Merhabalar ben 8 senelik evliyim. Sorunlu bir evliligim var ama artık tak deme noktasındayim. Eşimle bitmek bilmeyen kavgalarımız var hergun her hafta mutlaka kavga edecek bir konu biliyoruz son olaylar ile ilgili de içimi dökmek istedim. Aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım (3 yıldır aynı yerde ve eşim de tanıyor oturup kalktığımız biri) dün sabah aradı arabasını sattı ev almak için otobüsü kaçırdım yoldan geçerken beni de alir misin diye bende tamam dedim. Eşim başladı vay efendim bir erkek seni nasıl bu kadar rahat arar neyle giderse gitsin diye. Ne diyeyim alamam mi diyeyim diyorum tanıdığın biri bak oturup kalktığın biri benden 10 15 yaş büyük biri kötü niyet sezsem almam diyorum benle sabah evden çıkarken baya tartıştı. Bende kendimi kötü hissettim baya ne yapabilirim ki diye. Neyse dün de kardeşimin tayin yeri belli oldu benim geldiğim ile geldi. Eşim kız kardeşimle anlaşamaz yani bi gördüğünde merhaba merhaba o kadar. Bende bi hayırlı olsun bari yaz dedim. Aynı yerde yaşayacağız sonuçta birbirinizi göreceksiniz. Yok iste ben hergun göremem her hafta birbirimizi mi görcez ben sevmem öyle sen gitsen de kızımı göndermem her hafta bizim bi aile düzenimiz var onun bozulmasına izin vermem. Baya esti yağdı ben iyice sinir oldum. Zaten ailemizden uzaktayız kardesim yanıma gelmiş niye böyle yapıyorsun kıza ne alıp veremediğin var diyorum. Kız kardeşim elbette haftada birkaç kez görebilirim o gelir biz gideriz flan diyorum. Ailemi de hiç aramaz zaten ama benim onun ailesini hep aramamı ister. Sen aramıyorsun ki ben niye arayayim der. Halbuki ben ailesiyle onlar konuşurken de olsun gider konuşurum. Arada kalmaktan da bıktım ailem eşimin huyunu biliyor zaten biz birkaç kez ayrılma noktasına geldik ama arada çocuk var şu bu diye barıştık ama hiç anlasamiyoruz sürekli böyle şeylerden kavga her şey ayrı sorun bizim evde iste sizlere içimi dökmek istedim.