• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın annesi ile ilk kez bir kafede tanışacağız. Giderken çiçek vs götürmelimiyim?

Kafede buluşmanın nesi garip anlamadım. Eşimde benim annemle kafede tanıştı, keza bende eşimin annesi ile kafede tanıştım. Bu değer verip vermeme ile alakalı değil, biz iki tarafında rahat edeceğini düşündük. Sonrasında zaten evlerine de davet edilirsiniz diye düşünüyorum.

Çiçek konusunda gayet ince düşünmüşşün ama ilk sefer için çokta gerekli değil gibi. Ben eli boş gitmiştim 😀

Ablamın sevgilisi ile de kafede tanışmıştık ailecek. Gelirken dışı çok güzel kadife-resimli bir kutuda çok lezzetli bir çikolata almıştı. Kutuyu annem sonradan dikiş kutusu olarak kullandı,hala evimizde:) bence böyle bir şey düşünebilirsin

Bazı arkadaşlar eve layık görmek vs cümleleri kurmuş . Bence ilk buluşmanın dışarda olması daha doğru çünkü ilk buluşmada bir orta yol seçilmiş yani eğer evlerine davet edilmiş olsaydınız deplasman da hissedecektiniz. Daha rahatsız edici bir ortam kapı çalacak biri gelecek yok öbür akraba yok şu yok bu. Çünkü ben yaşadım biliyorum. Çok rahatsızlık verici.sofra kurulacak sohbet edeceğiniz vakit yok yardım edeyim Faslı başlayacak hani ayıp olmasın hesabı. Yani cafede agirlaniyorsunuz diye asla kötü hissetmeyin. Kaynaktikfan sonra evlerine gitmeniz daha iyi olur.
Eli boş gitmeniz de bir beis yok ama büyükçe bir çiçek değil küçük zarif bişey götürmeniz de gayet hoş olur bence

Eve ne gider sahi🙄😂
Çiçek, pasta, ev hediyesi gibi gibi.
Resmi davette ki kv adayı resmidir, tatlı ya da çiçek hoş görülür.
İlk defa gidilen eve eli boş gidilmez hele hürmeten bir büyüğe gidiliyorsa hiçbir zaman boş gidilmemesi uygundur.
😂😂😂
İçimde 1930 doğumlu bir nine var...

Bir şey götürmeseniz olur çünkü ev sahibi-misafir ilişkisi olmayacak.
Neden eve davet etmediğini imalı bir şekilde yazanlara şaşırdım.
evde baba,çevrede komşulardan veya akrabadan çekinme olabilir erkek de olsa nikahsız her ilişkiye laf ediliyor malum. türkiyede çoğu erkek kız arkadaş konusunda babadan çekinir zaten belki ilişkinin daha başı ve sadece anneyle tanışmak istenmiş olunabilir.

Hiç bir şey götürme.

Kıyafet olarak çok hoş diz altı elbiseler var, yada pantalon gömlek giyebilirsiniz...

Özellikle kafe de uygun bulmuşlarsa ilk görüşmeyi hayatta bişey götürmeyin.

Back