Annesi ve ablaları hakkında sizin yanınızda atıp tutuyor ama hepiniz beraberken onlara yaranmaya çalışıyor muKavga sırasında birden sinirlenir bağırır kızar. Yarım saat sonra unutur özür diler. Böyleydi yani
Bakın şimdi. Asla yargılamak için söylemiyorum ama Dedesi ninesini aldatmış diye erkek arkadaşınız sizi aldatacak değil. Babam annemi aldattı ama ben eski eşimi aldatmadım. O beni aldattıMerhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Bu çok geçerli bi sebepmiş gerçekten evlenmemek için. Daha önce bundan daha mantıklı bi sebep duymamıştımdedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış.
1. Siz evlenmek için çok gençsiniz. Biraz daha sevgilinizle zaman geçirmeniz gerekir. Kavga ettiğinizde nasıl tepkiler veriyor? Ayrılıklar nasıl geçiyor? Bu çocuğun yaşı kaç?Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Valla dedesinin nenesini aldatması eş geçilebilir diyelim ki ama bu evlilik olursa sonu daha beter pişmanlık olur net. Birliktelik sizin içinizde bi yerlerde hep bi hata olarak kalsın bi doktora gidip diktirin. Sonra kendinize hayatınıza çeki düzen verin ve bu adamdan ayrılın. Bir kaç arkadaşım aile araştırmasında olumsuz çıkmasına rağmen seviyorum diyip evlendi ikisi de boşandı üstelik çok acı şeyler yaşadılar. Şimdi en sık söyledikleri cümle " herkes söylemişti ama ben dinlemedim"Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Yok hayır öyle yapmıyorAnnesi ve ablaları hakkında sizin yanınızda atıp tutuyor ama hepiniz beraberken onlara yaranmaya çalışıyor mu
Ben o armutun birkaç kilometre öteye düştüğünü hiç görmedim. İllaki dibine düşüyor.Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Dedesinden ninesinden size ne? Sevgiliniz nasil birisi, size nasil davranıyor önemli olan o.dedesi nenesini aldatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?