Erkek arkadaşımın ailesiyle ilgili iyi demiyorlar

Bizim toplumumuzda pişmiş aşa su katmayalaım diye evlilik sürecinde herkese iyi derler. Eğer kötü dediyse bunca insan iş çığırından çıkmıştır. Dikkate almakta fayda var.
Evet sum kişiseldir ama o da o ailede büyüdü öfkelendiği zaman şiddete başvurmak, aldatmak gibi şeyleri doğal karşılıyor olabilir. Elbette size bunu şu an yansıtmaz ama ileride ne olacağını kimse bilemez.

Bakın şimdi. Asla yargılamak için söylemiyorum ama Dedesi ninesini aldatmış diye erkek arkadaşınız sizi aldatacak değil. Babam annemi aldattı ama ben eski eşimi aldatmadım. O beni aldattı
aileniz onun ailesini kötü diye yargılıyorsa sizin birlikte olduğunuzu duysalar herhalde kıyamet kopar mı? Erkek arkadaşınız kendi ailesi aşağılandığında sizin ailenizin karşısına geçip kızınız da benimle birlikte oldu der mi?

aile önemli ....elbette suç kişiseldir ama ailesi dirliksiz insanlarsa sizi de etkileyecektir. maalesef iki seven evlenmiyor aslında iki aile evleniyor gerek kendim gerekse etraftan tecrübelerimle bunu anlamış oldum

Bence arkasında duramayacağınız kararlar verdiğiniz için pişman olmalısınız evet. Sizin cinsel hayatınız sizi bağlar. Birlikte oldunuz diye evlenmek gibi bir mecburiyetiniz yok. Daha şimdiden utanmalara, akıl istemelere başladığınıza göre olgun bir karakter değilsiniz, zaten yaşınız da küçük. Evlilik için acele etmeyin derim. Aile önemli evet ama dedesi ninesini aldattıysa bunda çocuğun kabahati ne?

dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış.
Bu çok geçerli bi sebepmiş gerçekten evlenmemek için. Daha önce bundan daha mantıklı bi sebep duymamıştım

Ciddi olursak da şunları söylemek isterim. Yaşınız daha çok küçük bence nişanlanmak için biraz daha ölçüp tartardım ben yerinizde olsam. Ailesinin iyi ya da kötü olmasının ilişkinizi etkileyip etkilemeyeceği erkek arkadaşınızın nasıl biri olduğuna bağlı. O konuda en iyi tahmini siz yapabilirsiniz. Ama illa ailesi kötü kendi de kötü birine dönüşecek diye bir şart yok. Mesela ben anne babamda gördüğüm yanlışlardan ders çıkarmaya çalışıyorum devam ettirmek yerine. Son olarak da birlikte olduysanız oldunuz. Evlenmek zorunda değilsiniz. Ama başkasıyla evlenseniz de bunu sorun etmeyecek zihniyette birini bulun lütfen.

Oğlan için "çok sakin ,çok iyi" deseydin sen seviline bak ailesini cok kafana takma derdim ama sen öyle demiyosun... ayrıca da ben aile önemli diyenlerdenim ahlak dışı davranışları olan,kavga gürültüsü eksik olmayan aileyi kendime layık görüp soyadlarını almam

1. Siz evlenmek için çok gençsiniz. Biraz daha sevgilinizle zaman geçirmeniz gerekir. Kavga ettiğinizde nasıl tepkiler veriyor? Ayrılıklar nasıl geçiyor? Bu çocuğun yaşı kaç?
2.Onunla birlikte oldunuz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Bunu bir mecburiyet görüp, gerçekleri görmezden gelmeye meyil etmeyin.
3.Aile önemlidir. Fakat her anlatılana da inanılmaz. Siz ailesi ile tanışıp vakit geçirebilirsiniz. Kendiniz de tanıma fırsatı bulursunuz.
4. Dede ve nene olayı sizi hiçbir şekilde bağlamaz, ilgilendirmemeli, etkilememeli. Alakasız.
5.Tekrar tekrar söyleyeceğim evlilik kararı için yaş çok genç.

Valla dedesinin nenesini aldatması eş geçilebilir diyelim ki ama bu evlilik olursa sonu daha beter pişmanlık olur net. Birliktelik sizin içinizde bi yerlerde hep bi hata olarak kalsın bi doktora gidip diktirin. Sonra kendinize hayatınıza çeki düzen verin ve bu adamdan ayrılın. Bir kaç arkadaşım aile araştırmasında olumsuz çıkmasına rağmen seviyorum diyip evlendi ikisi de boşandı üstelik çok acı şeyler yaşadılar. Şimdi en sık söyledikleri cümle " herkes söylemişti ama ben dinlemedim"

Riskli bir durum, aile çok önemli. Bazen de aile etkisiz elaman olabiliyor.
Alimden zalim, zalimden alim de gelebiliyor dünyaya.

Ailesini iyice arastirip tanimak lazim. Aile ici siddet falan varsa evlilik dusunme. Birlikte oldun diye kendini mecbur hissetme

Huyunu suyunu biliyorsan bence tereddüt etme ama evlendiğinde maalesef aile de dahil oluyor hayatına .. o yüzden iyi düşün derim

Ben o armutun birkaç kilometre öteye düştüğünü hiç görmedim. İllaki dibine düşüyor.

dedesinin nenesini aldatmasından size ne, kime ne? 50 senelik olaydır bu bahsettiğin
aile içi şiddet varsa bu sizi ilgilendirir ama orasını da inşallah yaşayarak öğrenmezsin

Bence nişan evresini uzun tut davranışlarına dikkat et ona tamamen gözlemle ona göre karar ver

Bu aileler neden herkesi bir tutuyor anlamiyorum. Sevgilini en iyi sen tanırsın .Gözü dışarda mi şiddete meyilli mi bunlara dikkat et. Dedesi şöyleymiş nenesi böyleymiş falan bunlar bana abes geliyor. Kardeşimle bile aramda dünyalar kadar fark var.
Ama şiddet olayından kıllandım dikkat et.

Erkek arkadasın nasıl bi insan ?
Önemli olan bu
Onu bir araştırın bence

bir insan niye 23 yaşında evlilik düşünür ki? bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi? ben 29 yaşımda evlendim ama şimdiki aklım olsa ali koç , brad pitt , mehmet aslantuğ filan bile gelip istese 35 e kadar bekle derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…