Erkek arkadaşımın ailesi bana mı tuhaf geliyor?

Bende kp sevmem bide uvey kaynana var,nasil katlanilir akil verirmisiniz siz ne yapiyosunuz

Canim seni çok iyi anliyorum. Çunki benim eşimin ailesi degilde akrabalari biraz davranislarini ve konusmalarini bilmeyen insanlar. Hatta hatirliyorum nişanimda onlar bize geldiklerinse ben de akrabalarim da şok gecirdik. Kilik kiyafet olsun aniden yerli yersiz gulmeleri olsun. Resmen gorgusuzluk. Kiyafete soz demem imkansizlikdan degildi giydikleri sirf sanki nerede nasil davranmasini bilmemekden. Resmen sport pantalon giymişdi biri. Birinin yuzunde makyaj yok, bakim yok. Saçlarina tarak surduklerinden bile şupeliydim. Misafir odasinda kadinlarin her ota her b*ka gulduklerini gorunce aglamak istedim resmen. Zaten kulagima da geliyordu bizimkilerden laflar. Akşamina depresyona girdim. Eşim de ordaki durumdan cok kotu hissettiğimi anladi. Gece 'lutfen kimseyi dinleme, biz bize yeteriz' gibi cumleler kurdu. Ve evet kimseyi dinlemedim ve dunyanin ennnn muhtesem insaniyla evlendim. Eşim kendisini o kadar çok sevdirdiki artik bizim ilişkimiz kiskanilir duruma geldi. Eşim herkes tarafindan sevildi. Saygi duyuluyor. Hatta bizde baska sorunlarda vardi. Esimin kardesleri özurlu. Biri vefat etti biri çok şukur hayatta. Iste ona da laf ettiler bizimkiler. Ben ama kimseyi dinlemedim. Şu an onun akrabalarinin sicakligini, benimkilerin kiskançligini gorunce onunkiler daha iyi geliyor gozume. Demem oki sevdigin insan dogru insansa gerisini boş ver canim. Bu hayat iki kişi arasinda olucak tabi anne baba da çok onemli. Ama malesef kimseyo bu yaşdan sonra degisemeyiz. Yinede evlendikde kendi agirbaşli tavirlarinla, yerli yerinse konuşmanla onlara ders verirsin. Bakarsin değisirler

İnşallah büyük bir sorun olmaz da ama olursa yazacağım mutlaka konu kv kp oluca baya yorum geldi

Sevgiliyken her tatil fırsatında Avrupa-ABD gezen eşim evlendikten sonra ‘tatillerde ailemle vakit geçirmek istiyorum artık galiba... yaşlanıyorlar üzülüyorum’ dedi. onu gönderip kendim gezicem mecbur

Söylediğiniz gibi benimde erkek arkadaşımdan yana bir sorunum yok.Fazla akrabaları yok aileler olacak bizim istemede sadece.Umarım herşey düzgün gider de sorun yaşamayız.Sizin adınıza da sevindim

Söylediğiniz gibi benimde erkek arkadaşımdan yana bir sorunum yok.Fazla akrabaları yok aileler olacak bizim istemede sadece.Umarım herşey düzgün gider de sorun yaşamayız.Sizin adınıza da sevindim
Tesekkur ederim. Bu konuda erkek arkadaşinin uzerine çok iş dusuyor. Hic olmazsa misafirlikde uzanmamasini soyleye bilir. Geri kalan hersey hallolur. Ablamin kp de misagir gider gitmez acikdim ne var yemeğe der mesela)) huy işte. Mutlu olun InsaAllah. Herseyi boş ver.

Erkek arkadaşınız tasvip etmiyorum dediği şeyleri evlenince tam tersi olacak sence senin ailen ve sen o aileye kendini yakıştırıyormusun.. Senin yanında nasıllarsa evlenincede öyle oalacklar ailenin yanında bile uzanır rahat tavırlar sergiler aman diyim oğlu çok iyi ama ailesi deme aile önemli canım.. Yarın birgün çocuğun olduğunda daha çok sık görüşmek zorunda kalacaksınız aileniz siz taşıyabilirim böyle bir aileyi dersen tercih senin

Ah kuzum yaa sen isteme nişan diyorsun bunun birde kınası düğünü alışverişi var eşyası var Ozaman daha iyi anlarsın

Tamam ailesinden uzak , o da tuhaf buluyor vs. Hadi nişanı düğünü bir şekilde hallettiniz, bunun bayramları tatilleri var. Ailesi kalkıp yanınıza gelecek kalmaya. Bu sorunları sürekli yaşayacaksınız. Evlendikten sonra size sürpriz olmasın yani.

Bende kp sevmem bide uvey kaynana var,nasil katlanilir akil verirmisiniz siz ne yapiyosunuz
Uvey kaynana bende de olacak yakinda. Hic bir sey yapmiyorum esasen,oyle bir durusum var ki yaklasamiyorlar. Ha katlanmak derseniz de arada goruyorum. Uvey kaynanayi esim istemedigi icin evimize gelemeyecek olmalari en buyuk avantajim

Sevgiliyken her tatil fırsatında Avrupa-ABD gezen eşim evlendikten sonra ‘tatillerde ailemle vakit geçirmek istiyorum artık galiba... yaşlanıyorlar üzülüyorum’ dedi. onu gönderip kendim gezicem mecbur
Bence esiniz yaslaniyor farkinda degil
Aynen bence de dogru karar. Keske su adamlar ailelerine gitse de bizler de keyfimize baksak

Geldikleri zaman kalacak bi evleri var gelir orda kalır giderler .Bir de torun,cocuk pek umursamazlar özledim diye düşkün değilller yani bi değişim
Bu mesajınızı okuyunca istemsizce kendi kendime dedim ki "ohoo konu sahibi ciddi ciddi hayal aleminde yaşıyo, geçmiş olsun".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…