Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Evet çabuk sinirlenir. Ama yarım saat sonra unutur giderdi. Birden parlayanlardandı. Yok hayır bu zamana kadar bana vurmadı. Birkez ben kendisine vurmuştum. Birşey yapmamıştı bana susmuş oturmuştu. Eşya kırma huyu yok hiç görmedim yani.Aile içi şiddet varsa o da buna eğilimli olabilir. Davranışları nasıl? Çabuk kızar mi?eşya kırar mi?sana vurdu mu?
Kavga sırasında birden sinirlenir bağırır kızar. Yarım saat sonra unutur özür diler. Böyleydi yaniKavga sırasında size tutumu nasıl gerçek yüzü o zaman çıkar sevgisiz evde büyüyen sizede sevgi vermez aileciyse sizi anne ve ablalarına ezdirebilir
Annesinin ablasının nesi varmış?Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Her ne olursa olsun birakmalisinMerhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?