- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi Sevgi__111
Adam hem yüzsüz hem de banka olarak görüyor konu sahibini. Bından ne sevgili ne de koca olurmaşallah pek yüzsüzmüş ya
Valla kızma canıö ama üzüldüm. Çünkü ciddi ilişkiydi benim ailemin durumu iyi degil onun babası tüm masrafları yapıcaktı. Bir de beni seviyorduAhahaha o saat bahanesi muhteşem yaa, on numaralik! Ya ben ilk paragrafta okumayi biraktim, sen niye o hanzo ile çiktin anlam veremedim.
Tüm konuyu okumadiğim için diyorum, üzüldünmü şimdi ayrildiğina? Umarim cevabi hayir olur.
Babası tüm masrafları yapacaktı peki sonra nasıl geçinecektiniz acaba?Valla kızma canıö ama üzüldüm. Çünkü ciddi ilişkiydi benim ailemin durumu iyi degil onun babası tüm masrafları yapıcaktı. Bir de beni seviyordu
AİLEsi herkes. Biliyor ciddi ilişkiyfi
AİLEsi herkes. Biliyor ciddi ilişkiyfi
Valla kızma canıö ama üzüldüm. Çünkü ciddi ilişkiydi benim ailemin durumu iyi degil onun babası tüm masrafları yapıcaktı. Bir de beni seviyordu
Evlenirseniz de sizi ayaklı maaş kartı görür bu. Maaşınıza hasret kalırsınız varlık içinde yokluk çekersiniz demedi demeyin. Adam sizi değil sadece memurluğunuzu seviyor. Acil engelleyin bu parazitiDirek istemedi ama fatura son güni ödeyemedim bir de otel küsuratı
Ay biri de bana ararken beni hatırla diye son model afyon hediye etse keşkemmmZamanim seninle gecsin mi? Siz burada nasil uyanmadiniz ki? Telefonuna wallpaper fotografimi koy gozunu bir dk ayirma benden deseydiniz.
Kacinci seviye be bu yuzsuzluk. Ay bu adami burdaki kadinlar cig cig yer ben de dahil
adam basından berı sureklı beklentıdeymıs dırekt ıstemedı dıyorsunuz da daha ne desın dılencı gıbı zaman senınle aksın ıstıyorum bır saat alsana demıs ne kadar cırkın ne kadar ıtıcıDirek istemedi ama fatura son güni ödeyemedim bir de otel küsuratı
Son model araba için nasil bir istekte bulunulur acabaAy biri de bana ararken beni hatırla diye son model afyon hediye etse keşkemmm
Hayat yolunda seninle akmak istiyorum diyip bir denemek lazım.Son model araba için nasil bir istekte bulunulur acaba
Hayat yolunda seninle akmak istiyorum diyip bir denemek lazım.