Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken çiçek vs götürmelimiyim?

Öyleyse de şık bir yere yemeğe çıkarırsın. Hizmet etmekle uğraşmazsın, kim gelecek demezsin hem de daha düzgün bir ortam olur. Kafede kardeşle, kuzenle, arkadaşla oturmak tanışmak için daha mantıklı. Yemeğe dahi çıkarmamak ciddiye almamak, önemsememek bence.

Kişilerin yaşlarını bilmiyoruz. Üniversite çağı falansa daha samimi sıcak bir ortam olsun diyerek cafe seçilmiş olabilir. Çok şık ve güzel aynı zamanda yemek yenilebilen cafeler de var. Yaşlar gençse çok ciddiye alınmamış da olabilir ufukta evlilik falan yoksa.

kafede buluşmak neden bu kadar pavyonda buluşmakla aynı kefede tutulmuş anlamadım. yok çay ic ya da su ic kalk bir daha görusme falan yorumlar. ilk defa tanısacaklarsa ev bence cok gergin olabilirdi ayrıca tanıdıgım butun arkadaslarım sevgililerinin annesi ile ilk dısarıda gorustuler tanıstılar kimse pat diye evine cagırmadı ev bir sonraki level.
çiçek de bence dısarıda bulusuldugu icin anlamsız olurdu. zorlama kaçar bence. simdilik bir sey almamak daha uygun geldi bana dısarıda bulustugunuz icin.

Ev ortamindansa bende dışarıda buluşmak isterdim. İlk etapta aile olmadan eve gidilmesindense dışarı daha uygun geliyor bana da.

Hani böyle keyif kutulari oluyor ya küçük ; içinde bir kac kahve cesiti, bir fincan , bir kitap böyle bir hediye seçip götürebilirsiniz.

Elbise giyebilirsiniz efil efil , çiçekli. Altına da bir spor ayakkabı :)

Teşekkürler :)

Bu yoruma katılıyorum. Biraz mesafe koyun. O sana ne kadar değer verirse sen de öyle yaklaş. Tabi ki saygılı efendi olmalıyız ama gereksiz samimiyetler pişmanlık doğuruyor.

Ben eve tanışmaya gittim giderken de hiçbir şey götürmedim iyiki de götürmemişim 1 ay sonra başka bir kız için beni terketti yani bir şey almayın bence.

Siz ne iseniz o olun. Yani her zaman ne giyiyorsanız onu giyin. Öyle davranın.

Eve gitmediğiniz için bişeye gerek yok. Kaynana sonuçta öyle yada böyle kanlı bıçaklı olunacak ileriki dönemlerde .

İnsan ilk kez gördüğü kisi ile sohbet etmek ister. Yemek yerken sohbet edip o samimiyeti yakalamak bence cok zor. Bir yerden eti kesiyorum bir yerden konuşuyorum, çok abaniyor gibi gozukmeyim ,bilmem ne ,ay ustume sos akmasin derken salamazsin kendini.
Onemsenmek, onemsenmemek ayrımı bu kadar basit değil. Bence insanlardaki yerinizi buna göre belirlemeyin. Ama siz bilirsiniz tabii

Şu korona döneminde açık hava bir cafede buluşulması çok mantıklı bence. Ama çiçek götürmeyin ilerleyen dönemde evde buluşulduğunda çiçek, ev yapımı tatlı vs götürebilirsiniz. Sade ama şık giyinin, makyajınız abartı olmasın

bence dışarıda buluşmak daha mantıklı. ev ortamı haliyle daha gergin, ilk buluşma için. ayrıca her cafe de üniversite öğrencisi modunda değil. gayet şık, hoş yerler var.
buna takılmayın derim.
mekandan ziyade size tavırlarını irdeleyin.

çiçek götürmek bence fazla olur. sade, temiz giyinin. abartısız bir makyaj yapın yeterli.
çiçek yada başka küçük bir hediyeyi eve gittiğinizde götürürsünüz.

Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken ne giymeli ve ne götürmeliyim? Eli boş gitmek ayıp mı olur?
Canım içinden ne geliyorsa onu yap.Erkek arkadaşını seviyorsan çok bir çiçek götürüp hoşluk yapabilirsin her insan hayatta ince ve güzel şeylere değer verir.

evde olsa bır pasta alır gıderdınız ama zaten cafede bulusacaksınız bırsey almanıza gerek yok
aılenızle bır akraba zıyaretınıze gıttıgınızde ne nasıl gıyıyorsanız oyle gıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…