama yarı yarıya bölüşebilirdik dedim, seni bir anda ben çağırdım ve plana dahil ettim, kartımı neden kullanmadın dedim gibi gibi... O da önemli değil, biz erkekler yeni tanıştık ve çiftler olarak güzel zaman geçirdik, bu seferlik benden olsun istedim dedi. Kartım sende kalsın o halde, benzini sigaranı burdan geçersin, öyle ödeşelim dedim çünkü gelen hesap yüklüydü ve bir gecede o paranın sadece ondan çıkması canımı sıktı.
Neyse, nitekim kabul etmedi arkadaşlar ama benim kafam hala takık. Sadece hesap olayı da değil, ilişkimizin başlangıcından beri manevi anlamda da çok şey yapıp yardımcı oldu ve ben kendisine birşey hediye etmek istiyorum ya da bir yemeğe çıkartmak istiyorum. Aklınıza gelen herhangi bir fikir var mı? Ya da oturup karşılıklı bir konuşma mı yapmak lazım?
Ayrıca sevgiliniz eli açık, duyarlı ve paylaşmayı seven biri belli ki... Bende öyleyim hiç düşünmem öderim, azınlıkta olduğumuz için tuhaf gelebiliyoruzSite kuralları gereği ad vermek yasak mı bilmiyorum. Alenen isim yazamam zaten ifşa olurum. İsterseniz özelden yazın, aynı şehirdeysek söylerim.
ya ne gerek var bırak kartını al adamdan ödesin burnu sürtsün böyle kadınlar hep değerli olur unutma sen gene kendi içinde güçlü ol gururlu ol ama erkekleri de ezin yoksa ezen bi kadına değişirler sizi anında
Ödemenin hepsini sizin karttan yaptı diye bekledim sonunuben sorun görmedim bonkormus. Karşı taraf mahcup hissetmiş olabilir. Yine bulusulur eğer öyle hissettilerse arar davet ederler zaten. Ama sizin ikili ilişkide bu kadsr paraya takmanız normal gelmedi. Varmış parası ödemiş siz de sonra başka şeyde destek olursunuz. Böyle karşı tarafa hep sanki iki kurusun lafını yapacaksınız gibi bir hisseiyat yaratıyor bu durum. Kimseye borçlu kalmamayayim psikolojisi de ii değil. Bence takılmayın. Çok para konuşmayın. Aklınıza yazın. Siz de bunu tolere edersiniz yemeğe götürürsunuz vs.
Merhaba,
Bir erkek arkadaşım var ve dünya iyisi bir insan. Manevi, maddi her anlamda birbirimize destekçiyizdir. Dün spontane gelişen bir planlama ile meyhaneye gittik, 4 kişiydik. Arkadaşlarımız da çift. Onlar bizi davet etti, erkek arkadaşımda kırmadı, oturduk masaya.
Ben yolda giderken hesap kitabı konuşmadım, sadece ödemeyi ayrı ayrı yaparız diye düşündüm ya da bireysel herkes kendi hesabını öder vs diye. Bu sebeple erkek arkadaşımda para olmayabilir, ben de onu getirttim buraya kadar diye çaktırmadan kartımı cüzdanına koydum. "Hesap gelince ayrı ayrı ödenir diye düşünüyorum, ne olur ne olmaz sen gelen hesabın yarısını benden geç" diye mesaj attım.
Gece sonu hesap geldi ve sevgilim tüm hesabı bir anda kendi kartından geçti, biz şok olduk. Arkadaşımın sevgilisinin morali çok bozuldu, sanki çocuk sinirlendi gibi hissettim, ben de o esnada çok gerildim. Çocuk sürekli olarak böyle olmadı, haftaiçi sizi arayacağım, benden olacak dedi gidene kadar.
Ben de arabaya binince sevgilime neden bunu yaptığını sordum, sonuçta bizi onlar davet etti ama yarı yarıya bölüşebilirdik dedim, seni bir anda ben çağırdım ve plana dahil ettim, kartımı neden kullanmadın dedim gibi gibi... O da önemli değil, biz erkekler yeni tanıştık ve çiftler olarak güzel zaman geçirdik, bu seferlik benden olsun istedim dedi. Kartım sende kalsın o halde, benzini sigaranı burdan geçersin, öyle ödeşelim dedim çünkü gelen hesap yüklüydü ve bir gecede o paranın sadece ondan çıkması canımı sıktı.
Neyse, nitekim kabul etmedi arkadaşlar ama benim kafam hala takık. Sadece hesap olayı da değil, ilişkimizin başlangıcından beri manevi anlamda da çok şey yapıp yardımcı oldu ve ben kendisine birşey hediye etmek istiyorum ya da bir yemeğe çıkartmak istiyorum. Aklınıza gelen herhangi bir fikir var mı? Ya da oturup karşılıklı bir konuşma mı yapmak lazım?
Ya çok afedersiniz ama sizene bir dahakine biz ödemiyoruz gibi triplere girmeniz ne alaka. Erkek arkadaşınız ödemek istemiş ve ödemiş. Onun hesabını harcamasını sorgulayamazsınız. Anca çift olarak gittiğinizde bende ödeyeceğim diyebilirsiniz. Tepsiniz aşırı ve yersiz. Borcu varsa bunu kendi düşünmeli sorumluluk sahibi değilse zaten ilişkinizi gözden geçirin orası başka.Evet arkadaşlar, söyledim arabada dayanamadım. Bir sonraki buluşmaya aç geliyorsun, yemek yiyiyosun ve biz ödemiyoruz dedim. Hesabını ödediği masadan sadece rakı içmiş, peynir yemiş. Yemek bile almadı kendisine. Keşke böyle yapmasaydı, bilseydim uyarırdım. Görmüş oldum.
Deposunu bir kere fulleseniz yarısını ödemiş olursunuz. Benzin fiyatları arttı daBilemedim, çok üzüldüm şok oldum, bir anda hesap da 2700 TL geldi canım çok sıkıldı. Kendisinin de kredisi, borçları var
ya gerçekten bende aynı senın gbıyım normalde kimseye muhtaç olmayan kendı ayakların üzerinde duran bı kadınım ama emin ol erkekler çıt kırıldım ve yatırım yaptıkları kadınlara ölüp bitiyorlar doganın kanunu bu o avcı sen av bırak uğraşsın seni memnun etmek içinAy çok değişik bir yorum geldi. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu açıdan düşünmemiştim. :)
Çok teşekkür ederimya gerçekten bende aynı senın gbıyım normalde kimseye muhtaç olmayan kendı ayakların üzerinde duran bı kadınım ama emin ol erkekler çıt kırıldım ve yatırım yaptıkları kadınlara ölüp bitiyorlar doganın kanunu bu o avcı sen av bırak uğraşsın seni memnun etmek için
Konuşma yapma. Hediye al. Ben öyle yapıyordum hep. Sürekli değil de , ara ara ortalamanın üstü hediyeler alıp, gönlünü hoş tutuyordum. Zaten böyle böyle bir denge kuruluyor.
Ya çok afedersiniz ama sizene bir dahakine biz ödemiyoruz gibi triplere girmeniz ne alaka. Erkek arkadaşınız ödemek istemiş ve ödemiş. Onun hesabını harcamasını sorgulayamazsınız. Anca çift olarak gittiğinizde bende ödeyeceğim diyebilirsiniz. Tepsiniz aşırı ve yersiz. Borcu varsa bunu kendi düşünmeli sorumluluk sahibi değilse zaten ilişkinizi gözden geçirin orası başka.
Gizli gizli kart sıkıştırıp burdan öde vs diyince kendini yetersiz hissetti ve böyle ortaya atıldı bence.
Bazi yorumlarinizi da okudum ve siz de aşırı kontrolcusunuz yani anne gibi, bi daha ki görüşmeye aç geliyorsun ödemiyoruz filan.
Aslinda yaptığında pek birsey yok bence. Düzenli olarak bu kadar "bonkör" değilse sorun olarak görmezdim ben, jest olarak hoş ve jentilmence birsey. Sizde ona ya güzel bir sofra kurarsınız yada hoş bir yere yemege davet edersiniz, olur biter.Merhaba,
Neden bu kadar abarttınız ki? Çok normal bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?