Erkek arkadaşımın annesi evime geliyor!

Sonucu bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Bence birkaç gergin an dışında iyi geçmiş ama sana çektirecek tipler değiller kv adayı uzak bir ülkede görümce ise herşeye karışacak gibi durmuyor gölge etmesin yeter modunda kpde yersiz esprileri dışında zararsız geldi bana. Hediye getirmeler şık bir hareket olmuş da sende elin boş gitmeseydin iyiydi.
Evlenme teklifi gündemde mi yoksa yaptı mı

Yanlış şeyi alıntıladım şuan ama olsun cnm sen mutlu olduysan yemekte çok güzel kv adayın naif nazik birine benziyo görümce adayın ortama göre tepki veren sanırım erkek arkadaşına üzüldüm ama genel anlmada iyi geçmiş sorun yok gibi :)

günaydın:)
çok sevindim sizin adınıza.
bazen yaşamadan kafamizda kurduğumuz zorluklar ,olaylar ,kişiler
yaşandığında çok daha kolaydır.
eve gelmek isteyen kv adayına doğal olarak endişeyle yaklaştık.ne mutlu ki ummudugumuzdan çok daha nazik bir kadınmış.:))
umarım bundan sonraki gelişmeler hep güzel yönde olur.herşey gönlünüzce olsun dilerim.
erkek arkadaşınızıda takdir ettim.böyle düşünceli adamlar kolay bulunmuyor malum.:)
güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah devamında

En çok evde ağırlamamış olmana sevindim. Erkek arkadaşın düzgün bir insan neyse ki, ailesiyle çok sıkıntı yaşamış, eğer bir evlilik olursa aynılarını sana yaşatmamak için elinden geleni yapacaktır sanırım. Umarım mutlu olursunuz, damat adayımızı çok beğendim :)

Anne babaya gelince de ne demek gerek bilemiyorum. Artık oğlu onu annesi gibi görmüyor, iki taraf için de zor bir durum. Medeni insanlar belli ki, bunca şeyden sonra bile gerekli durumlarda yan yana durup durumu kurtarabiliyorlar. Bu çok güzel bir şey gerçekten de.

Kız kardeşinin gelmesi de çok iyi olmuş. En azından yalnız kalmamışsın. Hediyeler de ince düşünce örneği, en azından nazik insanlar belli ki. Abla konusundaysa bir görümcemiz daha oldu kk olarak hayırlı olsun :)

Zaten bir daha ne zaman karşılaşırsınız kim bilir. Çok sıkıntı yaratacaklarını düşünmüyorum. Geçmiş olsun.

Bekliyorum sabaha yorumunuzu heyecanla :)
Abla taktigin super boyle devam et bence :)

Babaya hic aldirma bazi insanlar patavatsiz oluyor ama kesinlikle kotu olduklari icin degil huylari boyle , zaten erkek arkadasinda farkinda oldugu icin sana hic sorun yasatacagini dusunmiyorum , aileler tanisacagi zaman da ailene onceden soylersin biraz patavatsiz duymazdan gelin diye..

Anne , hem uzuldum hem kizdim belli ki erkrk arkadasinda travma yaratmis ama kadin iliski kurmaya calisiyor , burada aslinda karari verecek olan se sin kuzum eger sevgilinin degismeyecegine , annesinden etkilenmeyecegine inaniyorsan anneyle gayet guzel bir iliskin olur cunku kadin pisman ve oglunu tekrar uzmek istemiyor
Ama burada okudugumuz erkekcikler gibi annem annem de derse bi sure sonra isin zorlasir , sevgilini en iyi sen taniyorsun
Ben genel olarak aileyi begendim , annenin de cok kibar ve gorgulu bir kadin oldugunu dusunuyorum , sevgilini etkisi almasina almazsq gayet guzel olur :)

Çok teşekkür ederim. İltifatlarınız için de ayrıca mahcup oldum, ne mutlu bana öyle bir izlenim bıraktıysam. :) Ben yine patavatsız gibi algıladım da babasını, kız kardeşim çok sinirlendi. Dönerken arabada "O nasıl laf ya ne sanıyor bizi ne kadar ayıp terbiyesiz saygısız" diye baya saydırdı. Galiba cidden çekeceğim var.

Ehehe bence de, erkek arkadaşımın doğum günü de yaklaşıyor güzel bir hediye şart oldu artık. İki kez düşünmeliyim. :) Ya biraz bana da öyle geldi biliyor musunuz, çünkü ne alaka yani gözümü arkada bırakmayacak falan sana yemek yapmamla mı anlayacaksın bunu? Evet muhtemelen 40 yılda bir görüşürüz böyle topluca ama ablasıyla durum biraz farklı olabilir. Erkek arkadaşım onunla kavga falan etse de genel olarak seviyor, ailede tek bağı olduğu kişi kardeşi ve babaannesi çünkü.

Rica ederim. :) Görümce karışacak bir tip aslında, sadece çevreye iyi kızı oynuyor. Alttan alttan doldurma olasılığı yüksek. Ama aynı taktiği ben de ona uygulayacağım, erkek arkadaşımın vs. yanında çok seviyor gibi gözüküp, ilgilenip, tek başınayken sallamayacağım. Hediye getirmeyi düşündüm ben de ama kararsız kaldım. Sırf anneye çiçek alsan babaya ne alınacak kız kardeşe ne alınacak gibi gibi o yüzden bir şey almadım, zaten annesi mahcup etti. Bir daha bir buluşma olursa elim boş gitmem. Evlenmek istediğini biliyorum bu durum net ama erkek arkadaşım okulu uzattı. Sanırım ciddi bir teklif için okulu bitirip iş bulmayı bekliyor. Zaten bu haldeyken bana evlilik teklifi etse ciddiye almam.

Evet galiba iyi geçti yani bir sinsilik durumu olmazsa. Umarım olmaz çok teşekkür ederim ilginize. :)

Erkek arkadaşım çok çırpındı cidden ya doğumgünü de yaklaşıyor iyi bir hediye almam ya da güzel bir yemeğe götürüp altta kalmamam lazım. Anne naif evet ama orada herkes ona karşı çok soğuktu, benim için bir araya geldikleri çok belliydi. Umarım dediğiniz gibi olur, iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim. :)

kardesiniz biraz daha fevri sanırım.. patavatsizlik bu hani sanmiyorum ki baska birsey ima etmeye çalışacağını. boyle insanlar espri yaptigini sanir, cok ustunde durmayin gereken yerde cevabını verin cok sacma olunca gülün geçin.
çekeceğiniz olduğunu düşünmüyorum,
erkek arkadasiniz buna izin verecek gibi degil, gerekirse hadlerini bildirir gibi. herkesin var işte kotu huylari siz anladigim kadariyla cok sık gorusmeyeceksiniz aileyle. bu yuzden kafaniza takmayin kucakliyorum hosca kalin.

Çok teşekkür ederim. :) Erkek arkadaşım umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz sonradan. Benim için oraya toplandıkları çok belliydi zaten, anneye herkes soğuk davrandı. Odak nokta ben ve kardeşimdik. O da beni biraz gergin hissettirdi, mülakata girmiş gibi hissettirdi ama olur o kadar. Umarım güzel olur sonrası, teşekkür ederim tekrar. :)

Ablaya başka taktik bulamadım. :) Babasının patavatsız olduğu konusunda erkek arkadaşım beni uyarmıştı zaten çok şaşırtmadı beni. Ama kardeşim çok sinirlendi, arabada baya saydırdı. Umarım ileride bu konuyla ilgili gerginlik olmaz. Anne çok naif evet ama herkes ona karşı soğuktu, erkek arkadaşım anneci değil babaanneci babaannesi büyüttüğü için. Babaannesinden biraz çekinir ama tanıştım babaannesiyle iyi bir kadın, beni sevmiş gibiydi. Annesinin bence sevgilimi etki altına alma şansı pek yok.

İlk buluşmada hediye götürmeniz anlamsız olurdu
Evine gitmiş olsaydınız belki bir çiçek olabilirdi.
Mahçupluk bir durum yok bana göre

Yani bir de o var, yine de anneye bir çiçek almayı düşünmüştüm ama bu sefer de zaten ailede sevilmeyen birine yalakalık yaptığım düşüncesiyle tepki çekebilirdim.

RİCA EDERİM CNM NE DEMEK :)

Olay burda erkekte bitiyor zaten erkek normal bir karakterse kimsenin etkisi altina girmez , ben anneci erkek tiplemesini sadece bdv de gordum mesela , benim cevremde hic boyle erkek yok , masal gibi geliyo burdakileri okuyunca

Abla zamanla duzelebilir , acikcasi bende ablayim eskiden bende baslarda gicik olabiliyodum kardesimin sevgililerine karsi , zaman icerisinde iliskiniz daha guzellesebilir ama simdilik mesafe iyidir , o sana nasil davraniyorsa sende o sekilde karsilik vermeye devam et :)

Bence baba gayet idare edilebilir , dedigim gibi aileni de uyarirsin bastan onlar da hazirlikli olirlar :)

Insallah coook mutlu olursunuz :)

Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Sevgiler.

yahu nasıl barıştınız taktik ver Astoria
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama beni de yemeğe al bir akşam o nasıl menü

Ehehe çok teşekkür ederim, kolay aslında ya siz eminim benden daha güzel, daha meşakkatli yemekler yapıyorsunuzdur. Nasıl barıştııık? Kız kardeşim girmiş araya, kız kardeşimle çok iyi anlaşıyorlar yani biz ayrıyken bile onlar görüşüyorlarmış. Erkek arkadaşım "Astoria'yla böyle olmasaydı keşke" falan deyince kız kardeşim de ara falan demiş. O da şimdi beni terslerse ederse falan deyince kız kardeşim bana yazdı "X seni arayacak çocuğa soğuk soğuk konuşma" diye. Aradı, konuştuk, yemeğe çıktık, hatalarımızdan bahsettik barıştık o şekilde. :)

ay sevindim ne kadar tatlı, birbirlerine değer veren insanların barışması beni heyecanlandırıyor. Mutlu ol hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…