- 20 Ekim 2020
- 103
- 33
- 13
- 34
- Konu Sahibi Quennhazel
Okuduğum: bla bla filan filan filan filan filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 sene oldu bizim aramızda bi problem yok ve kendisi de farkında bu durumun.Başlarda söylerdi ben şikayet etme ailen yine de filan derdim ama gördükçe hak vermeye başladım bendeEvlenince ailesi kıymetli olur iyi düşünüp acele etmeden karar vermek daha mantıklı.. En başından konuş anlaş yoksa çok çekersin.
Onlara normal geliyor demekki. Hasta bile olsa başka yere geçip uzanılmalı bence. Belliki aile uzakta. Arkadaşın ailesinin farkında ve belli onlar adına çekiniyor. Bence sende takılma ailesine. Mutlu olacaksan hiç üzme kendinide onuda. Ailesi değişmicek çünküMerhaba hanımlar
Kafamı kurcalayan erkek arkadaşımın ailesinin bazı davranışları var.Çevremde böyle görmediğimden mi bana tuhaf geliyor bilemediğim için sizlere yazayım dedim.Bayramlarda vs birkaç kez görüştük ve bana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanlar gibi geldi.Mesela biraz oturduktan sonra babası geçti koltuğa uzandı.Rahatsızlığı yok yaşlı filan değil keyiften uzandı.Konuşma tarzı filan olgun değil çocukça espriler filan yapıyor.Annesinin de gereksiz yerlerde laf söylemeleri var.Daha düğünden vs den konuşmamışken bir defasında artık herşeyi gençler kendi alıyor filan dedi yani biz karışmayız alacağınıza evlenirken vs demek istiyor.Bu da hoşuma gitmedi böyle bir laf etmesinin hiç gereği yoktu o sırada.Bir de mesela erkek arkadaşım tek yaşıyor annesi memleketten birşeyler gönderir en ufak şeyin bile parasını ister.Bu da cok garibime gidiyor.Çocukları başka şehir de oturan tanıdıklarımız özellikle kışlık hazırlıkları fazla yapar ki onlara da göndereyim yesinler diye para filan almadan.Tabi ki birşey göndermek zorunda değil fakat gönderdiği en ufak şeyin parasını istemesi bana samimi gelmiyor.Durumları da iyi bu arada yokluktan filan değil istemesi yokluktan olsa tabiki normal karşılarım.Garip garip paylaşımlar yapıyor ergen gibi fan sayfalarında geziyor sanal platformlarda.Gerekli gereksiz kardeşime bana msj gönderiyorlar oradan.Ne bileyim bi tuhaflar işte.Erkek arkadaşım ise tam aksi çok olgun nerde nasıl davranması gerektiğini bilen çok iyi anlaştığım birisi.O da onların bazı hareketleri doğru bulmuyor anlattığım gibi.En başlarda da çekincesi vardı ailesi istemeye gelince nasıl davranacaklar ne olacak filan diye bende neden çekindiğini anladım ailesini gördükçe.Yanlış anlamazsınız inşallah doğru anlatabilmişimdir sizlere.Sizce normal mi böyle olmaları? İstemeye geldikleri gün nasıl davranacaklar ailem ne düşünecek kafama takılıp duruyor
Evet aynen öyle. Bakarsın ailesiyle alakası yok görüşmüyor sallamıyor ama evlenince birden ailesi en değerli olur. Tabi ki onlar ailesi değer versin ama sevgiliyken tam tersi gibi davranıyorlarKomik ama gercekten
Erkekler de genelde evlenmeden once ailelerini sallamazlar
Ama evlenince de yanlarindan ayrilmazlar garip bir sekilde
Ona gore dusunmek lazim. Ne kadar seyrek de olsa siz de goreceksiniz sonucta hepsini
Ben kpimden hic hoslanmam,binde bir de olsa evimize gelir. Katlanmak gerekiyor iste ara sira
Bu onların karakterinden ötürü bizlik birşey olmadı aslındaYani kişisel algılayamayın ama korunamamış işte.
Sosyal medyadan size ve kardeşinize tuhaf mesajlar atıyorlarmış dediğinize göre.
Bu mesafeli bir ilişki değil bana göre.
Size katılıyorum ne kadar ailemize benzemiyoruz desek de eleştirsek de yeri geliyor kapıyoruz huyundan suyundan. Hiç benzememek söz konusu bile değil.
Mesela benim kardeşim babamı eleştiriyor bazı konularda ama bakıyorum o kadar benziyor ki çoğu davranışı babama. Yani hiç benzememek bambaşka insan olmak ütopya gibi geliyor bana
E tanışınca mesaj da atıyorlar arıyorlar da öyle yerli yersiz demek istiyorumBu onların karakterinden ötürü bizlik birşey olmadı aslında
Evet öyle sadece kafamıza takılan isteme günü vs işteOnlara normal geliyor demekki. Hasta bile olsa başka yere geçip uzanılmalı bence. Belliki aile uzakta. Arkadaşın ailesinin farkında ve belli onlar adına çekiniyor. Bence sende takılma ailesine. Mutlu olacaksan hiç üzme kendinide onuda. Ailesi değişmicek çünkü
Erkek arkadasinda o aileden biri ve onlar gibi ve eninde sonunda her erkek babasina donusuyor.O dogru bulmadigi hareketleri yeri gelecek sana savunacak emin olabilirsinMerhaba hanımlar
Kafamı kurcalayan erkek arkadaşımın ailesinin bazı davranışları var.Çevremde böyle görmediğimden mi bana tuhaf geliyor bilemediğim için sizlere yazayım dedim.Bayramlarda vs birkaç kez görüştük ve bana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanlar gibi geldi.Mesela biraz oturduktan sonra babası geçti koltuğa uzandı.Rahatsızlığı yok yaşlı filan değil keyiften uzandı.Konuşma tarzı filan olgun değil çocukça espriler filan yapıyor.Annesinin de gereksiz yerlerde laf söylemeleri var.Daha düğünden vs den konuşmamışken bir defasında artık herşeyi gençler kendi alıyor filan dedi yani biz karışmayız alacağınıza evlenirken vs demek istiyor.Bu da hoşuma gitmedi böyle bir laf etmesinin hiç gereği yoktu o sırada.Bir de mesela erkek arkadaşım tek yaşıyor annesi memleketten birşeyler gönderir en ufak şeyin bile parasını ister.Bu da cok garibime gidiyor.Çocukları başka şehir de oturan tanıdıklarımız özellikle kışlık hazırlıkları fazla yapar ki onlara da göndereyim yesinler diye para filan almadan.Tabi ki birşey göndermek zorunda değil fakat gönderdiği en ufak şeyin parasını istemesi bana samimi gelmiyor.Durumları da iyi bu arada yokluktan filan değil istemesi yokluktan olsa tabiki normal karşılarım.Garip garip paylaşımlar yapıyor ergen gibi fan sayfalarında geziyor sanal platformlarda.Gerekli gereksiz kardeşime bana msj gönderiyorlar oradan.Ne bileyim bi tuhaflar işte.Erkek arkadaşım ise tam aksi çok olgun nerde nasıl davranması gerektiğini bilen çok iyi anlaştığım birisi.O da onların bazı hareketleri doğru bulmuyor anlattığım gibi.En başlarda da çekincesi vardı ailesi istemeye gelince nasıl davranacaklar ne olacak filan diye bende neden çekindiğini anladım ailesini gördükçe.Yanlış anlamazsınız inşallah doğru anlatabilmişimdir sizlere.Sizce normal mi böyle olmaları? İstemeye geldikleri gün nasıl davranacaklar ailem ne düşünecek kafama takılıp duruyor
Birkaç kere mecburi durumlarda gördüm ve şuan mesafeleyim fazlasıylaEvlilik öncesi samimiyet kurmak iyi olmuyor işte. Ben hoşlanmıyorum. O boktada bir şey kırılıyor. Biraz burnundan kıl aldırmayan tip olacan da sana o lafları edemeyecekler.
neyse genel olarak kayın aileler tuhaf olurlar zaten. Kendi ailemizden farklı bir aileye girmek zordur. Kötü özellikleri böyle batar durur.
Sen benim dediğime kulak ver3 sene oldu bizim aramızda bi problem yok ve kendisi de farkında bu durumun.Başlarda söylerdi ben şikayet etme ailen yine de filan derdim ama gördükçe hak vermeye başladım bende
Yok artık isteme günüde koca adam yatmaz herhaldeEvet öyle sadece kafamıza takılan isteme günü vs işte
Aslında uzun yıllar ailesinden ayrı kalmış belki de farklı oluşu bu nedenleErkek arkadasinda o aileden biri ve onlar gibi ve eninde sonunda her erkek babasina donusuyor.O dogru bulmadigi hareketleri yeri gelecek sana savunacak emin olabilirsin
Birkaç kere mecburi durumlarda gördüm ve şuan mesafeleyim fazlasıyla
Ya aslında o şikayet ediyordu ben ailesini tanımadan önce.Olsun ailen sonuçta diyordum da tanıdıkça hak verdim erkek arkadaşıma artık hiç bi şekilde yorum yapmıyorumevlendiğinde muhtemelen daha çok batıcak. Hatta eşin savundukça sinir olucaksın ama tolere edilemeyecek şeyler yok neyse ki :)
Yani anlaşıyorlar bizimkiler sorun yok ama davranışlarını eleştiriyor bazen biz de diyoruz sen çok mu farklısın sankibabalar ve oğulları. Hiç anlaşamazlar ama birbirlerinin aynısıdırlar bütün kötü özellikleriyle. Babam ve kardeşim aynı. Kardeşime söyleyince e bırakmışınız o yetiştirmiş beni ne bekliyonuz diyor