ERKEK arkadasımın benden para istemesi

Baştan sona her satırını okuyamadım kusura bakmayın .Allah aşkına okumuş insansınız memursunuz bu çulsuz insanları nereden buluyorsunuz çok merak ediyorum . Adam resmen senden faydalanıyor maddiyat olarak .ayrılmışsın ne olur sakın geri dönme. Yazık günah para kolay mı kazanılıyor niye ona buna yediresiniz

düşünme bile,ayrıl hemen

kalitesiz erkekmiş birde işin olmayıp çocuğun olduğunda böyle adamdan kesinlikle para alamazsın resmen aşağlar ve süründürür denemeye tuttuğun iyi olmuş

daha fikirmi soruyosun bu pislikten ayrıldığın için sakın görüşme

Jigolo ruhlu, kadın parası yiyecek kadar aciz, güçsüz, zavallı erkeklerden uzak duralım kızlar.

Bazı zamanlar duygusal boşluğa düşüp hata yapabiliyoruz. Hayat müşterek deyip maddi yardım yapıyoruz fakat karşıdaki gurursuz çakal, yolunacak kaz bulduğunu zannediyor.

Kan emici bu bee kurtul bundan bi cacık olmaz tamam ortakda kendini gecindiremiyor ya yapmasin alisveris bonkorluk .en nefret ettigim seydir para hesabi iyy helede erkegin

Sizi yolabileceği bir tavuk olarak gördüğü için sizi sevgili olarak seçmiş. Çok iyi yapmışsınız. Geri dönmek için uğraşır çünkü belliki fark etmeden önce çok özverili biriymişsiniz, bu kaynağı kaybetmek istemez haliyle. Ne söylerse inanmayın. Allah kurtarmış sizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…