• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasimin hayatima müdahalesi

Hiç taviz vermeyin kıyafet konusunda sonra önü alınmıyor kesinlikle ayrıca her yemeği tabiiki beraber yiyemezsiniz onunla tekrar konuşmayı deneyin bence. Sevseniz dahi bi tarafta anlayış olmayınca bu küçük sorunlar daha büyük şeylere evriliyo

Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
E çok güzelmiş öğrensin işte. İlla sizden bir şey isteyecekse kendisine öğretmenizi istesin. Kocaman adamı siz mi doyuracaksınız çocuk gibi.

Sevgiliyken böyle, evlenincede arkadaşlarımla içeceğim, oyun oynayacağız vs diyecek...:işsiz: sakın yüz verme astarını isteyecek.

Seni eşim gibi görüyorrumun anlamı hizmetimi görür. Niye cevap vermiyorsunuz anlamıyorum bu kadar yüz vermeyin şu erkeklere. Siz sevgilisiniz. Eş değil. Dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorsa evde yapmayı öğrensin. Ya da kendine aşçı tutsun. Babanız sizi elin oğluna yemek yapın diye okutmuyor, hasretlik çekmiyor. Zamanı gelince bıkıncaya kadar yaparsınız ama o zaman bu zaman değil. Bu günler geri gelmicek. Okuyun gezin tozun enerjiniz kalırsa eğitiminize kafa yorun. Dil öğrenin. Bu erkeklerin sizi aşağıya çekmesine sürekli ket vurmasına izin vermeyin lütfen

Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
aklı başında birisiniz söyledikleriniz çok mantıklı ama o kendine hizmetçi arıyor gibi.
dersim olsa bile gezdiririm lafı hikaye.
değer veren erkek herşeyi birlikte yapalım der.
yol yakınken uzak durun, kafa yapısı değişmez
belli ki annesi aman paşam diye hizmet ederek büyütmüş

Eşi olarak görünce sen kahvaltı yemek yapicaksin o sadece yicek öyle mi eş olunca böyle mi oluyormuş. Yerinizde olsam derslerime çalışırdım evlenince zaten böyle düşünen erkek için yapacaksın zaten.

Seni gezdiririm ne demek sanki kendiniz gezemiyorsunuz, sanki bebek dolastiriyor. Ayrica kendinizi kullandirmayin. Tipik bir annesinin ogluşunu bulmuşsun

Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
Midesine duskun kisiler yemek yapmaya da oldukca yatkindirlar. Bence sizin icin ugrasasi yok. Ya da kendisi masraf etmek istemiyor. O sizi esi gibi gorebilir. Cunku oylesi isine geliyor. Ama esi ya da annesi degilsiniz. Alti ustu erkek arkadas.

Sakın böyle bir sorumluluk almayın. Kahvaltı hazırla, yemek yap tüm vaktiniz hizmetle geçer. Eşim olarak görüyorum da nedir yahu? Sevgilinize "eş"in anlamının "hizmetçi" anlamına gelmediğini açıklasanız ya. Eğer sizinle birlikte kahvaltı yapmak istiyorsa hazırlasın sofrayı çağırsın sizi.

aklı başında birisiniz söyledikleriniz çok mantıklı ama o kendine hizmetçi arıyor gibi.
dersim olsa bile gezdiririm lafı hikaye.
değer veren erkek herşeyi birlikte yapalım der.
yol yakınken uzak durun, kafa yapısı değişmez
belli ki annesi aman paşam diye hizmet ederek büyütmüş
Bende acikcasi onu anlamiyorum saka gibi gelebilir ama erkek arkadasim 8 kardes yani hangi birini simartabilir ki ama clher dedigi olmus sanirim onu bende dusundum

Seni gezdiririm ne demek sanki kendiniz gezemiyorsunuz, sanki bebek dolastiriyor. Ayrica kendinizi kullandirmayin. Tipik bir annesinin ogluşunu bulmuşsun
Aynen annesinin oglusu. Annesi de normal degil bi kere biz yolda yuruyorduk mesaj atmisti. Sozde tel aramis onu da o da dinlemis bizi. Yazdigi mesaj aynen suydu:"telin beni aradi dinledim gene o kiz mi yaninda" kadin oglunu benden kiskaniyor yani resmen

Canım yemek yap olayı yakında camasırımı yıkayıver
Ütülerimi yapıvere döner.
Sakın baslama ve sakın alıştırma.
Kendi kıymetini bil
Babacığın anneciğin bile kıyamazken sana adama bak ya.

Ben nikahlı eşime bile işe giderken kahvaltı hazırlamıyorum ne alaka ya eş gibi görmek falan. Koskoca adam bi kahvaltı hazırlayamıyorsa üni okumasın.

Back