- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi Sedefsedeff
-
Bazı arkadaşlar eve layık görmek vs cümleleri kurmuş . Bence ilk buluşmanın dışarda olması daha doğru çünkü ilk buluşmada bir orta yol seçilmiş yani eğer evlerine davet edilmiş olsaydınız deplasman da hissedecektiniz. Daha rahatsız edici bir ortam kapı çalacak biri gelecek yok öbür akraba yok şu yok bu. Çünkü ben yaşadım biliyorum. Çok rahatsızlık verici.sofra kurulacak sohbet edeceğiniz vakit yok yardım edeyim Faslı başlayacak hani ayıp olmasın hesabı. Yani cafede agirlaniyorsunuz diye asla kötü hissetmeyin. Kaynaktikfan sonra evlerine gitmeniz daha iyi olur.
Eli boş gitmeniz de bir beis yok ama büyükçe bir çiçek değil küçük zarif bişey götürmeniz de gayet hoş olur bence
Kişilerin yaşlarını bilmiyoruz. Üniversite çağı falansa daha samimi sıcak bir ortam olsun diyerek cafe seçilmiş olabilir. Çok şık ve güzel aynı zamanda yemek yenilebilen cafeler de var. Yaşlar gençse çok ciddiye alınmamış da olabilir ufukta evlilik falan yoksa.Öyleyse de şık bir yere yemeğe çıkarırsın. Hizmet etmekle uğraşmazsın, kim gelecek demezsin hem de daha düzgün bir ortam olur. Kafede kardeşle, kuzenle, arkadaşla oturmak tanışmak için daha mantıklı. Yemeğe dahi çıkarmamak ciddiye almamak, önemsememek bence.
kafeye giderken bir şey götürmek gereksiz , günlük giyin git pijama giyilmez tabi ama abiyelik de bi durum yok.günlük kıyafetlerini giy git.
Teşekkür ederimO getirsin çiçek sen bisey götürme cok incesin bu arada
Davet edilmedimEvine niye gitmiyosun
Teşekkürler :)Ev ortamindansa bende dışarıda buluşmak isterdim. İlk etapta aile olmadan eve gidilmesindense dışarı daha uygun geliyor bana da.
Hani böyle keyif kutulari oluyor ya küçük ; içinde bir kac kahve cesiti, bir fincan , bir kitap böyle bir hediye seçip götürebilirsiniz.
Elbise giyebilirsiniz efil efil , çiçekli. Altına da bir spor ayakkabı :)
Bu yoruma katılıyorum. Biraz mesafe koyun. O sana ne kadar değer verirse sen de öyle yaklaş. Tabi ki saygılı efendi olmalıyız ama gereksiz samimiyetler pişmanlık doğuruyor.Kadın şimdiden başlamıs seni evine bile davet etmemiş sen hemen cici gelin pozlarına girmişsin ne alsam ne götürsem diye hiç bir şey alma olurda evlenirseniz en geç bir yıl sonra o kayınvalide oluyor kaynana tek tavsiyem oluruna bırak iyi gözükcm diye kendini ezdirme
İnsan ilk kez gördüğü kisi ile sohbet etmek ister. Yemek yerken sohbet edip o samimiyeti yakalamak bence cok zor. Bir yerden eti kesiyorum bir yerden konuşuyorum, çok abaniyor gibi gozukmeyim ,bilmem ne ,ay ustume sos akmasin derken salamazsin kendini.Öyleyse de şık bir yere yemeğe çıkarırsın. Hizmet etmekle uğraşmazsın, kim gelecek demezsin hem de daha düzgün bir ortam olur. Kafede kardeşle, kuzenle, arkadaşla oturmak tanışmak için daha mantıklı. Yemeğe dahi çıkarmamak ciddiye almamak, önemsememek bence.
Canım içinden ne geliyorsa onu yap.Erkek arkadaşını seviyorsan çok bir çiçek götürüp hoşluk yapabilirsin her insan hayatta ince ve güzel şeylere değer verir.Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken ne giymeli ve ne götürmeliyim? Eli boş gitmek ayıp mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?