Annem de aile içi şiddet görmüş kötü bir çocukluk geçirmiş ama mükemmel bir anne ve eş. Önemli olan eşinizin ailesine olan tutumu. Haklının yanında olması sizi ezdirmemesi. Şimdiye kadar nasıl davrandı size
bu hafife alınacak bir şey değil.evet suç kişiseldir ama yetiştiği aileden almış bir şeyler belli.bir sinirlenme anında zaten oluyor ne oluyorsa sakinken kimse kimseye bir şey yapmıyo .dayak yiyip aman yarım saate unutur mu diyceksin?yaşın daha evlilik için küçük zaten acele etme.kimseyle de birlikte oldun diye evlenmek zorunda değilsin.ilişkiye girmekte de utanacak bir şey yok, reşit bireylerin cinsellik yaşaması kimseyi ilgilendirmez ve gayet doğal bir durumdurKavga sırasında birden sinirlenir bağırır kızar. Yarım saat sonra unutur özür diler. Böyleydi yani
Aile gerçekten ilişkiler icin önemli. Cocuklar ailelerini yansitir genelde. Ama tabi boyle olmayanlarda vardir belki sevgiliniz ailesini gorerek kendine feyzler alip dersler cikarmistir. Cok iyi aile de kurabilir.Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Bu doğruysa bir değil bin kere düşün. Şiddet görüp de şiddet göstermeyenini görmedim duymadım şimdiye kadar.Aile içi şiddetleri varmış.
Birlikte olduysan ne olmuş ki. Ayrıl gitsin. Sırf birlikte oldun diye ömrünü hiç mi edeceksin?Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Bu kadar detaylı bilgiyi nasıl öğrendiniz ben evlenirken eşimi çalıştığı yere ve takıldığı ortama sorduk sadece bu bilgiler kimden geldi?Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Dayımın polis arkadaşının arkadaşı onların komşusuymuş güya öyle dediler banadaBu kadar detaylı bilgiyi nasıl öğrendiniz ben evlenirken eşimi çalıştığı yere ve takıldığı ortama sorduk sadece bu bilgiler kimden geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?