Erkek arkadaşımın hesap ödemesi hk.

ya ne gerek var bırak kartını al adamdan ödesin burnu sürtsün böyle kadınlar hep değerli olur unutma sen gene kendi içinde güçlü ol gururlu ol ama erkekleri de ezin yoksa ezen bi kadına değişirler sizi anında

Ödemenin hepsini sizin karttan yaptı diye bekledim sonunu ben sorun görmedim bonkormus. Karşı taraf mahcup hissetmiş olabilir. Yine bulusulur eğer öyle hissettilerse arar davet ederler zaten. Ama sizin ikili ilişkide bu kadsr paraya takmanız normal gelmedi. Varmış parası ödemiş siz de sonra başka şeyde destek olursunuz. Böyle karşı tarafa hep sanki iki kurusun lafını yapacaksınız gibi bir hisseiyat yaratıyor bu durum. Kimseye borçlu kalmamayayim psikolojisi de ii değil. Bence takılmayın. Çok para konuşmayın. Aklınıza yazın. Siz de bunu tolere edersiniz yemeğe götürürsunuz vs.

Site kuralları gereği ad vermek yasak mı bilmiyorum. Alenen isim yazamam zaten ifşa olurum. İsterseniz özelden yazın, aynı şehirdeysek söylerim.
Ayrıca sevgiliniz eli açık, duyarlı ve paylaşmayı seven biri belli ki... Bende öyleyim hiç düşünmem öderim, azınlıkta olduğumuz için tuhaf gelebiliyoruz sizde ona güzel bir yenek ısmarlayın olsun bitsin bu kadar buyutnenize gerek yok, karşı taraf da eril kompleksine girmiş çok haksız da sayılmaz ama olan olmuş.

Ay çok değişik bir yorum geldi. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu açıdan düşünmemiştim. :)

Sanırım ince düşünüyorum. Aman borcu harcı var ona yatırsın, bu seferlik o aldıysa diğerinde ben almalıyım, yük olmayayım gibi düşünüyorum evet.

Konuşma yapma. Hediye al. Ben öyle yapıyordum hep. Sürekli değil de , ara ara ortalamanın üstü hediyeler alıp, gönlünü hoş tutuyordum. Zaten böyle böyle bir denge kuruluyor.

Ya çok afedersiniz ama sizene bir dahakine biz ödemiyoruz gibi triplere girmeniz ne alaka. Erkek arkadaşınız ödemek istemiş ve ödemiş. Onun hesabını harcamasını sorgulayamazsınız. Anca çift olarak gittiğinizde bende ödeyeceğim diyebilirsiniz. Tepsiniz aşırı ve yersiz. Borcu varsa bunu kendi düşünmeli sorumluluk sahibi değilse zaten ilişkinizi gözden geçirin orası başka.

Ay çok değişik bir yorum geldi. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu açıdan düşünmemiştim. :)
ya gerçekten bende aynı senın gbıyım normalde kimseye muhtaç olmayan kendı ayakların üzerinde duran bı kadınım ama emin ol erkekler çıt kırıldım ve yatırım yaptıkları kadınlara ölüp bitiyorlar doganın kanunu bu o avcı sen av bırak uğraşsın seni memnun etmek için

Çok teşekkür ederim

Neden bu kadar tepki verdiniz? Evet bir daha böyle bir hareketi yaparsa yanımızdaki erkek yine bozulacak çünkü. Sonuçta onun da ne hissettiğini bilemeyiz. Saçma sapan bir hesap durumu için neden her şey iyi hoş iken araya gerilim girsin ki?

Evet, sanırım öyleyim. Bazı davranışlarım özellikle
O zaman kendisini yetersiz hissettirici bir hareket yapmamaya özen göstermem lazım bundan sonrakiler için de.

Aslinda yaptığında pek birsey yok bence. Düzenli olarak bu kadar "bonkör" değilse sorun olarak görmezdim ben, jest olarak hoş ve jentilmence birsey. Sizde ona ya güzel bir sofra kurarsınız yada hoş bir yere yemege davet edersiniz, olur biter.

Neden bu kadar abarttınız ki? Çok normal bu.

Bu ilk kez yaşadığım ciddi bir ilişki ve ilk kez böyle sevgililerle bulunduğum meyhane ortamı. Hesap da öyle gelince açıkcası adisyonlarla ilgili pek deneyimim olmadığı için bana fazla geldi tabii. Bu yüzden gerildim galiba biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…