- 30 Kasım 2019
- 11.875
- 37.737
-
- Konu Sahibi Sevgi__111
Bunlar hep aynı jenerasyon demek ki.Benim arkadasim sevgilisinin annesiyle ayni yatakta yatmişti.Evlenmediler.
Bunlar hep aynı jenerasyon demek ki.Hayır bir de benimki kaç kişi ile aldatılmış vallahi sayamadık. Üç değil beş değil. Ben unuturum , affederim dedi de Allah'tan çocuk bıraktı bunu. Gerçi bunlar gene böyle birini bulup yapışıyorlar saldım yakasını.
Benim ki noldu bilmem ama aynı kafa gitmiştir büyük ihtimal.Yok benim arkadasim sonradan akillandi, duzgun bir adam buldu evlendi cok sukur.
Ya bir de konu acanlarin yuzde doksani ayni. Ayrildim ama ik mik. Su kadar insandan bir tanesi desteklemiyor. Satranc gibi ya sonraki hamlesi bile belli adamin. Buradakilerin birak demekte ne gibi cikari olabilir. Kimse kimseyi tanimaz etmez. Birakin ya dogal seleksiyonla elensin adamlar.konuyu okudukca kendı düşen aglamaz deme ıstegı doguyor ıcıme
bıle bıle lades demek bu ıste ...
Ablasının sen sayende tatil yaptırmış kuzum.. unut gitsin .. afilli laflara aldanma .. lafa bak saat al zaman senle aksin .. ..git kendi dengini bulAİLEsi herkes. Biliyor ciddi ilişkiyfi
Kacirirlar mi seni balli gelin alli gelin..BEN hepsiyle tanıstım oturduö söz günü falan ayarlayalım dediler
Bu kadar ciddiyet bize fazla bacı.AİLEsi herkes. Biliyor ciddi ilişkiyfi
Hayırlıııı olsunnn mutluluklarrrr o zamannnnnBEN hepsiyle tanıstım oturduö söz günü falan ayarlayalım dediler
Yeterince yağdırırsan neden olmasın?Ama aileye girecektim bence dogru
O çok yağdırmadıysa demek.Benim arkadasim sevgilisinin annesiyle ayni yatakta yatmişti.Evlenmediler.
Konu sahibide farkına varır umarım normal değil çünküAdam hem yüzsüz hem de banka olarak görüyor konu sahibini. Bından ne sevgili ne de koca olur
Neden ya, evlenir bence. Ben erkek olsam kaçırmam böyle kadını.Sırf evlenmekten vazgecer falan diye 200tl fazladan verdiğin halde, benzin için isteyince tamam demişsin...Nasıl oluyorsa payına düşen yine 200tl...Onu odedim ama dersin diye de yanına da eklemiş, 150tl fazladan çekmişler diye...Ama sen onu bile dememişsin...200tl cepte şimdi bi de ekstradan 150tl nin peşinde...
Cidden bu adamın senle evleneceğini mi düşünüyorsun? Oyle bişi asla olmayacak, kazıklanıpduracaksın böyle...evlenme de zaten..Madem her sey ortak her seyin fişini isteyeceksin madem karsıdaki bu kadar arsız...
Allah aşkına bişi ödeme çekgit ...Böylesi bende de vardı herseyin ince hesabını tutardı ama manipüle edilmiş oluosun sonra anlıosun aslında sevgilisi değilmişsin