Erkek arkadaşımın davranışları kafamı karıştırıyor

Lutfen evlenmeyin bu adamla. Ayrilamiyorsaniz, ben artik evlilik dusunmuyorum. Kismet bakalim falan diyip kestirip atin ve evlilik konusunu da acmayin bir daha hic.

Lutfen evlenmeyin bu adamla. Ayrilamiyorsaniz, ben artik evlilik dusunmuyorum. Kismet bakalim falan diyip kestirip atin ve evlilik konusunu da acmayin bir daha hic.
Soğudum zaten güvenim sarsıldı bu ilişki de bende artık evlilik istemiyorum ama şuan ayrılmaya gücüm yok sebebini anlayamıyorum kendime çok kızıyorum ayrılırsam başka biriyle mutlu olur ihtimalini düşünmek istemediğimden bırakıp gidemiyorum

Kendine bu kadar yüklenmeyi bırak her şey olacağına varır Senin ihtiyacın olan biraz sakinleşmek uzaklaşmak bakış açını genişlet özgüvenini topla ! Kendi bir mola ver ve negatif insanlardan uzak dur. Evlilik başlı başına zor eşimin teklifini bende beğenmedim ama sonrasında bir çok güzel anlar yaşadık sadece bir an takılsaydım diğer güzellikle kaybederdim ama bu benim hikayem. Sen de kendi hikayenin başrolüsün kararda senin hiçbir şeyi zaman kaybı olarak görme yaşanması gerekiyormuş yaşandı belki evlenip çok mutlu olacaksın belki ayrılır ayrılmaz ruh eşini bulacaksın ama bunu biz bilemeyiz Hayat senin karar senin.

Ay bir kere bosandim, simdi bosanirsam elalem ne der diyip daha da oturur.
Maalesef öyle, artık kadınların daha uyanık olmaları gerekiyor zira erkekler tam bir çakala dönüşmüşler, dişine göre maaşlı kadın bulup sömürme peşinde birçoğu ve etrafımda birçok örneklerini görüyorum...

Ne güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim ❤
Sanırım özgüvenim kalmadı son zamanlarda önce kendimi bulmam lazım o giden özgüveni kazanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…