Erkek arkadaşımın ailesiyle ilgili iyi demiyorlar

Ben decam etmezdim. Aike onemli. Burada kaynana gorumce dertleri okuyup duruyoruz, ciftler cok iyi ankassa da ucuncu kisiler rahat birakmayabiliyor. Kaldi ki o aile de yetisti ise o ailenin kulturunu almistir.
Beraber oldun diye evlenmek zorunda degilsin. Kendini bu sekilde hissedersen cikmaz bir yola girersin. Mutsuzluga imza etme. Senin gibi kizlarimiz cok sonradan cok mutlu yuvalar kuran. Beraber olmak seni baska biri yapmaz, eksiltmez, defolu yapmaz. Ana ben boyle bir aile ile mutlu olabilecegini dusunmuyorum.

bak aynı şekilde annemin de babamın da ailesi berbat insanlar içlerinde doğru duzgun 2 kişi çıkar toplam sulalede. ama çok mutlu bir ailemiz oldu bizim hep.

Beraber oldun diye evlenmek zorunda hissetme artık her şeyin çözümü var.Ailen muhafazakarsa operasyon yaptırabilirsin veya bunlara takılmayacak biriyle evlenirsin

Eşim çocukken babasından çok dayak yemiş, anneside aynı şekilde eşimde böyle bi ortamda büyümüş, üstelik kayınvalidemi aldatırmışta kayınpeder, bunlara hep şahit olmuş, biz 7 senedir evliyiz bi kere bile sesini yükseltmemiştir bana, yani aile öyle diye çocukta öyle olmaz, konu sahibi sevgilinizin size davranışları nasıl bağırıp çağırırmı sinirlimi, ailesine sizi ezdirirmi bunlara karar vericek olan sizsiniz

Birlikte oldun diye evlenmek zorunda deiilsin.Aile çok önemli .Aile kotu olursa evlatta aynı olur.Ailesinıyı olmayıp evladı mukemmel olsn 10 da 2 dir.Bana denk gelmedi.Beraber olduysanda oldun beraber oldun diye omrunu bırlestırmek zorunda deıldın

Kavga sırasında birden sinirlenir bağırır kızar. Yarım saat sonra unutur özür diler. Böyleydi yani
bu hafife alınacak bir şey değil.evet suç kişiseldir ama yetiştiği aileden almış bir şeyler belli.bir sinirlenme anında zaten oluyor ne oluyorsa sakinken kimse kimseye bir şey yapmıyo .dayak yiyip aman yarım saate unutur mu diyceksin?yaşın daha evlilik için küçük zaten acele etme.kimseyle de birlikte oldun diye evlenmek zorunda değilsin.ilişkiye girmekte de utanacak bir şey yok, reşit bireylerin cinsellik yaşaması kimseyi ilgilendirmez ve gayet doğal bir durumdur

Ailesinin yaptiklari yüzünden bir insana şans vermemek biraz acımasızlık değil mi ne yapsin yani ailesi öyleyse iyi olma şansı yok mu sanki? Aynı şekilde bir kadın açsa ninem dedemi aldattı diye benimle evlenmek istemiyor konusu adamı linç ederdiniz eminim. Bence bi tani iyice nişan falan olmadan anlarsın zaten zamanla.

Canim daha kucukusun...cok pisman olursun sonraa.hemen ayril..ailenin sozunden cikma..onlar senin mutsuz olmani istemez hic bi zman..bi bilfikleri vardir de ve guvenn onlara hep..emin ol annen senin mutlu olacagin bir evlilik yapmanii cok isticektir..ama..dedgim gibi ayril..birliktelik yasamassin..sadece bunun icin hayatini karartmaa..bunlar artikk onemli seler degill..bu hayatta..keske yasamasaydin tanimadan..ama dedigim gibi sadece bunun icin bir omur mutsuz olmaya degmezz..aileler cok onemli evlilikte..

Yasiniz cok kucuk daha tek soyleyecegim lutfen acele etmeyin. Neden hemen evlenmek istiyorsunuz once bi onu tartin.

İnanin o yastaki gozlem yetenegi, iliski tecrubesi, hayata bakis acisiyla bir sene sonrasi arasinda bile daglar kadar fark oluyor.

Birlikte olabilirsiniz bu vereceginiz kararda bi olcut olmamali. İlla ona mecbur degilsiniz onunuzde yasayacaginiz koca bir omur ve bu omrun her alanina etki edecek onemli bi karar var onunuzde. Genclik heyecanlarina kapilmayin ailenizi dinleyin. Sevgilinizi daha iyi tanimaya calisin.

Benim babamın babası da başka kadına aşık olmus, kendi karısına çok çektirmiş, bazen dovermis, el iyisiymis,çocuklarının başını okşamazmis.
Ama babam evine çok bağlı, ailesiyle çocuklarıyla iletişimi harika bir insan. Şiddeti geç kavga esnasında bagirmaz bile. Ailesi dışında ne bir arkadaşı ne bir komşusu ne de kardeşi akrabası. Kimse ile mesai saati dışında takılmaz,telefonla bile konuşmaz.
Annemin ailesi de zamanında istememiş ama geçen otuz yılda öğrendiler ki hayırlı damatmiş.
Benim oyum çocuğu gozlemenden yana.
Şahsen ben birine inanıyorsam yedi duvel kötü desin umrumda olmaz. İyiyse de kötüyse de benim hayatım,kendim yaşarim

Aile gerçekten ilişkiler icin önemli. Cocuklar ailelerini yansitir genelde. Ama tabi boyle olmayanlarda vardir belki sevgiliniz ailesini gorerek kendine feyzler alip dersler cikarmistir. Cok iyi aile de kurabilir.

Belli olmaz. İs es adayinizda biter. Ailesi bozuk diye kendisi de oyle olacak diye bir kural yok. Es adayiniz bugune kadar nasil bir insanmis,nerelerde ne ile mesgul olmus mesela okumus mu, aileden uzakta yasamis mi,ailesiyle iletisimi nasilmis bunlar cok cok onemli. Ailesi kotuyken kendisi bagimsiz olabilmis mi? Ama bir de su var,kim ister kavgaci bir aileye gelin gitmek? Ornek veriyorum esiniz harika bir insan olabilir lakin ,kpiniz ayyas,it ,kopuk,dayakci,kufurbaz ve rezil bir insan olsa utanirsiniz elbette.

Birlikte olduysan ne olmuş ki. Ayrıl gitsin. Sırf birlikte oldun diye ömrünü hiç mi edeceksin?

Bu kadar detaylı bilgiyi nasıl öğrendiniz ben evlenirken eşimi çalıştığı yere ve takıldığı ortama sorduk sadece bu bilgiler kimden geldi?

Bu kadar detaylı bilgiyi nasıl öğrendiniz ben evlenirken eşimi çalıştığı yere ve takıldığı ortama sorduk sadece bu bilgiler kimden geldi?
Dayımın polis arkadaşının arkadaşı onların komşusuymuş güya öyle dediler banada

Genelde bi aile araştırıldığı zaman kötü olsa bile çok ortaya çıkmaz kimse o topa girmez. Ama aile gerçekten kötüyse ve bi evlilik sözkonusuysa bazı kişilerin gönlü elvermez ve kötü olduğunu söylerler.Yani aile hakkında kötü birşeyler ortaya çıktıysa %90 bu doğrudur he kötü bir ailede yetişen bir erkek de kötümüdür büyük ihtimalle evet tabi ki kendini iyi yetiştirenlerde vardır ama işte o size denk gelirmi geldimi asıl mesele de bu.. Arkadaşınız artıları eksileri baz aldığınızda, bu riske girmeye değer birimi? Buna karar verecek olan sizsiniz
Bu kararı vermek için duygularınızı bir kenara koyup arkadaşınızı objektif bir biçimde iyice gözlemleyin yaptığı olumsuzluklara kendi kendinize kılıf uydurmayın olmaycak bir şeyi kendi kendinizi teselli ederek oldurmaya çalışmayın ayrılmanız gerekiyorsa cesur olun ve bir an önce ayrılın ki sonra daha çok üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…