- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Quennhazel
Oyy farklı şehir demek uzun süreli yatı demek. Korkulu rüyamçoğu kişi böyle yazmış.Umarım olmaz zaten farklı bir şehir de yaşıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy farklı şehir demek uzun süreli yatı demek. Korkulu rüyamçoğu kişi böyle yazmış.Umarım olmaz zaten farklı bir şehir de yaşıyorlar
Geldikleri zaman kalacak bi evleri var gelir orda kalır giderler .Bir de torun,cocuk pek umursamazlar özledim diye düşkün değilller yani bi değişimZaten eş ailesiyle sadece istemede görüşülmüyor benim bildiğim
Doğumu var torun özlemesi var sizi görelim istedik gezmesi filan var
Hele uzak şehirde daha kötü ya sen gidip kalıyorsun ya onlar gelip kalıyor ama mutlaka bir tüm günü beraber geçirme olayı oluyor
Aynı şehirde yine 1 2 saat takılıp dönüyor insan evine
Aileni önden uyaracaksın. Özellikle ayrı olacağını ve erkek arkadaşının sana asla müdahale ettirmeyeceğini belirt. Sonra biraz patavatsızlar diye söyle annene. Kadın cahil patır putur konuşuyor sen güzelce konuş ortalığı boş sanmasın dersin annene. O zaten babaya söyler. Gerisini hallederler. Yalnız çok paragöz, istemede herşeyi konuşsun anne baba.Yani evet kavga tartışma yok oda ailesine mesafeliydi tanıdığım zamandan beri.Bende öyle davranıyorum şuan da.Ama isteme olayları ailesiz de olmuyor o aşamalar da nasıl olacak diye sıkıntı yaptık kendimize
Ya çok gülüyorum şöyle diyim bizim yaşayacağımız şehir de bi evleri var gelir orda kalır giderlerOyy farklı şehir demek uzun süreli yatı demek. Korkulu rüyam
Çok iyimsersiniz valla git gide hoşuma gitmeye başladıGeldikleri zaman kalacak bi evleri var gelir orda kalır giderler .Bir de torun,cocuk pek umursamazlar özledim diye düşkün değilller yani bi değişim
Annemle bu şekilde konuşurum da maddi olarak bir beklentim yok onlardanAileni önden uyaracaksın. Özellikle ayrı olacağını ve erkek arkadaşının sana asla müdahale ettirmeyeceğini belirt. Sonra biraz patavatsızlar diye söyle annene. Kadın cahil patır putur konuşuyor sen güzelce konuş ortalığı boş sanmasın dersin annene. O zaten babaya söyler. Gerisini hallederler. Yalnız çok paragöz, istemede herşeyi konuşsun anne baba.
Tamam kız tamam evlenYa çok gülüyorum şöyle diyim bizim yaşayacağımız şehir de bi evleri var gelir orda kalır giderler
Ya çok gülüyorum şöyle diyim bizim yaşayacağımız şehir de bi evleri var gelir orda kalır giderler
Diğer torunlarından biliyorum da inanın düşkün değiller öyle.Elbette ara sıra ararlar konuşurlar da görüntülü arayalım diye akıllarına gelmezÇok iyimsersiniz valla git gide hoşuma gitmeye başladı
Bir tane doğurunca kayınaileyle görüntülü sohbet seansları açılıyor mesela aklıma gelen örneklerden biri
Ah cnm keşke dediğin gibi olsa... Ama o her zaman öyle olmuyor. İnşallah dediğin gibi olur ama sen her ihtimale karşı minimize et tüm görüşmeleri. Başın ağrımaz!Geldikleri zaman kalacak bi evleri var gelir orda kalır giderler .Bir de torun,cocuk pek umursamazlar özledim diye düşkün değilller yani bi değişim
Çok doğru söylüyosunuz şuan da öyle yapıyorum ve ilerde de bu mesafemi koruyacağımAh cnm keşke dediğin gibi olsa... Ama o her zaman öyle olmuyor. İnşallah dediğin gibi olur ama sen her ihtimale karşı minimize et tüm görüşmeleri. Başın ağrımaz!
Hangimiz iyimser degildik kiÇok iyimsersiniz valla git gide hoşuma gitmeye başladı
Bir tane doğurunca kayınaileyle görüntülü sohbet seansları açılıyor mesela aklıma gelen örneklerden biri
Ya erkek arkadaşımdan hiç bir şekilde şikayetim yok çok şükür.Herşey de dört dörtlük olmuyor napalım idare edeceğiz bir şekildeTamam kız tamam evlen
Tek sorunlu karşılaşmanın istemede olacağı fikrinde ısrarcısınız yani.Diğer torunlarından biliyorum da inanın düşkün değiller öyle.Elbette ara sıra ararlar konuşurlar da görüntülü arayalım diye akıllarına gelmez
Ileride de mustakbel esiniz biz bi aileyiz bak anneme babama seni nasil da benimsediler yabanci gormuyorlar ama sen onlara soguksun diyecek yaz bunuÇok doğru söylüyosunuz şuan da öyle yapıyorum ve ilerde de bu mesafemi koruyacağım
Ben olmadım sanırım ondan henüz başıma bir şey gelmedi ama gardım hep alınmış durumdadır benim belki çekiniyorlardırHangimiz iyimser degildik ki
Sevgilimle konuştuk da ailem de konuşmadım henuz inşallah sorunsuz hallolur herşeyGenetik diye bir faktör var. Bununla beraber evlendikten sonra artık o senin kocan olacak ve rol model aldığı kişi kimse onun kimliğine bürünecek. Çoğu kadının sevgilim evlendikten sonra değişti şikayetini açıklaması aslında bu. Sevgilinle de kendi ailenle de açıkça konuş. Ve çok gerekli olmadığı sürece hatta hayati olmadığı sürece o insanlarla görüşme.
Yok cnm ya oda farkında herşeyin bizim kafamıza taktığımız şeyler yazdığım türden sorunlar işte inşallah hallederiz sorun çıkmadanIleride de mustakbel esiniz biz bi aileyiz bak anneme babama seni nasil da benimsediler yabanci gormuyorlar ama sen onlara soguksun diyecek yaz bunu
Hadi insallah ne diyelim hayırlısıYok cnm ya oda farkında herşeyin bizim kafamıza taktığımız şeyler yazdığım türden sorunlar işte inşallah hallederiz sorun çıkmadan