Erkek arkadaşımın ailesinde çıplaklık kavramı yok

Aile olayi biraz abartmis ama buradaki cogu insan da ciplakligi niye bu kadar tabu olarak goruyor, bu da abarti. Sahsen benim icin ayrilma nedeni olmazdi. Tutup da sizin aileniz gelince boyle davranacaklarini sanmiyorum. Birlikte yasayinca bazen sinirlar asilabiliyor. Ben de normalde evde rahat seyler giyerim, ama simdi oglum 4 yasinda, onun yuzunden daha usturuplu giyinmeye calisiyorum ama vallahi zorlaniyorum bu sicakta. Cocugumun tuvalet aparati da banyoda. Bazen ben banyodayken cisi kakasi geliyor. Mecburen giriyor yani, napayim. Buyuyunce olmaz tabi de, simdi gelip bana da sapikca igrenc vs yazmasin kimse.

Alman mi?

Kültürel farklılıklarınız varmış. Bizim ülkenin bazı adetleri de diğer milletlere saçma geliyordur. Rahatsız oluyorsanız bitirmeniz isabet olmuş ama sırf siz istiyorsunuz diye kaç yaşına gelmiş insan kültürel kodlarını görmezden gelecek değil. Tartışmaya gerek yokmuş bence.

Kesin iskandinavdir
Onlarda normal sana cinsel obje olarak değil normal.birey gibi bakıyorlar cinsiyetsiz
Senin nasıl kültürün varsa onlarinkide o zaten size uymadığı için ayrılmış siniz bukadar basit
Finlandiya İsveç normal böyle şeyler
Örneğin kurban kesmek size normal geliyor onlara ise barbarlık
Benim görümcem görevdeyken beraber arkadaşlar kız erkek komple çıplak saunaya giriyorlarmis yani bikini bile yok ve normal

Çok fazla yabancı arkadaşım oldu ensestine rastlamadim ama turkiyede kuzenleriyle evleniyorlar ben hiç yabancı görmedim kuzeniyle evlenen

Farkli kültürden geldiginiz icindir. Yani onlarda normal sana anormal geliyor.
Banada gelir. Birbirinize uymuyor iseniz zaten devam etmenin anlami yok.

Banada ilk iskandinav gibi geldi

bence hic igrenc vs diye dusunmeye gerek yok, onlar oyle ben de boyleyim ve bundan hoslanmadim deyip bitirin aklinizda ve kalbinizde. sizi ilgilendirmez, bence de normal degil ama boyle yapma diyemezsiniz koca adama. boyle birisiyle cocugumuz olsa cocugumuzun yaninda buna musaade edemem diyebilirim, bu hakkim var sadece. siz daha sevgililik asamasinda soguduysaniz gerisi dedikoduya giriyor. yaninda kalmak zorunlulugunuz da var madem hic kurcalayip konusmaya bile gerek yok.

Evleri insanat bahçesi gibi desenize. Yani yanlış anlamayın ama gözümde bu şekilde canlandı bir an. Fonda da "Homo sapiens ler bu şekilde dışkılar. Ikınırlar. Birbirlerini izlemezler ya da izlerler de çaktırmazlar... " gibi bir seslendirme. Ay ne desem bilemedim vallahi. Bu iş sizi özel hayatınızda zorlar. Olmaz bence ya.

Bir kaç ay önce Türkiye'de tanıdığım birinin sevgilisi( kadın annem yaşında ) bir video paylaşmış evime geleceklere duyurulur iş yerimde ve evimde tüm kapıları sokup çöpe attım ihtiyaçlarınızı ona göre giderin ve evime ış yerime bunları bilerek gelin diye midem bulanmisti kadını izlerken.

Bunun bir kültür olduğunu düşünmüyorum bu sapkınlık ve kültürümüş ozgurlukmus gibi gösterilmeye çalışıyor.

Hemen o evden ayrilsaniz keşke.

böyle bir olay en azından almanyada var
böyle bir akım varmış
ailecek hep birlikte duş alırlarmış filan
70ler 80lerde çok popülermiş
epey bi böyle aile varmış..zaten nude kamplar filan da çok popülermiş o zamanlar. kamplar hala var. ama aile fazla yok diye biliyorum.

buradaki erkek 90lar bebesidir sanıyorum hala süren aileler de var demek ki - o erkeğin anne babası 70lerde öyle yetişti kendileri de 90 nesli çocuklarını aynı şekil yetiştirmiş, devam ettirmiş gibi düşünebiliriz.

lütfen şaka olsun

Düzeltmeye çalisirsan çok basin agirir. Duzeltemezsin bile bu yastan sonra.
Ilerde çocuklarnida boyle seye alistirmaya calisirlar.

Ne kadar değişik dertler var. Yanlış anlamayın asla küçümsemiyorum. Aksine bana da çok abes geldi bu durum. Böyle bir aileye uyum sağlayamassınız diye düşünüyorum

Topluluk içinde yapmıyorsa, kimseye de zararı yoksa karisamazdim. Rahatsız olunur elbet ama ne bileyim. Onlar için sorun olmuyormuş baksana. Biz de onlara fazla muhafazakar geliyoruzdur.
Yabancı erkek arkadaşıma, bakire olduğumuzu herkes görsün diye belimize kırmızı kurdele bağlıyorlar dediğimde çocuk neye uğradığını şaşırmıştı.

Nedense bana bi afrika ulkesi gibi geldi
Bu siyahi olanlar tarafi diyeyim
Cok asiri rahatlar ciplaklik onlara gore cok dogal bise ondan dolayi oyle dusundum

Oha

Çok haklısın hiç de normal değil. Çöpü kültürde de normal değil. Bunlar bunu doğal sayıyorsa da garip. Bir grup vardı doğadan geldik çıplak gezeriz diyen o akşıma geldi. Sağşıklı değil.

Düşünsenize duş alıyorsunuz kayınbabanız gelip tuvaleti kullanıyor.
Ya da siz tuvalete gittiğinizde kayınbabanızı duş alırken görüyorsunuz

Ne hikmetse ensest ve akraba evlilikleri çıplaklığın doğal olduğu kültürlerde değil de bizimki gibi tabu olan ülkelerde yaygın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…