Erkek arkadaşımın ailesinde çıplaklık kavramı yok

İtalya. Ben de aynı şekilde anne babamı görmektense arkadaşımı görmeyi daha normal buluyorum mesela illa göreceksem.
Ben de Kanada'da yaşıyorum. Burada dededen İtalyan göçmen jenerasyonları var ama asla böyle değiller aile içinde hatta Türklerle birebir aynı herşeyleri. Gençler yırtık kot büyüklerinin yanında giyemezler bile. Anlattığınıza çok şaşırdım hatta. Burada Fransız bölgesi var onlardad Fransızlardada asla böyle bir durum yok. İtalya geneli mi böyle yoksa o aileye mi ait peki erkek arkadaşınızın bu durumu?

Böyle sporcu kamplari falan. Duşlarında perde vs olmazmış öyle yerlerin
Bizde de spor tesislerinde duşlarda kapı veya perde yok. Banyo yapmak da yasak. Sadece hızlıca arınma için kullanılıyor.

Ayy herkesin iğrenç iy diye baktigi şu olay beni fazla rahatsız etmedi.

Biz kalabalık bir aileydik.
6 kardeş, birinin cocugu, babaanne, anne, baba. Tam 10 mevcut yaşadığımız uzun bir dönem vardı.
Evde aynı saatler okula ve ise gidenlerin hazırlanma süreci çakışır, bazen duş wc krizi yaşanırdı. Giren kapiyi kilitler, disardaki cabuk gec kaldim diye taciz eder. İçerde bir şeyi kalan, acil alması gereken olur. Bu gibi durumlarda kapiyi acar, küfür savurulur, tabi birbirine bakmadan alelacele çıkılırdı.

Bu bizim normalimiz değildi elbette mecburi normalimizdi.

Belki bu sebeple cok itici bulmadım.
Adamın dik duruşunu ise çok sevdim :)

Senin için denerim, dikkat ederim ama fikrim değişmez diyor helal olsun.
Aradığım dürüstlük.

Çok farklı kültürler varmış. Yurt dışına hiç gitmedim için bende bilmiyordum böyle kültürleri. Fakat kk yurt dışına gitmiş yada yurt dışında yaşayan arkadaşların sayesinde öğreniyorum. Böyle bir durumda ben ne yapardım diye düşünüyorum da Değiştirmeye çalışmazdım çünkü çıplaklık adam için gayet normal bir durum o şekilde görmüş öyle büyümüş. Kabullenmez ayrılırdım. Tekrar yabancı biriyle birlikte olacaksam baştan sorardım kültürlerini çıplaklık vb onlarda normalse baştan istemezdim

benzer bi duruma bende şahit oldum spada çalışırken anne baba damat kız kardeş çırılçıplak girdiler hamama peştamal attılar o an çok şaşırdık anlatamam

Bence bu konuyu reddit e yazın, daha çeşitli fikirler ve bakış açıları edinebilirsiniz. Ben rahatsız olmanızı anlıyorum, ben de rahatsız olurdum ama ayrılık sebebi olarak da görmezdim, mahremiyet algısı sonradan da edinilebilir bir şey ve partneriniz sizin için bir şeyleri denemeye açık ve kendini ifade edebilen biri gibi duruyor dediklerinize bakılırsa.

bende buna değinecektim
konu sahibi hadi alıştınız sindirdiniz diyelim
ileride çocuğunuz olunca da bu durum böyle devam edecek

düşünüyorum da kayınpederi wc yaparken göreceğim kapıyı kapatmayacak vs

bence çok itici. ama bu adam da bu aile de değişmez yani ayrılmakla mantıklı bişey yapmışsın
wc kapısını kapatmamak demek o kokunun da yayılması anlamına geliyor. bu ne kadar sağlıklı ki ?

Tövbe tövbe daha önce hiç duymadığım seyler..ilkel afrika kabilesi bile böyle değildir galiba..keske annesine de sorsaydınız doğru mu diye..adam kafasında mı kuruyor acaba..herturlu yaşanmaz o insanla..

Nude takılma işi genelde Kuzey ülkelerinde var, o da sauna ve plaj tarzı yerlerde. Genelde çıplaklık o kadar tabu değil, 2 kardeşi birlikte yıkayan banyo yaptıran insanlar tanıyorum bana kalsa manyaklık onlara kalsa sudan tasarruf Bana kalsa manyaklık, bir şort giymek bu kadar zor olmamalı. Birde nudeluk severler genelde ısrarcı oluyorlar, yani bir şort giysen ne olur desen de yok ille böyle takılcam böyle seviyorum diyorlar neyse ... Allah akıl fikir versin.

KOnuya geleyim İtalyda aöyle nudeluk mudeluk yok, kültürlerinde yok. Aynen Türkiye gibi bir yer kültürel olarak. Tuvalet kapısı açık takılmak hiçbir kültürde yok zaten, onun bunun kakasını görmek manyaklık. Kısacası bu insanlar manyak kaçabildiğinde kaç. O KV KP evine geldiğinde kakişlerini görmek istemiyorsan kaçmalısın

Her şeye tamam da kokuyu ne yapıyorlar

Aynı fikirdeyim ya ahlakı geçtim hijyenik de değil kapının açık olması.

adam yabancı mı

Evet, en başta belirtmiştim.

Bugün buranın kadınlar kulübü gibi bir forumuna yazacağım daha geniş bir ortamda fikir alabilmek için. Alacağım cevapların biraz daha uzlaşmacı ve ne var bunda şeklinde olacağını düşünüyorum. Teşekkürler fikriniz için. Belki Reddit’e de yazabilirim.

Fransada 80 yasinda kadin halka acik plaja cirilciplak gelip dibimize oturdu. Fransizlar gayet rahat bence.

Evet, haklısınız ben de havuzuna da gittim denizine de gittim kaplıcasını da gördüm. En fazla denizde bikini üstü çıkarıp güneşlenene rastladım çıplaklık anlamında. O nedenle kültürel olmadığını düşünüyorum ben de bu konuda.

Sort giysen ne olur demek ona dayatma gibi geliyo cunku. O sana sen de komple soyunsan ne olur demiyo mesela aslinda burda israr eden sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…