• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesi bana mı tuhaf geliyor?

Zaten eş ailesiyle sadece istemede görüşülmüyor benim bildiğim
Doğumu var torun özlemesi var sizi görelim istedik gezmesi filan var
Hele uzak şehirde daha kötü ya sen gidip kalıyorsun ya onlar gelip kalıyor ama mutlaka bir tüm günü beraber geçirme olayı oluyor
Aynı şehirde yine 1 2 saat takılıp dönüyor insan evine
Geldikleri zaman kalacak bi evleri var gelir orda kalır giderler .Bir de torun,cocuk pek umursamazlar özledim diye düşkün değilller yani bi değişim

Yani evet kavga tartışma yok oda ailesine mesafeliydi tanıdığım zamandan beri.Bende öyle davranıyorum şuan da.Ama isteme olayları ailesiz de olmuyor o aşamalar da nasıl olacak diye sıkıntı yaptık kendimize
Aileni önden uyaracaksın. Özellikle ayrı olacağını ve erkek arkadaşının sana asla müdahale ettirmeyeceğini belirt. Sonra biraz patavatsızlar diye söyle annene. Kadın cahil patır putur konuşuyor sen güzelce konuş ortalığı boş sanmasın dersin annene. O zaten babaya söyler. Gerisini hallederler. Yalnız çok paragöz, istemede herşeyi konuşsun anne baba.

Geldikleri zaman kalacak bi evleri var gelir orda kalır giderler .Bir de torun,cocuk pek umursamazlar özledim diye düşkün değilller yani bi değişim
Çok iyimsersiniz valla git gide hoşuma gitmeye başladı 😂

Bir tane doğurunca kayınaileyle görüntülü sohbet seansları açılıyor mesela aklıma gelen örneklerden biri 😬

Aileni önden uyaracaksın. Özellikle ayrı olacağını ve erkek arkadaşının sana asla müdahale ettirmeyeceğini belirt. Sonra biraz patavatsızlar diye söyle annene. Kadın cahil patır putur konuşuyor sen güzelce konuş ortalığı boş sanmasın dersin annene. O zaten babaya söyler. Gerisini hallederler. Yalnız çok paragöz, istemede herşeyi konuşsun anne baba.
Annemle bu şekilde konuşurum da maddi olarak bir beklentim yok onlardan

Çok iyimsersiniz valla git gide hoşuma gitmeye başladı 😂

Bir tane doğurunca kayınaileyle görüntülü sohbet seansları açılıyor mesela aklıma gelen örneklerden biri 😬
Diğer torunlarından biliyorum da inanın düşkün değiller öyle.Elbette ara sıra ararlar konuşurlar da görüntülü arayalım diye akıllarına gelmez

Ah cnm keşke dediğin gibi olsa... Ama o her zaman öyle olmuyor. İnşallah dediğin gibi olur ama sen her ihtimale karşı minimize et tüm görüşmeleri. Başın ağrımaz!

Diğer torunlarından biliyorum da inanın düşkün değiller öyle.Elbette ara sıra ararlar konuşurlar da görüntülü arayalım diye akıllarına gelmez
Tek sorunlu karşılaşmanın istemede olacağı fikrinde ısrarcısınız yani. 😂
Bunu bir de evlenince konuşalım.
Umarım sizin dediğiniz gibi ilerler
Bu sebepten vazgeçilmez zaten de sadece temkinli olursun
Ama evlenince nolur yazın buraya sormak istiyorum tek tek o oldu mu bu oldu mu diye 😬

Genetik diye bir faktör var. Bununla beraber evlendikten sonra artık o senin kocan olacak ve rol model aldığı kişi kimse onun kimliğine bürünecek. Çoğu kadının sevgilim evlendikten sonra değişti şikayetini açıklaması aslında bu. Sevgilinle de kendi ailenle de açıkça konuş. Ve çok gerekli olmadığı sürece hatta hayati olmadığı sürece o insanlarla görüşme.

Genetik diye bir faktör var. Bununla beraber evlendikten sonra artık o senin kocan olacak ve rol model aldığı kişi kimse onun kimliğine bürünecek. Çoğu kadının sevgilim evlendikten sonra değişti şikayetini açıklaması aslında bu. Sevgilinle de kendi ailenle de açıkça konuş. Ve çok gerekli olmadığı sürece hatta hayati olmadığı sürece o insanlarla görüşme.
Sevgilimle konuştuk da ailem de konuşmadım henuz inşallah sorunsuz hallolur herşey

Back