Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken çiçek vs götürmelimiyim?

Benim eşimin annesi de çok tanışmak istedi, bende eşime çok tanışmak istiyorsa annen, buyurun evimize gelin benim annemde seni ve aileni tanısın dedim. İlk tanışma bizim evde oldu. Ben bu gibi durumlarda kız annelerinin 2. Planda kalmasından hazmetmiyorum.
Kafede buluşacağınız İçin herhangi bir hediye almanıza gerek yok sonuçta tarafsız bölgede buluşuyorsunuz.
Ayrıca evine çağırdı çok değer veriyor, kafede ağırlaması değer vermiyor gibi düşünme. Her eve davet edilen gelin adayı çok değer görseydi, gelin- kaynana problemi diye birşey olmazdı.

Çok haklısın bizde aynı durumdayız yani annesi tanışmak istedi ama ben ailelerin tanışması için daha erken diye düşündüm. O yüzden sadece ben bir cafede tanışacağım annesiyle.

Aynen cafede oldugu icin cicek sacma olur ev olsa daha samimi olurdu diye dusunuyorum ama bende ilk kez kocamin annesiyle restoranta tanismistik raki balik yapmistik

Ben de eşimi ailemle sahilde bir balık lokantasında akşam üstü yenilen bir yemekte tanistirmistim. Cok sıcak samimi bir sohbet almış başını gitmişti.Kac saat oturduk hatırlamıyorum bile...

E="1sadekahve, post: 64610490, member: 945543"]
İnsan ilk kez gördüğü kisi ile sohbet etmek ister. Yemek yerken sohbet edip o samimiyeti yakalamak bence cok zor. Bir yerden eti kesiyorum bir yerden konuşuyorum, çok abaniyor gibi gozukmeyim ,bilmem ne ,ay ustume sos akmasin derken salamazsin kendini.
Onemsenmek, onemsenmemek ayrımı bu kadar basit değil. Bence insanlardaki yerinizi buna göre belirlemeyin. Ama siz bilirsiniz tabii
[/QUOTE]

Bana göre et kesmek zor iş değil ama insan kendi değerini kendi yaratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…